4 ay önce boşanmaya karar verdik daha doğrusu eşim istedi şuanda çekişmeli devam ediyor çünkü ondan haklarımı istiyorum o da kabul etmediği için maalesef çekişmeli devam ediyor henüz duruşma günü belli değil benim evdeki aldığım mutfak gereçler halı perde hiç açılmayan tencere şeyim falan onları almak istiyorum ama karşı taraf kabul etmemiş çünkü kaynana kanser olmuş öyle demiş bizim hakkimizdada kanser tanısı konuldu beni mahvettiler demiş
Biz hiç bir şey yapmadık sadece hakkımı istiyorum ve kurban olduğum Allah akittigim gözyaşları gördü biliyor belki de o yüzden öyle bilmiyorum
Napicam bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çekişmeli boşanma yıllar sürer. Şimdiden sabırlar diliyorum. Ne olursa olsun hakkını almadan boşanma.
Kaç yıl bu yaşta yasadiklarim bir imur surecekmi kurtulamicakmiyim
Onu bilemem kaç yıl sürer. Davanın gidişatına bağlı. Önerim ortada buluşun anlaşmalıya çevirin. Tek celsede bitsin gitsin.
Karşı taraf hicbirsey vermiyor baksanıza evdeki eşyamı bile vermiyorlar
Onların verip vermemesi önemli değil. Mahkeme bu işler için var. Uzun sürer ama sonunda davanın açıldığı tarihten itibaren geçerli olacak nafakayı vs bağlar. Sabırlı olun, yapacak başka bir şey yok.
🥺😔😔
Avukatın sadece kişisel eşyamı alabilirsin dedi annemin emeğiyle yaptığı ördüğü çeyizi alamamak daha çok acıtıyor canımı digerleri bir sekilde alinir
Annenin yaptığı çeyiz de kişisel eşyan sayılır. Onları da alabilirsin.
Öyle değilmiş bilgisayar takı aksesuar bana ait diploma ve sertifikalarmis
Peki
Böyle davalar uzun sürüyor, kaynana da galiba vermemek için kendini hırpaliyor. Suçsuz olduğuna eminsen hayırlısı olsun senin için.
Kaç yıl mesela
5 yıl olduğu bile var
Çok şükür albüm ak benim tek şahidim Allahım
*alnım
Karşı taraf kazanırsa ben onların avukat ücretini odicem
O zaman hakkın yerde kalmaz adalet doğru işlese
Umarım lehine sonuçlanir
Ayıptır sorması boşanma sebebi nedir?
İnşallah biran önce kurtulurum 25 yaşında yaşanana bakın 1 yıl evli kaldım hayallerim kırıldı yıkıldı artık evlenmekte istemiyorum kimsede beni istemez
Öyle deyip umutsuzluğu besleme, elbette istersen tekrar uygun birini bulursun. Umarım daha iyi yaşamın olur
Karşı taraf evliliğe hazır değilmiş onu anladım
Büyümemis yetişkinler.
Sanmıyorum ama inşallah
Evet maalesef
Sevin, en azından bir daha aynı evde olmayacaksiniz öyle insanla
🥺
Sevinemiyorum umut hayal hiç bir şey bırakmadılar bende
onun burnundan çıksın..
İnşallah ama annemin elleriyle ördüğü lif ler bebek yeleği patiği onlar kaldı ya için gidiyor
* içim
biliyorum
ama oyle zorbalıkla bitmez
az tevekkül et