Uzak mesafe ve ciddi düşünüyorum ama eksik bir şeyler var. Güvenim sarsılıyor ya da ben mi çok abartıyorum bilmiyorum?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tüm anilarini izlemeni öneririm bunu yapmadiysan bas tekmeyi hic ugrasma
Birde kızlardan akıl alayım. Ya sende ister istemez sevgilinin gözünün sende olmasını istersin değil mi diğer üyelere yazdıklarımi da oku olur mu :(
Ne kadardır birliktesiniz
Diğer insanlara yazdığın yorumları okudum maalesef bu cocuk tam bi sapık dışarıya dönük bir kız gelse seks yapalım dese koşa koşa gider
5 ay olacak
Ben sana bırak terket demem hiçkimsenin hayatına karışmam ama bu çocuk iyi biri değil benden demesi
Ona o kadar çok güvenmistim ki tam bir Playboy çıktı. Abartmıyorum inanın o kadar çok masum sevmiştim ki. Ondan kat kat iyi erkeklerden teklif gelince reddediyordum zengin olsa bile hemde.
Zenginliği boş ver de yanlış insanı sevmişsin ben birine aşık olsam sevsem böyle bi davranış yaptığı an sevgim biter siz bu durum yaşanınca hala nasıl seviyorum diyebiliyorsun ben anlamıyorum bende direk nefret başlar
Galiba fazla yüz verdim ona. Hani diyorum ya acaba ben mi abartıyorum diye hayır abartmıyormusum meğer. Hep beni suçlu hissetirdigi için sorun bende zannediyordum
Saf olma çocuk tam bi sapık
Hala seviyorum şans vericem ben ona güzel gözükücem gözü benden baskasını görmesin deyip kendini ona sunarsan seninde yani ben ne diyim
Sevse gözü başkasını görmez başka kozlarla ilgilenşyor
O kadar haklısın ki... Merak etme benimde kendi gururum var.
Kendi gururum var diyip neler neler yapanları gördüm ben burada
Umarım doğru kararı verirsin
Hakkında hayırlısı olsun
umarım her yerden engelleyeceğim.
Cinsellik eksik
O var
Görüntülu mü
Mantıken...
Yetmiyor demek ki
Onun belasini neyse
Temas istiyor
Niye o zaman yalan söylüyor ve bana bunları yapıyor. Az akıl verin bana :d
Kaç xpersin
2x 225 xper
Instagram var mı
Sustun
Kullanmıyorum
Himmm
uzaktan ciddiyet olmaz
Güvenini sarsan kafana takılan nedir?
Gözünün dışarıda olmasını düşünmek...
Öyle bir izlenim verdi sana sanırım yoksa kimse durduk yerde böyle düşünemez
Aramızda p*rni vs. Yasaktı ayak fetisi vardı ve. Onu yakaldim. Videoları resimler hepsi beni derinden sarstı ki ben kendimde eksiklik olduğunu düşünmüyorum. Hadi onu unuttum geçtim onun dışında Daha bugün arkadaşı ile olan yazışmalarını okudum işte şey söylemiş " senin kadar şerefsizi yok daha geçen bir kızla konusurken memişkoloru nasıl dedin?" Yazmış üstüne de "olan yengeye oluyor senij bir playboy olduğunu bilmiyor" demiş. Benimle güya ciddi düşünüyor. Ve şimdi mağdur rolü yapıyor. Sizce ne yapmalıyım? Erkekler arasında olur böyle şeyler vs. Diyor.
Ayak fetişi bende de var buna hiçkimse engel olamas saygı duymalısın o konuda ama diğer konuya gelecek olursak o kişi her kimse herkesle eğlenip seninle evlenmeyi düşünüyor sanırım ama kendisininde senin kadar temiz olması gerek. Bence daha fazla üzülmeden ipleri koparmalısın
Ayak fetisini destekliyorum zaten. Ama bunu gidip başka * yapmasini istemiyorum. Ben ona o konuda zaten yardımcı oluyorum. Bin defa bana açık ol ve dürüst ol diyorum anlarım ama yalan dolan iş yapıyor.
Bu ilişki senin mideni bulandırmış hemen ayrılmalısın
Başka türlü zaten içindeki kuşkular dinmez
Ama dün gece bayağı bi ağladı. Numara mi sizce?
Normalde hep derler ya hani kadınların en güçlü silahı gözyaşıdır diye tamamen hikaye bir erkek üç buçuk attığı zaman gözyaşı döker ve bunu kadınlardan daha çok iyi kullanır kendimden biliyorum çünkü 😀
Benim de bundan yaklaşık olarak 6 saat önce 2 haftalık bir ilişkim bitti sırf karşıdaki kişi tutarsız tutarsız konuştuğu için bana sürekli yalan söylediği için ve benim de sürekli bu yalanları yakalayıp hesap sorduğum için hanımefendinin zoruna gitti ve en sonunda ailem istemiyor diye bir bahane üretip çekti gitti
O yüzden bu tutarsızlıklar bu yalanlar gerçekten bir süre sonra artık bayıyor ve insanın midesini ulan diyor
Midesini bulandırıyor olcaktı pardon
Vay be
Hayatımda yük olmaya başladı artık o. Bana aldığı yüzüğü atmalıyım.
Yahu diğer kullanıcılara baktım yorumlarda abuk subuk şeyler yazmışlar yok cinsellik de yok şuydu yok buydu damdan düşenin halinden damdan düşen anlar Ben seni şu an gerçekten çok iyi anlıyorum baksana yemin ederim anlattıklarım da bir kelime dahi hata yok o yüzden bu ilişki seni yorar
engelleme kararı aldım galiba
Engellemek yerine ayrılmak istediğini söyleyip ayrılmak daha doğru olur her ne kadar karşıdaki kişi hatalı olsa da kimsenin gururunu kırmamak gerekir kısa bir ayrılık mesajı ile bu işi sonlandırabilirsin
Bu sefer de kabullenemeyecek ve sümük gibi yapışacak zırlyacak
sana yapışmaması için taktik vercem bana bi yaz
Nedir?
Buradan yazamam
özelden yaz
Gizlisin bana istek at
Uzaklaş kanka
Altına Yatman lazım