ŞANTAJA UĞRADIM NE YAPMALIYIM?

Herkese merhaba. Benim Facebook hesabımdan numaramı alıp (Önceden ticaret yaptığım için numaramı bulmak çok zor değil facebook üzerinden) mesaj atan bir kızla bir süre konuştuktan sonra, görüntülü konuşurken iş cinselliğe geldi. Çok kısa bir +18 görüntümü kaydetmiş ve sonrasında şantaj basladi. Öncesinde göndermedim tabi bişey. 150 bin TL talep etti. Önce 20 gönderdim ve sonra 30 bin daha. Öncelikle çok direndim ve facebook hesabımdan beğenilerden bazı kişilere mesaj atmış. Arkadaşlarım bana yazınca olayın ciddiyetini anladım. 30 bin daha gönder her şey bitecek dedi. Tabi korka korka ve o stresle bulup gönderdim. Telefonu hiçbir şekilde kapattırmadı. Whatsapp üzerinden konuşurken elindeki video ve fotoğrafları hem galeriden hem çöp kutusundan sildi ve bana bunun videosunu gönderdi. "İş bittikten sonra da elimde hiçbirşeyin yok, yedek de almadım dedi. şimdi silicem ve engelliycem seni sende aynısını yap. Bunu mecbur olmasam yapmazdım dedi. Peki gerçekten gönderecek miydin herkese video mu dedim. O da benim vicdanıma kalmış dedi boş ver dedi. Bir de üstüne dikkatli olmam konusunda uyardı :) Beni arayan Türk. Numara Türk numarası. Gönderdiğim hesap Türk ismi, Türk bankası. Şikayetçi olsam başkasının canını yakmasa. Bir de parayı geri alabilme şansım olur mu? Ailem öğrensin istemiyorum tabi. Gidip savcılığa şikayetçi olmak istiyorum tabii.. Ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilen olursa sevinirim.

ŞANTAJA UĞRADIM NE YAPMALIYIM?