Insan en sevdiğinden intikam alır mı?

Bundan iki yıl önce bir sevgilim vardı aramıza arkadaşlarımızn laf taşımaları girdi ayrıldık daha doğrusu vazgeçen ben oldum ve çok kötü ayrıldık üniversiteydik ve mezun olurken helallik istedim helal etti sonra bana gelip bişeyler içip konuşalım dedi ve herşey okadar güzel ve hızlı gelişti ki yeniden başlamış gibiydik en son beraber çok güzel bir plan yaptık ve gittik gezdik bana gül aldı bütün gün beraberdik beni bırakırken seni anneme anlattım seni biliyo bugünkü resimlerimizi anneme gostercem şimdi gidip dedi sonra birden benden kaçmaya başladı sonra gittim sordum artık sevmiyorum çünkü istemiyomusum dedi çekti gitti mezuniyet günü geldi teyzesiyle beni tanıştırdı foto falan çekildik beraber iftar yaptık ertesi gün bana kolye almış onu verdi son kez sarıldk gitti ben başka sehirde yaşıyorum mesafa girdi aramıza eve döndüm ayrıca kpss çalışıcak hayatında kimseyi istemiyomus ama ben allak bullak oldum intikam mı almaya çalıştı ne yaptı ben anlamadım özellikle beyler lütfen goruslerinizi belirtir misiniz
Insan en sevdiğinden intikam alır mı?