benim hiç bir zaman sevgilim olmaz olmayacağı içinde kendimi yok edesim var hayattan..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok kafaya takıyorsun ben ne yapım kime güvensem, inanmak istesem hep hayal kırıklığı başlamadan bitiyor bende kesim o zaman kendimi, saçmalıyorsun
nasıl takmıyayım ki sevgisiz yaşanmaz..
Bekliyorsa güzelleşiyordur
Hem önce kendini sevmelisin sonra başkasını, kendine değer vermelisin once böyle olumsuz düşünerek, anca daha fazla ozguvensiz olursun evet sevgi güzel ama hak edenle olunca
ben nasıl kendimi seveyim ve özgüvenli olayım ki allah aşkına hiç bir işim rayında gitmiyor hani kendimin ne halt olduğunuda biliyorum değiştirmeye kalksam mecalim kalmıyor inançısızım zaten benle olan kız deli mi , ama haklısın dediklerinde sana katılyorum ama
Ee katildin ne oldu maşallah olumsuzluklardan pozitif düşünmeye de hiç umudun kalmamis kimin hayatında her şey dortdirtluk yolunda ki yaaa sen bu kafa da olursan kimse yaklaşmaz sana benden demesi kendini geliştirmelisin
Çünkü kendi içimde bir şey yaşıyorum da böyle söylüyorum değil mi , kendimi ne hale getirdim bilsen , ben elimden geldiğince değiştirmeye çalışacağım ama hiç sevgilim olmayacakmış gibi de geliyor yenmem gereken o kadar şey var ki belki zaman meselesi bilmiyorum olması da şart değil ama sevgisiz yapılmaz bunu anladım.. benim kuzenim var onun hayatı mükemmel ve 4 x 4 lük herşeyi var asıl ona sormak lazım.. en kötüsü de zaten bu kafa da olmak , sırf alt tabakadan insanım diye sevgiliyi bile kararttım hak etmediğimi düşünüyorum dengimi bulmak bile zorken
Mutlaka herkesin yaşadığı şeyler vardır ve kendine zordur ama sabır gereklidir bazen bu kadar karamsar olmamalisin kuzenine imreniyor ve öyle bir yasamin olsun istiyorsun haklısın ve emin ol senin olan sana gelecektir ama belki de sen hazır değilsindir seni olumlu etkileyecek kişilerle arkadaş olmalısın sırf alt tabakada olduğunu düşünüyorsan hep orada kalacaksın diye bir şey yok her şey senin elinde unutma kimse yardım edemez sana senden başka, umarım doğruyu bulursun
İşte benimde kendime zaman vermem kendimle ilgilenmem bakmam açılmam sosyal dünyaya olacaksa kaderdekini yaşamak lazım birtakım eksikliklerimi de varsayarsak şimdiden elim kolum bağlandı yavaş yavaş zamanla akışına bırarak belki tam bilemiyorum , Keşke herkes kuzenim gibi olsa bana nasıl fark attı hayat nasıl yaşanır o biliyor bende onu izliyorum bende öyle varlıklı doğsaydım bende sosyal olurdum , belki dediğin gibi benim olan zaten beni bekliyordur ben gitmiyorumdur kendime bakmıyor geliştirmiyorumdur , benim de niyetim zaten hep burada olmak değil sadece hayat yaptırıyor bunu bir yere geleceksem bir şey yaşayacaksam da onu başırımla elde ederim ama o kadar yolum var ki değişmek için dayanabilirsen dayan yıllar sürecek , benim yaşımdakiler çokdan evlendi çocuk sahibi oldu ben daha yeni başlıcam işte sırf bu yüzden intihar bile düşündüm hala taktığım birisi var birisini görünce onunla zaten kendimi öldürürüm , benimde niyetim tek başıma bir yere gelmek zaten
yapma bence ölüm çözüm değil doğru düşünmüyorsun, herkesin yaşantısı farklıdır ve senin zamanın farklıdır senin psikolojin bozulmuş
