Hayır kesinlikle bu kendime saygısızlıktır.. Kimse için kimseyi kimseden ayırmak gibi basit bir davranışın içerisinde asla bulunmam.. İntikam için daha kaliteli yollar varken bunlar basit geliyor bana.. Ayrıca bir insandan kolay kolay intikam almaya da çalışmam.. Sağlam bir yaşanmışlık olması lazım.. Keyifli akşamlar..
Asla. Bunu yapan net kişiliksiz biridir. İntikam uğruna her yolu mübah olarak gören insanları anlayamıyorum. En güçlü duygunun sevgi ve nefret duygusu olduğu söylenir. Bunca zaman yanılmışlar. Anladım ki intikam duygusu kadar güçlü bir duygu daha yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
16 17 yaşlarında biriyle konuşuyordum kızı çok seviyordum sonra ayrılmıştık 2 3 ay konusmadık sonra yanaşmaya kalktım baktım konusması tarzı değişmiş bende gittim en yakın arkadaşını ayarlamıştım onun 30 dakika surdu ayarlamam. ben istersem her şey olur !
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sevgiliden değil de arkadaşından ayırdım :D sonra kıskandı geri geldi falan yol verdim 2 türlü günah işledik Allah affetsin.
İntikam için her şeyi yaparım ama bunu yapmam. Ne geçecek elime? Koca bir hiç o yüzden gereksiz ve saçma. Valla bu vebale giremem. Her vebale girerim ama buna asla. Çocuk muyuz ya? Sevgileri ayıralım, o kadar değiliz.
Evli bir kadını ayartana Allah lanet eder miş. Kadın ya da adam, evli ya da değil, bir mutluluğu, huzuru, yuvayı yıkan insan o lanet ile mutluluğu unutsun..! Etrafınıza bir bakın, böyle yapan insanları tanıdınız mı bilmiyorum ama fikkat ettiğiniz de anlık küçük mutluluklar dışında asla mutlu olamadıklarını, çok rahat gözlemler siniz.
Eğer bizim ayrılmamıza sebep olan kişiyle birlikte ise ayırırm. Ama başka sebepten dolayı problemim varsa ilişkisine karışmam bana ne yaptıysa aynısını yaşatırım.
Bu hafta başında aramızda garip anlam veremediğim çoçuk için inşallah sevgilisinden ayrılır dedim. Sevgilide bizim okuldan bir yaş küçük mal elle ismini dövme yaptırmış kızın ve ben öyle söyleyince ertesi gün okulda ayrıldıkları haberini aldım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır , beni ilgilendirmez. Sonuçta bir problemim varsa o kişiyle yani onun karşısındakinin hiç suçu yok.