Arkadaşlar bu olayda suçum ne?

Pazartesi ve perşembe günü sevdiğim kişi ile 1 saatten fazla süreli bilgi videoları izliyoruz genelde yeni başladık izlemeye görüntülü aramada izliyoruz. ben sabah 5 buçuk 6 gibi kalkıyorum çalıştığım için ağır sanayi. o çalışmıyor öğlen kalkıyor. neyse dedim bugün fazla konuşmadık izlemesek olur mu. hayır izleyelim dedi tamam dedim. video izlemeye başladık. okadar çok uykum geldi ki ama yinede kapatmadım çok az uyukladim ama hemen kalktım sonuna kadar izledim okadar yorgundum ki işkence gibi geldi çünkü ona hafta sonu izleyelim mi demiştim. neyse hiç ona laf etmedim nekadar uzunmus flan bir şey demedim. en sonunda bana diyor ki nekadar isteksizsin bidaha tek başıma izlerim. oysa adamın dediklerinin özetini az da olsa söyledim. diyorum ki halim yoktu ama izledim suratindan belliydi isteksiz olduğun diyor. ya diyorum ki uykum geldi evet ama güzel anlattı hem oflamadım etmedim sen benim dediğime değil kendi dediğine inanıyorsun sadece uykum vardı biraz zorlandım. iyi bidaha tek izlerim diyip sinir ediyor beni ne yapsam yaranamıyorum
Arkadaşlar bu olayda suçum ne?