İlişkim için tavsiye lütfen?

Kızlar 2 yıl süren bi ilişkim var bu çocuk bana çok iyi davranıyordu taki sonlara gelene kadar kötü şeyler yaşandı evet ama bu çocuk benden yaklaşık son 5 ay içinde 5 defa ayrılmıştır benden başta nazımı çektiği okey dediği konulara şimdi ise yeter diyip ayrılıyor resimlerimiz kaldırıyor vs sonra da dönüyor evimin önüne geliyor bu son ayrılığımız da hesabına kız eklemiş ve onunla görüştüğünü arkadaşıma güle güle anlatmış bende ona doğruluk payı için yazdım oda evet olabilir bunda neye takıldın ne duyduysan doğrudur dedi tersledi 3 gün sonra gece evimin önüne geldi durdu izledi bende o mesajın üstüne sosyal medya açtım ve bana istek atan arkadaşlarımı ekledim ha gidip bu benim görüştüğüm diye resimler gösterdiği arkadaşım ona senin flörtün varsa onunda vardır yapınca instagram hesaplarıma bakmış ve erken görünce demek ayrılır ayrılmaz böyle yapacaktı güven olmaz demeye başlamış öfkelenmiş sinirlenmiş ben bu çocuğa yüklü miktarda maddi destek de sağladım ailesi yokkken evinin işini de gördüm en yakını da oldum bizi bilen sadece evli değilsiniz diyordu bu çocukla geleceğim nasıl olur bilmiyorum onunlaykwn başlarda çok mutluydum ama bi insan sevdiğine bunu yapar mı psikolojim bozuk diyip kenara çekiliyor başta evlilik düşünen sonra bozdu kendini her şeyinde ben vardım bunla ne olur nasıl olur bana akıl verin
İlişkim için tavsiye lütfen?