Kendi ellerimle mahvettiğim bir ilişkim var?

Benim 3 aylık bir ilişkim vardı ben 26 o 30 yaşında ikimizde öğretmeniz. Gerçekten harika gidiyordu hiçbir problem yoktu birlikte yemek pişirmeler gezmeler film dizi izlemeler evin içinde dans etmelerimiz cinsel ilişki yönündende sıkıntı yoktu harikaydık ve birbirimize aşırı benziyor olmamızda cabasıydı ikiz olsak bu kadar olurdu. Hasta oldu covid yine de yanından ayrılmadım günlerce onda kaldım baktım her şeyi yaptım. Fakat ilişkinin son 2 haftasında falan ben arıyordum ulaşamıyordum saatler sonra dönüş sağlıyordu mesaj atıyordum aynı şekilde iletişim problem olmaya başladı. Geçen haftalarda artık bi sinirle patladım ve bunun böyle olmayacağını ben bu hallerini çekemeyeceğimi sürekli koşanın ben olduğumu ben koşmak istemiyorum artık olacaksan yanımda ol birlikte yürüyelim dedim ona kapımı kapatmadığımı sen bir düşün dedim tamam bir düşüneceğim demişti ve kalkıp eşyalarımı topladım. Daha sonrasında sesi çıkmayınca ben evine gittim ve şok oldu konuşalım diye çünkü pişman oldum ve özledim. Ama o devam etmeyeceğini hayatımdaki zamanı daha fazla almak istemediğini benim çok ama çok iyi bir insan olduğumu bunu yaptığı için bir gün çok pişman olacağını benim gibi bir kızı asla bir daha bulamayacağını ama ilişkiyi yürütmek istemediğini söyledi. Sevmedin mi özlemeyecek misin dediğimde sevdim özleyeceğim ama sen bana bağlandın bağlanmam demiştin dedi bende bu insanın elinde olan bir şey mi dedim değil haklısın ama bilmiyorum belkide ben bağlanmışımdır bilmiyorum dedi. Neden bitiriyorsun o zaman dedikçe sen eşyalarını topladın gittin bitti burdan giderken çok kararlıydın diye diretip durdu. Ben tekrar diye bir şans istesem bile hayır dedi bende daha fazla diretmedim tamam dedim ve çok medeni bir şekilde sarıldık öpüştük ve ayrıldık. Sosyal medya hesaplarımızda hala birbirimizde ekliyiz ne o sildi nede ben sildim. Bir kaç eşyası kaldı bende kapıdan çıkarken ararım seni buluşuruz verirsin demişti. Hala aramadı eşyaları hala bende. Sizce bu adam bana geri döner mi?
Kendi ellerimle mahvettiğim bir ilişkim var?