Kafamı karıştıriyor?

Arkadaşlar 6 aylık evliydim 1 ay önce darp edildiğim için boşandım. Çalıştığım yerde iki aylık evli bir erkek var ve benimle son zamanlarda ilgilenmeye başladığını fark ettim çalışma ortamı dolayısıyla yardım etmeye çalışır gibi ve bakışları da imalı sizce ne yapmalıyım biraz tuhaf bi durum çünkü örnek vereyim elim kanamış, eline ne oldu hastalandım neyin var iyi misin biraz daha yemek söylüyor sende bende yiyecem diye ısrar etmeleri, kendisi avukat olduğu için evrak işlerini birlikte yapmak zorunda kalıyoruz yanıma oturup gösterirken bile ayrı bı elektrik alıyorum bana karşı ve bu akşam bişey sormuştum mesajla görüldü atmış bende kusura bakmayın rahatsız ettim yazdım geri cevap yazmış şöyle yap böyle yap diye bende ona görüldü attım tam çıkacağım zaman çalıştığım yere geldi çay içti naptın evrakları falan sanki vakit geçirmek için bahane arar gibi

Kafam karıştı napcanm ben

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar 6 aylık evliydim 1 ay önce darp edildiğim için boşandım. Çalıştığım yerde iki aylık evli bir erkek var ve benimle son zamanlarda ilgilenmeye başladığını fark ettim çalışma ortamı dolayısıyla yardım etmeye çalışır gibi ve bakışları da imalı sizce ne yapmalıyım biraz tuhaf bi durum çünkü örnek vereyim elim kanamış, eline ne oldu hastalandım neyin var iyi misin biraz daha yemek söylüyor sende bende yiyecem diye ısrar etmeleri, kendisi avukat olduğu için evrak işlerini birlikte yapmak zor
Kafamı karıştıriyor?