Sevgili yapmayanı öldürmüyorlar zaten de ben çok çektim bu yaşıma kadar olmamasından hoş olması içinde bir şey yapmadım ya şimdi aklım başıma geldi bundan sonra olması için uğraşıcam da baya zamanım var önümde ondan.. yani taktığım birisi var ona ulaşayım diyemiyorum da onu unutmak içinde birisi şart hayatımda onu kazanmak içinde mücadele edeceğim fakat işe diyorum eğer kendimden ümidi keser olmazsa ve onu da birisiyle görürsem düşünmüyor değilim ölümü.. benim yaşantımda farklı hemde çok farklı çalışıp bir yerlere gelmem lazım mesela 3-4 yıl sonra o da belki.. yani derdim sadece sevgilimin olmayışı da değil gerçekden asabım sinirlerim psikojim çok bozuk derdim sosyallikken sevgiliyken ne hallere geldi ruh sağlığımın yerinde olmadığından bile şüpheliyim tedavi olacağım kaderimde kini hiç yaşamayacağım kesin ama umutsuz konuşmak istemiyorum elimden geldiğince değişeceğim ama ya olmazsa diye de çok üzüntülüyüm hepsi bu
Allah'tan iste ve istediğinin sana geleceğinden emin ol hayirliysa olur zaten bak eminim çok çok zordur yaşadıkların hepsi sınav biliyorsun geçecek elbet umudunu hiç yitirme olur mu , aklım başıma geldi demişsin çok sevindim buna gerçekten, hayatına girecek ve dokunduğu herşeyi güzelleştirmek biri elbet var, birini unutmak için başkasını kullanma derim gün gelir karşına çıkar bu durum, kabullen zaten seni mutlu etmicekse ne anlamı var sana gelmiş ya da gelmemiş başkasıylaysa da önüne bakmalısın gidecek olan sen ne yaparsan yap gider zaten, bak o kadar şey yazdım bence kalbinde umut var sadece o umuda inan olur mu, yaşın dogruysa hiç bir şey için geç değil ve hiç bir şeye geç kalmadin böyle dusunmelisin bence başarabilir sin,
Olmasa da şart değil tabi.. zaten sorumlulukdan kaçan birinin hemende sorumluluk alması istemesi saçma olur önce kendimi uygun hale getirmeliyim , ruhum arınmalı , en kötüsü de bu yaşadıklarını kendin yaşatmış olman şimdi kalıntıları var halletmeye çalışıyorsun , gerçek dünyayı hiç görmedim ben , hayatta sosyal olmak üzerine kurulu bende de hiç sosyallik olmayınca mecbur böyle çatışmalar oluyor , kuzenim benim tam tersim , O Umudu hiç yitirmedim hatta ilk defa bugün farkına vardım , birini unutmak için başkasını kullanmıcam sadece saplantım var o hastalığı atlıcam hem de sevicem sevilcem tabi bu bir rüya şu an atatürkün geri gelmesi kadar imkansız olabilir , gerçek olabilmesi içinse istemek ve çalışmak gerekiyor , 26 yaşındayım bir çeyreği hiç bir şey yaşamadan bitirdim tek korkum bundan sonra değişsemde yine bir şeyler yapamayacak olmam , ama işte denicem düşüp kalktıkça denicem başka da bir çarem yok zaten.. hem bu sosyal olamamak beni o kadar yordu ki artık herşeyim olsa dahi sevgilim eşim dostum yalnızlığım gitse bile beynimi toplamak çok zor öyle dedi doktor herşeyi taka taka üze üze kendimi ne hale getirmişim , denicem bakalım
Zor ama yapılamaz diye bir şey yok mucizende ve imkansızı imkanı hale getirecek olanda sensin, sadece cesarete ve kendine inanmaya ihtiyacın var yaşın kaç olursa olsun zararın neresinden dönersen dön kardır, yaşadıkların neler nasıl bir seylerden geçiyorsun bilmiyorum ama her kötü günün arkasında aydınlık vardır seninle konuşmamın etkisi olduğunu düşünüyorum her şey duzebilir kimse inanmasada dahi sana herkes kötü şeyler söylese bile istediğini yap, ve ne kadar güçlü olduğunu sen de göre belli baya çok zor olan bir dönemden geçmişsin ve etkileri kalmış ama geçtiyse ve şu an bu durumdaysan çok güçlüsün demektir, sendeee o güç var ve başkalarına imrenmeyi ve keşke demeyi birakmalisin kuzenin ya da bir başkası umrunda olmasın onlara baktıkça daha çok olumsuz oluyorsun dusunuyorsun, sosyalleşmek de senin elinde kendinle vakit geçirmekten keyif almalısın, dışarı tek başına gidip tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp kendine iyi gelen şeyleri bulup yapmalısın, yürüyüş yap, kitap oku, ya da bir şeyleri tamir et, istediğin bir film varsa sinemaya git hepsini tek mi yapicam deme evet bunları tek yapabilmem senin özgüvenini yerine getirecek, ve sosyalleşmeni saglicak sonra bak yavaş yavaş bir çok kişi giricek hayatına ama olumsuz düşünmek, konuşmak, başkalarına olumsuzlukları anlatmak yok, sana engel sadece sensin ve kimsenin ne düşündüğünü onemseme olur mu
