Kafam allak bullak artıkk?

Panik atak geçirdim bundan 2 ay önce (3 kere ) kendimi kaybettim sandım ambulansla hastaneye götürdüler (ambulansı arayıp konuşanda bendim ayrıca kalp krizi geçiriyorum dedim) oradaki doktor bu kızda panik atak olabilir dedi daha sonrasında nöroloji kardiyoloji ye gözüktüm ilaçlı emar çekildi nörolojinin dediği şey psikolojik panik atağın var dedi daha sonrasında kriz geçirmedim ama hep sorunlar oluştu nefes açlığı çekmeye başladım mesela kafaya çok taktım dışarı çıkasım çok gelmiyordu alkol kullanan bir insandım alkolü bıraktım 3 hafta oldu.
Şimdi ise 2 hafta önce ilk işe başladığım gün göğsüme yanma girdi batmalar ile beraber nefes açlığıda çekiyordum odak noktam göğsüm oldu işimi yaparken bile göğsümü düşünüyordum neden yanıyo bu diye sürekli ama sürekli 12-13 gündür çekiyorum bunu acillere atıyorum kendimi röntgenler çekiliyor hiç bir şey yok en son göğüs hastalıklarına gittim devlete bir şey çıkmadı sigaradandır dedi bir şeyin yok dedi.
İnanmadım doktorun dediğine özele gittim bu sefer göğüs hastalıklarıyla dahiliyeye gözüktüm.
Yine bir şey çıkmadı dahiliyede ise kansızmışım onu söyledi demir eksikliği ile d vitamini verdi başka bir sorunun yok dedi.
Şimdi de iki gündür yok gibiydi yanmam iyiydim böyle kolum uyuşmaya başladı sol kolum bazen sağ da oluyor ama uyuşık yani karıncalı karıncalı böyle ağrı da yapıyor ara ara.
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim işi bıraktım bu sebep yüzünden bişey biliyorsanız cidden yardım edin ya
Kafam allak bullak artıkk?