İlişkimi kendi ellerimle mahvettim bana tavsiye verir misiniz?

23 yaşındayım 5yıldır birlikteyiz onunla. Aynı üniversiteden mezun olduk şimdide aynı iş yerinde çalışıyoruz aynı yerde yüksek lisans yapıyoruz: Onunla herşeyi beraber yapmaya çok alışkınım ama bu 5 yılda çok fazla ayrıl barışlarımızda oldu hatta bi senesi ayrıydı diyebilirim. Benim o kadar çok yanımda oldu ki eşi benzerini bulamam gibi geliyo bazen. Mesaiye kaldığımda onun işi olmamasına rağmen gecelere kadar benimleydi onun tüm zamanı benimdi. Ama ben sürekli sorun çıkarıyorum kafa yapılarımız farklı olduğu için. O daha dinine bağlı muhafazakar ailesinde çok öyle. Benimse inanç konusunda kafa karışıklıklarım var yetişme tarzımdan mı bilmiyorum kurallarıda fazla sevmem. Bu ona bilmem kaçıncı ayrılalım diyip sonra onun ikna etmesiyle ya da benim üzülüp pişmanlığımla barışmamız. Dünde ailemle tartışmıştım bide üstüne onunla tartışınca çok bunaldım. Belki ben saçmalıyorumdur. Neden birlikte tatile gidemiyoruz yaz geldi tüm arkadaşlarım sevgilileriyle eğleniyor en azından bi günlüğüne kalamaz mıyız ertesi gün hemen döneriz falan dedim. Ailem beni mahveder öyle şey mi olur zaten askere gidip gelicem evlenicez sonra gideriz böyle şeylere dedi. Bende bağırıp çağırdım arkadaşlarınla gidip günlerce kalıyosunda bana bi günün yok istemiyorum düşünmüyorum da seninle evlilik dedim. Sonra aradı beni nankör olduğumu söyledi sevgimi haketmiyorsun dedi yarın tatile gidiyodu yine günümü zehir ettin bana falan dedi. Bi daha bana sakın yazma diyip kapattı baktım fotoğrafı da yok üstüne bende sinirlendim engelledim. Sonra aradı ben sensiz yapamam dedi beni çok sevdiğini söyledi nası oldurabileceğimizi anlattı. Anlaştığımız yönlerimizden bahsetti. Ama dinlemedim ben bende seni çok seviyorum ama böyle her şey içimde kalıcak istediğim bi hayatı yaşayamam dedim. Sonra kapattık telefonu. Şimdi suçluluk duygusundan başka bişey hissetmiyorum. Engeli de kaldırmadım ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün ailesiyle tatilde abisiyle ve abisinin eşiyle arası iyi onlarda muhafazakar onlarla durumu paylaşır kesin ve arkamdan neler söylerler bilmiyorum. Belkide isteklerim ve sorun ettiğim şeyler gerçekten çok yanlıştır bana ne önerirsiniz😞
İlişkimi kendi ellerimle mahvettim bana tavsiye verir misiniz?