İlişkim varken bir başkasına duygu beslemeye başladım. İlişkide çok zarar gördüm ayrılmıyorum bu beni kötü biri uağar mı?

Yanlış anlaşılmasın kaçış olarak görmüyorum sadece duygularım var ve ben bunları açıkça söyledim buradan konuşuyoruz.

Çok uzun süredir bir ilişkim var. Ben bu ilişkiye başlamadan önce bu kişiye hayatımla alakalı kimseye anlatmadığım şeyler anlattım ona güvendim. Güvenmek benim için çok zor bir şeydi. Senelerdir ilişkimiz devam ediyor. Biz üniversite dönemindeyken ben apartta o evde kalıyordu. Beraber yemek vs yiyorduk. Bir süre sonra kavga etmeye başladık. Beni anlattıklarımdan vurmaya başladı. Bu benim yıkılışım oldu. Kavgaların şiddeti arttı sözlüden fiziksele döndü. Çok kötü şeyler yaşadım. Sanırım ona güvendiğim için kendimi cezalandırdım. Çünkü bana vurduğunda bile hiç tepki vermiyordum canım acımıyordu. Ondan fazlasıyla soğumuştum. Ayrılmama izin vermedi bende pes edip kendinin sıkılmasını beklemeye başladım. Sadece bana zarar vermesini engelledim konuşarak. Yaptıklarından utandığını söylüyor ama artık benim için bir anlamı yok bu durumun. Elimde değil unutamıyorum. Ayrıca değişmedi biliyorum sadece kendini saklıyor.

Buralarda hep kafa dağıtmak için takılırım ama ilk defa birine karşı birşeyler hissettim. Bu hislerim bana vicdan azabı çektiriyor. İlişkiyi bitiremiyorum da. Çünkü bu girişimlerim hep olumsuz sonuçlandı. Üstelik herşeyi yapacak potansiyele sahip. Diğer kişinin yaşadıklarımdan haberi yok ama korkularımı ve ilişkimi biliyor. Gelecekte evlilik düşünmüyorum ama böyle yapmak da bana göre değil. Ne yapacağım ben?

İlişkim varken bir başkasına duygu beslemeye başladım. İlişkide çok zarar gördüm ayrılmıyorum bu beni kötü biri uağar mı?