30 yaşındayım, sevgilim oldu flörtüm falan ama hiçbir zaman başarılı olamadım kimseyle uyum yakalayamadım
ya uzak mesafe ya başk bi şey
sevmeye ve sevilmeye dair inancım kalmadı
Sağlıklı bir ilişki yaşayamadım
30 yaşındayım, sevgilim oldu flörtüm falan ama hiçbir zaman başarılı olamadım kimseyle uyum yakalayamadım
ya uzak mesafe ya başk bi şey
sevmeye ve sevilmeye dair inancım kalmadı
Sağlıklı bir ilişki yaşayamadım
Bu tarz şeylerin olmamasına sebeb olan dört temel neden vardır.
Birincisi, çirkinlik ve güzellik fikrinin ve algısının yalnız fizikte ve yüzde aranmasındandır.
İkincisi, çok seçenekler imkanda olduğu halde, insanın daha iyisini araması ve daha iyisine lâyık olduğuna inanmasındandır. Buna özetle seçicilik de denir.
Üçüncüsü, insanın, başka insanlara karşı şüpheli ve önyagılı bakarak evhamlı ve vesveseli olmasındandır, 'şu zamanda en büyük nedenlerden birisi bu sebebetendir'.
Dördğncüsü, iseinsan fıtratın bozulmasındandır. Nasıl ki bir saati kusursuz çalıştıran içinde ki çarklarıdır, ve saatin, saatlik vazifesini yapabilmesi için içinde ki o harika sistemin kusursuz çalışmasındandır. Velev o çarklardan birisi eksik ve noksan olsa, bozulsa veya kırılsa o saat vazifesini yapmayacaktır belki vaktini yanlış gösterecektir. Aynen böyle de, insan fıtratının, duygu ve düşüncelerinin o saatin çarkları gibi tasavvur edebilirsin o duygu ve düşünce biçiminin bozulmasından vazifesini düzgün yapamıyor, bazen doğruyu yanlış, yanlışı da doğru kabul ediyor.
Şimdi sen şu dört şıktan birisini kendinle ve yaşadığın şeyler ile kıyas edebilirsin.
Tabi ki anladıysan eğer...
sorun neydi peki
temel sorun
yani bunu yaşadıysanız bir sorunun neden olmadığını tespit etmiş olmanız gerekiyor
ve daha sonrasında bundan ders almış
Elbette yeniden olacaktır ilişkiniz mutlu da olacaksınızdır ama bu ne zaman bilemiyorum eski ilişkilerden ders aldıysanız daha güzel olacaktır her şey sizin için
Aldım evet dersimi
o zaman karşınıza umarım iyi birisi çıkar mutlu olursunuz
Sanmıyorum
umudunuzu kaybetmeyin
iyi şeyler dileyin kendiniz için
biraz inançlı olun
İnancım yok bitti her şey
Hakkınızda hayırlısı olsun o vakit.
ne diyeyim
Ok
Ben de öyle düşünüyorum 35 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim flörtüm ilişkim olmadı gençliğim hep yalnız geçti bu yaştan sonra da olmayacakmış gibi geliyor ama umutsuz da olamıyorum
Selam Seren, hissettiklerini anlıyorum ve yalnız olmadığını bilmeni isterim. Herkesin aşk hayatında iniş çıkışlar olabilir ve bu senin yaşınla alakalı bir durum değil. Sağlıklı bir ilişki kurmak bazen zaman alabilir ama önemli olan bunun için açık olmaya devam etmektir.
Geçmişteki deneyimlerin seni üzmüş olabilir ama geleceğinde neler olacağını kimse bilemez. Kendine ve karşılaştığın kişilere biraz daha şans ver. Belki de daha önce denemediğin bir şeyler denemenin zamanı gelmiştir. Unutma, sevgi dolu ve değerli birisin 🌟❤️. Başka bir yere geldiğinde değil, sen hazır olduğunda her şey yerine oturacaktır. Pozitif kal, her zaman umut vardır! 🤗
Cevap
7Cevap
Olur inşallah gadası
Bende aynen senin gibiyim, beni birisinin samimi seveceğine, ve sevgilim olacağına ve evleneceğime. Hem beni ciddi ve hakiki sevecek bir kadının olduğuna ve kadınların sevgisinin olduğuna iki kere iki dört eder kesinliğinde inancım yoktur.
İnsanın kendisi gibi bir dertten muzdarip olan birsi ile karşılaşması ne kadar iyi geliyor.
Benimde yol öyle gidiyor benide bitti kendime oynıyıcam topunartık gelişim kas
Kısmet bu işler nereden ne çıkacağı belli olmaz
Evde kaldın kızım kimse almaz seni artik 🙂
Seni çok umutsuz gördüm 🙂
Kimse sevmez zaten yaş olmuş 30 sen yalniz yaşamaya alış artık 🙂
Ahlaksizlik derken 🙂
Günü gelir karşınıza çıkar birisi
Paralel evrende ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?