- Benim sevgilimin yakın arkadaşıyla biz aynı okuldayız bazen aramızda birbirimize takılıyoruz şakalaşıyoruz bu ben sevgilimin teklifini kabul etmeden öncede böyleydi aramız öncesindede kötü değildi ama kabul ettikten sonra bana bildiğiniz öküz gibi davranmaya başladı çocuk yani şakalaşıyoruz ama ne biliimm bana yaptığını başka kimseye yapmıyor öküz gibi davranıyor bana sizce olayı nedir? Yakın arkadaşlarım acaba sizi kıskanıyor mu diyor ama sanmıyorum onun ciddi Bi ilişkisi olmamış hep flört ama istese olur bence onun sorunu benimle ama çözemiyorum noolur yardım edin işte bugün ben sinirlendim ona konuşmadım arkamdan geçerken saçıma vuruyor hafiften saçımı çekiyor falan ama dediğim gibi öküzce davranıyor birde sevgilim bişeye kızdığında ben onunla konuşurken telefonu alıyor o bana bağırıyor kızıyor onun yerine o konuşmak istemiyor diye artık yapmıyor tabii artık bunu sevgilimi çok kesin bir dille uyardım çünkü ama bunun bizim aramızı bozmak için olduğunu düşünmeye başlıyorum artık
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seninle ciddi olmadığını mi düşünüyorsun
Nasıl yani
Siz siz
Hayır sevgilimle aramız iyi arkadaşı bana böyle davranıyor kafamı karıştıran arkadaşı onun ne istediğini anlayamıyorum
Sana karşı mi yani hisleri mi mevcut
Biz ciddiyiz ama zaman ne gösterir bilmiyorum
Anlayamıyorum ki ne olduğunu sadece aramızı bozmaya çalıştığını hissediyorum bazen
Hissiyatı da olabilir size nifak çıkardığına göre bence ama aslında uzak tutsanız bunu sevgilinize anlatsaniz iyi olur
Evet sevgilime anlattım zaten yani ben karışmasını istemiyorum dedim o da tamam haklısın abartıyor bazen o beni de gaza getiriyor hatta dedi
En doğru olanını yapmışsınız
Evet teşekkür ederim öyle olmalıydı çünkü biz konuşurken araya giriyordu sinirleniyorsun Bi süre sonra
Kesinlikle insan sinir olur ama ilgisi neden var onu anlamadım umut mu gördü ki
Zannetmiyorum ya hani olur ya böyle herkesle konuşan flört eden öyle Bi çocuk benle öyle bişey düşüneceğini sanmıyorum çünkü dediğim gibi çocuk yakışıklı bişey herkesle arası iyi ve ben en yakın arkadaşıyla birlikteyim
Arada sana da yürüyor yani o halde o vur kaç taktiği uyguluyor herkese
Sevgilime ilk işte sordum benle ilgili sana ne söylüyo diye iyi kız hoş kız demiş bende hep diyorum sevgilime bak ben onu hiç sevmiyorum diye bana şey dedi o seni seviyor seviyor kasap sevdiği deriyi yerden yere vurur hesabı düşün dedi
Aynen öyle galiba
Kimi düşünürsem peşinde cinsellik meyilli biri mi
Nasıl yani yaa
Öyle tipler kime olsa sarılır yatağa atmaktır amaçları
Ya zannetmiyorum öyle olduğunu yaa en azından bana karşı
Seni beni olmaz bence ama siz dikkatli olunda gerisini boşverin tedbirli olmak her zaman iyidir derler değil mi
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim
Rica ediyorum ne demek kardeşim benim önemli olan işinize yaramasi konuşmamızin başka sorunuz varmıdır
Sanırım hayır tekrar teşekkür ederim
Esas ben teşekkür ediyorum gerçekten bana yanıt verdiğiniz için ayreten zaman da ayırdığınız için hayırlı günler dilerim
Olur mu öyle şey siz bana zaman ayırıp bana yardımcı oldunuz kaldım yaa gerçekten sizin gibi erkekler günleriniz hep hayırlı geçsin inşallah
Kaldımı*
Öyle söylemeyin gerçekten çok müteşekkirim esas sizin gibi nazik ve anlayışlı hanımefendiler kalmadı inanın şimdi de neyse çok çok çok teşekkür ediyorum tekrardan güzel duanız için de ayreten teşekkür u bir borç bilirim vaktinizi aldım hakkınızı helal ediniz 🙏🙏🙋
Ya şu an o kadar mutlu oldum ki sizde helal edin 😊
Bin kez helal olsun size 🙏🙏🙏 Rabb'im her iki taraf da yüzünüzü hep güldürsün 😂
Sevinciniz hep daim olsun kardeşim benim Allah'a emanet olunuz 🙏🙏🙏🙋
Amiinn😂 siznkinide 🙏🙏
Sizdee Allaha emanet olun 😊🤗🤗
Kusura bakmayın Rabb'im yüzünüzü güldürsün diyince gülme emojisi çıktı ona da basmisim sonradan farkettim orada 🙏🙏🙏 bu emojiyi kullanmak istiyorum kabul buyursunaniz ya neyse ben artık gideyim çok vaktinizi aldım gerçekten
Yoo hiç sorun değil olur mu öyle şey gerçekten uzun süre sonra böyle bir erkekle karşılaşmanın sevinciyle doldum da vaktimi falan almıyorsunuz yani
Aksine gerçekten konuşmak istiyeceğim birisiniz lütfen yanlış anlamayın etrafımız hep öküz kaynadığı için siz ve sizin gibiler nur nimet 😂
O halde ne mutlu bana bende sizin gibi hoş bir kardeşim ile sohbet etmekten onur oldum gerçekten o halde arada bir sohbetimiz daim olsun isterim tabi ki uygun görürseniz 🙏
Estağfurullah öküz demiyelim yine o kardeşlerimize de hak geçmesin 🙏 farklı düşünce de veyahut düşüncesi benim ile uyuşmuyor diyelim
Tabiii ki
Ama hesabınız gizli ben arada süzen taktik alabilirim değil mi 😅
Sizden yazmaya çalışmıştım aslında 😂
Aa olur tabi ki ben buradan yazarsınız sanmıştım rahatsızlık vermemek için TKP edecek iseniz hemen çıkayım gizliden
Yoo siz iyi niyetli bakıyorsunuz biz artık kzılar olarak yorulduk geneli öyle maalesef
Anladım o halde vaktiniz dahilinde sohbet edebiliriz kardeşim benim
Sanırım ediyorum şu an başardım gibi 😅
Yeniyimde daha pek anlamıyorum tam
Tabiikii😊
🙏🙏🙋
Zannetmiyorum
#Hükümdar
Nasıl yani
Muhattap olma sende
İşte ben öyle olmaya çalışıyorum ama çocuk aramızı bozuyor sevgilimi gaza getiriyor bende o yüzden onunla aramı iyi tutmaya çalışıyorum
Sevgilinle tekrar konuş netleştir
Yoo ortada onluk bir durum yok hurda sorun onun arkadaşı
burada*
Karıştırtma
Artık karışamıyor zaten ama bana hareketleri çok garip geliyor