Çok çaresizim çok ne yapacağım büyüklerim cevaplasın acil?

resmi olarak boşandım ve boşandıktan sonra o duygusal boşlukta bir çocukla konuştum ve bu süreçte eski kocam sürekli barışmak istedi redd ettim ve bu çocuğu öğrendi kıyameti kopardı durumu kabulenemedi ve bizim o çocukla fotoğrafmızı normal resim yani tüm sülaleye yaydı ve biz bu süreçte düşman gibi olduk iki çocuğumuz var aile evinde yaşıyordum aile evinde çocuğuma iyi davranmadılar kimsem yok iş hayatım yok çocuklar küçük kardeşim çocuğumu dövüyordu ve başka sebepten tartışma çıktı evde eski kocama dönmem için zorladılar beni sığıntı mumalesi gördüm gittin iki çocukla geldin dediler o gece evi terketmek istedim başkasına gitmek hata olur ve eski kocamı aradım gel al beni dedim yolda giderken ben bir gün misafirinim haberin olsun dedim çocuklar için geldim dedim eve geçtik beni bırakmadı bir türlü ailem hiç beni arayıp sormadı iyimi kötü mü diye ve biz her gün Tekrar tartıştık benim boğazımı sıkıyor tokat atıyor neymiş cevap verme dilin çok uzun neyse daha sonra kardeşi bana ağzına geleni yazdı sen sığıntısın gidecek yerin yok abim acıdığı için seni eve aldı sen onunla bununla konuştun ve çık ona git biz tartıştık mesajda annesini aradım kızına bir şey de dedim bana neler yazmış yok sen yazdın dedi bana inanmadı benim gidecek yerim ailem yok ve bunu biliyorlar ondan sonra babası o hepsi küfür etti bana ardından annesi eve gelip ağzına geleni dedi bana ve defol git evden dedi bana o git diyor Oğlu beni zorla tehtitle bu evde tutuyor ve sonra kaynım kapıya tekmeyle dayandı beni dövmeye gelmiş geldi beni sokakta yerlerden fırlattı ağlayıp sinir krizi geçirdim kendimde değildim yağmur yağıyor yolda asfaltta kendimden geçmişim çocuklarım korkudan ağlıyor polis gelmiş millet gelmiş kendimi yerden yere atıp kendime zarar vermişim elim kolum mos mor beni o halde sokakta bırakıp gitmiş annesi ve kaynım ben onlara hiçbir şey yapmadım millet toplanmış başıma ben kendimde değildim ağlıyordum ben yapmadım diyordum insanlar bunu annesi nerde ailesi nerde arayın gelsin diyordu ama benim iki çocuğum dışında kimsem yoktu kötü yola düşmek istemiyorum genç yaşta 26 yaşındayım ve artık akıl sağlığımı kaybediyorum gitsem gidemiyorum çocuklarım var götürsem bakamam bıraksam onlarsız yapamam be yapmalıyım ben çareler tükendi... hayatım bitti görsen herkes diyor taş gibisin maşallahın var çok güzelsin ama hayatım kapkaranlık boşandım kurtulamadım
Çok çaresizim çok ne yapacağım büyüklerim cevaplasın acil?