Aşk İlişkileri Sevgilinizi öldürseler intikamını alır mıydınız? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangi kendini bilmez sevgilime el sürecekmiş şaşarım delerim insanı 🔪 Sevgilinizi öldürseler intikamını alır mıydınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Evet alırdım kesinlikle. çünkü dayanamazdım. yani sonu ne olursa olsun mutlaka adaleti arardım doğru ya da yanlış hiç fark etmez 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Evet alırdım ama öldürmezdim sakat bırakırım her gün ölsün diye.. 1 2 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Nasıl bir psikopat çıktık biz 😄 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl En güzel intikam bence böyle olur :D Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. İntikam alıp sonrasında hapiste çürümemi istemezdi... Hukuk bunun için var, herkes kendi cezasını vermesin diye... 0 0 Yorumla
karetra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ben kinli biriyim biraz. öldürmezdim, ölmeyi dilemesini sağlardım. 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Öldürmezdim fakat öldürmekten daha beter ederdim. Her gün yaşadığına dair hayatına isyan ederdi. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Yoo :D 1 1 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Yazıklar olsun az mı saçı mı süpürge ettim senin için az mı yollarını gözledim 🤧😄 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Seri katil mi olaym ne intikamı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet alırdım kesinlikle. çünkü dayanamazdım. yani sonu ne olursa olsun mutlaka adaleti arardım doğru ya da yanlış hiç fark etmez
Evet alırdım ama öldürmezdim sakat bırakırım her gün ölsün diye..
Nasıl bir psikopat çıktık biz 😄
En güzel intikam bence böyle olur :D
İntikam alıp sonrasında hapiste çürümemi istemezdi... Hukuk bunun için var, herkes kendi cezasını vermesin diye...
Ben kinli biriyim biraz. öldürmezdim, ölmeyi dilemesini sağlardım.
Öldürmezdim fakat öldürmekten daha beter ederdim. Her gün yaşadığına dair hayatına isyan ederdi.
Yoo :D
Yazıklar olsun az mı saçı mı süpürge ettim senin için az mı yollarını gözledim 🤧😄
Hukuk yoluyla halletmek daha iyi
Bir John wick değilim alamam 😃
Seri katil mi olaym ne intikamı
Hayır. Gider yenisini yaparım.