İçimde düzelme isteği var gerçekden boyum kısa oyum buyum olsa kendimi geliştirememiş de olsam bir yerden başlamak için o istek o arzu var bende.. yaşadıklarım ağır şeyler bir insanın olabilecek en kötü durumdayım dış hayatla bağımlı 10 yıldan fazla koparmışım öyle söyliyeyim.. sosyofobim olduğu için bu durumdayım ama artık içimde yaşama sevinci var , Önce dış görünüş olarak kendimi sonra hayatı kazanmalıyım hiç bir şey zor gelmemeli bir hobi yapamayacak kadar aciz olmamalıyım benim yerimde olan bu ailede doğan her çocuk belki eminim yine de benim gibi olabilirdi bu normal bi durum baba baskısı ve sosyal yaşamadan kopuk bir ailede büyümem felan , bu kez 26 yaşımda bir yerden başlamak istiyorum hayata açılmak yapmadığım şeyleri yapmak boyum kısa mesela çok takıyorum ama buna rağmen hayat doluyum şu an kötünün de kötüsü bir konumda olabilirim ama içimdeki düzelme istediği hiç bırakmadım , kilom varsa bu verilir , işe girilir para kazanıp yine kendine bakarsın evlenmek ilişki yaşamakda şart değil ben sadece elimden geleni yapıp olayı akışına bırakıcam ve sosyal fobimde varsa uzmandan psikologdan yardım alacağım olanaklarımı bu sefer ters çevireceğim.. umarım dediğin gibi olur yani sırf dış görünüşüm kötü bakımsız ve eğitim iş açığım var diye bütün bu olumsuzluklar.. Amacım zaten 30 yaşından sonra tamamıyla kendimi kurtarmak sosyal olmak.. işin en kötüsü herşeyi taka taka üze üze ne hale geldim artık herşeyim olsa bile beynimi normalleştirmek zormuş düşünsene dert yandığım ne varsa olacaksa bile artık kafam başka bir boyutta yaşadığımı hissetmiyorum mesela hafızamı 0lamışlar gibi sanki hiç bir şey hissetmiyorum dünyada değilim ruh gibi olmuşum.. ilaçlar bile almam lazım psikiyatriden iş öyle bir noktaya geldi.. Umarım dediğin gibi olur ben olumsuzlukları olumluya çevirmeye bakıcam ve kendimi hazır hale getirip sosyal normal bi insan olmak istiyorum ,
Başımda kıtılı engeller varken hukikende felan işe bile engelli kontejanından gireceğiz istemiyorum bu damgayı engelli değilim hayattan kendimi mahrum bıraktığım için hiç çalışmak kendime bakmak istemediğim için engelli kimliği çıkartmıştık işi bile daha kolay bulursun diyor abim işkurdan engellikontejanından batıyor baba engelli denmesi istemiyorum bu damgayı kaldırmak istiyorum yoksa abime dedim kolonya içerim fare zehiri içerim diye tehdit ediyorum o kadar zor bir durumdayımken bir de psikolojik olarak bi de
Hakkında hayırlısı olsun ama umudunu kaybetme ve başarabilir sin istemiyorsan bunu kanıtlayabiljrsin kaldirabilirsin tabi ki de ama mantıklı olanı bulmalısın bu durumun içinde olan sensin en doğru kararı verirsin elbette
İstersem her şey olabilir hayatımdaki tüm engeller olumsuzluklar kalkabilir , biraz uğraşla abimde yapalım dedi ya zorda olsa mahkeme işleri kendine bakma herşeyin bir çaresi var gördüğün gibi zaman lazım.. bir de psikolojim çok bozuk kolonya içsem de gitsem mi diyorum
Olır zamanla kasmayın bu kadar
Olmaz kendi kaderimi kendim çiziyorum
Reis bu dünyada herkes mi bekar ya da sevgilisiz elbet bir gün olur takma o zaman olut
yok benim olmaz herkesin olurda benim olmaz
Kizlari yok et sana cok goruyolar
elimde olsa
Olunca nw olacak haha
biliyor musun aşka neden aşk deniliyor kendini yalnız hissettiğinde eksik bir yanını tamamlıyor..
Yalniz olmak tercihim ask diye bir sey yok ilgimi cekmiyor hayatim ztn kotu iyice p0k etmeye gerek yok