Sevgilimden 10 bin TL borç aldım yani o vermek istedi çok dardaydim dayanamadı şimdi ödemesi varmış gecikmiş 19 unda geri istemişti 3 gün gecikti be haftalık 5 bin TL alıyorum iş yerinden kimsem yok borç alacak katlayıp sevgilime geri vereyim dedim ne kadar riskli olduğunu bilsem de başka çarem yoktu iddia oynadım kaybettim.
Kendisi sabaha kadar uyumayip bekleyeceğini ve ağladığını uyumadigini yemek yetmediğini söyledi panik atak geçiriyorum paramı ver diye bağırıyor çağırıyor takintiliyim ben paramı getir diyor napicam bı akıl ver kredi çıkmıyor bankadan tefeciye falan mı gitsem ama bilmem öyle yerleri ben
Kendisi sabaha kadar uyumayip bekleyeceğini ve ağladığını uyumadigini yemek yetmediğini söyledi panik atak geçiriyorum paramı ver diye bağırıyor çağırıyor takintiliyim ben paramı getir diyor napicam bı akıl ver kredi çıkmıyor bankadan tefeciye falan mı gitsem ama bilmem öyle yerleri ben
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya birader geçmiş olsun da katlanmaya çalışmak yerine en azından yarısını verseydin, haftaya da gerisini verirdin. Allah korusun, olmadık işlere girme. Borcunu verdikten sonra da kadından mütemadiyen uzak dur.
Ya söyledim bes bin vereyim dedim üstünü tamamlarım dedim on bin bende olucak ne eksik ne fazla ben paramı istiyorum diyor başka bişey istemiyor beş parasız kaldim elimdekide gitti
Bak iddia zaten keriz avıdır futbol takımları iddiaya çalışır sevgilin haklı parasını öde ben onun yerinde olsam borç vermezdim
Baska çarem yoktu çok anladigimdan değil maçlardan dostum.
Haklı tabi bişey diyemiyorum bende
Gitme sakın tefeciye sakin bulasma. Sevgilinde insan değilmiş. Yani darda olduğunu bilmiş vermiş odeyememissin ne hale sokmuş seni. Sen bekle öylece. Birinden bulmaya çalış veya o bulsun ama sakın tefeciye bulaşma
@Beyzalımsı doğru diyosun
Beyza verirken biz ileride evlenicez lafı mı olur falan dedi üç gündür bana neler yapıyor bağırıyor çağırıyor nerden bulursan bul umrumda değil diyor
Çok ayıp etmiş sana çok ben utandım yerine. Hayır 10 bin de bir şey değil çalışan birisine. İnsan onu yapar mı. Çok ayıp. Ne hale sokmus seni tefeci bile gelmis aklına. Ama o mevzuyu unut ne kadar zorda olsanda bak bu tefeciler varya çok sıkıntılı adamlar. Üstüne her gün bir 100 daha ekler borç takar vermezsen çeker vururlar değmez sen cevrene etrafina sormaya çalış. Baktın olmuyor git bir ek ise gir öde şunun borcunu birdaha da görüşme asla
Ya gorusmeyecegim zaten ama çok kötü biri ben onu böyle bilmiyordum ayriydik 4 yıldır yeni barıştık yardım etmek istedi sonra ağzıma etti gidip dava etmesin beni haftaligimdan da oldum ne dicem aileme ben aglicam sinirden 😭😭
Kimsem yok benim borç alabilicek
Gidip ek işte çalışsana. Konuş onunla durumu anlat gidip ek iş yapacağım ödeyeceğim de borcunu bu durumu ona da anlat
Dava falan eder mi beni bir haftada ayarlarım vallahi beklerse ya haftalık alırım ek iş yaparım bulaşık yıkarim yeter ki kurtulayım tefeci olsa bu kadar Korkmazdim bu çok kötü biri
Sevgilisi söylemiş ama ayın 19 unda ödemem var geri ver diye. O kız nasıl borcunu ödeyecek?
Ya o maaşına güvendi maaşı yatmadı onun.
bu sefer son çare bana kaldı napicam bro bilmiyorum beklemez ki 3 gün bekledi yemekten ekmekten kesildi uykudan kesildi
Kanka çalıştığın işyerinde adamla konuş acil borcum var haftalığımı önden ver çalıştıkça düşersin de
Yeni beş bin TL verdi adam bana gerçi haftaligimi verdi ama işlerde yok iş yerinde nasıl kabul eder bilmiyorum yüzüm yok istemeye ya iş yeri paramı geciktirdi dicem ya da olacaklara katlanicam manyak bu ailesini sokar araya karakola gider delinin teki
Kanka ailen yok mu onlardan iste
Ya var var da ailemin durumu yok ki babam hasta zaten durumum kötü diye yardım etmek istedi bana ne bileyim konunun buraya geleceğini. Sıkma kendini üzme ödersin demişti verirken sonra çok değişti
Kanka tamam da sen durduk yere mi borç aldın ne ihtiyacın vardı
Ben almadım o vermek istedi istemedim olmaz dedim bişey olmaz al ihtiyacını gör dedi