aynı şekilde ve mümkünse bütün irtibatımız kopsun ne o beni tanısın ne ben onu, yok hükmünde olalım birbirimiz için (o senin dediğin benle olmasa da mutlu olsun cümlesi çok başka absürt yerlere de gidebiliyor gerek yok)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gerçek sevgi ıztırardır. İztırarın kelime anlamı= hayvanların ve eşyaların yarattığı tehlikelere karşı ıztırar hali söz konusudur. Örnek:hayvanat bahçesinden kaçan bir kaplanın, beraberinde bulunan arkadaşına saldırması üzerine kaplanı öldüren kimse bakımından söz konunusu olacak hukuka uygunluk nedenine denir.
Sadece hayvanlara ve eşyalara karşı olursa ama. Benzer bir olayda ölen hayvan değil insan olsaydı meşru müdafaa (üçüncü kişi lehine savunma olurdu.)
Hiç öyle düşünmem. Tamam içimde bir Polyanna var ama o kadar da değil 😄 Benim değilse, başka biriyle mutlu ya da mutsuz olması hiç umrumda olmaz. Ama mutluluk dileyecek kadar kelebek olamam tabii. Burnu sürtülsün bensizlikten derim.
Gerçek sevgi bence karşılıklı olandır. Karşılıksız hisler beslemek; Seni istemeyen, başkasını tercih eden biri hakkında hep iyi temennilerde bulunmak kusura bakmayın mallıktır.