CANIM ÇOK YANIYO ARTIK NE YAPMALIYIM?

Şöyle ki ailem ya delirdi ya da beni gerçekten sevmiyolar olay şu ki babamla şöyle bir şey yaşadık yaklaşık 1 1 bucuk ay önce arabayla kardeşlerimi gezdirdim ve sonrasında arabayı park edemedim kapının önüne yer olmadığı için babamda bu konuda takıntılı uzak olmasını istemiyor ama öyle çok da kızmazdı nerde şurda al sonra derdi ama bu sefer bağırıp çağırdı niye kapının önünde değil diye bende dedim hani yer vardı da ben mi park etmedim kasıtlı yaptığım bişey değil sonuçta kızdı bağırdı hala konuşmuyoruz üstüne annemle de şöyle bişey yaşadım 2 gün önce bi akraba düğünü vardı biz babanemlerle altılı üstlü oturuyoruz, şöyleki annem çok fazla dinci olduğu için düğüne gitmek istemedi herkes gidicekti onun dışında fakat ben regl olmuştum o gün hatta bir gün öncesinden serum da taktırmıştım kistim olduğu için ağrım çok oluyor neyse sonra dedem rahatsız olduğu için annem onunla kalıcaktı babanemde düğüne gidicekti ben o gün regl olunca gitmiceğimi söyledim kpss ye çalışır biraz uyurum dedim oda fırsattan istifade sürekli benim dedemle kalmamı söyledi bende kötü olduğumu defalarca dile getirmeme rağmen çok ısrar etti bende bakmak istemiyorsan babaneme söyle diyince bu sefer hiçbi dediğimi yapmıyorsun dedi bağır çağıra gitti.
Bana kinlendiğini anladım o yüzden odadan çıkmamakta gayret gösterdim kavga olmasın diye fakat kendisi rahat durmadı 6 yaşındaki çocuğa gidip ablan seni sevmiyor demiş çocuk gözleri dolmuş gelmiş bana beni neden sevmiyorsun diye sorunca bende gittim neden böyle bişey çocuğa dediğini sordum oda doğruyu söylüyorum dedi aslında tek söyleme nedeni bana olan kini ve ders yaptırmak yerinde onunla oyun oynamamdı bende sinirlendim sonuçta beni böyle bilmesini istememki bende çok seviyorum benim yerime konuşamazsın dedim o zaman ders yaptırmayan kimse sevmiyo bu evde böyle saçmalık mı olur bu kadar düşme dedim yok köpek sus falan yapmaya başladı köpek lafını sevmediğini defalarca söylememe rağmen bende dedimki sensin köpek bu sefer hanfendi sinirlenip üstüme yürüdü dövmeye kalktı o vurdu ben vurdum kendimi korumak için fakat hala kardeşime benim onu sevmediğimi söyleyip duruyor üstüne babama da benim ona saldırdığımı söylemiş olayı nasıl anlattı bilmiyorum ama kesinlikle yalan ben kavga etmemek için odadan çıkmamaya çalıştım insan öldürmüşüm gibi davranılıyor ikisi de bana düşman gözüyle bakıyor bir dediklerini iki yapmamama rağmen bu konuda ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz?
CANIM ÇOK YANIYO ARTIK NE YAPMALIYIM?