Şimdi bana küfür mü edersiniz ne dersiniz bilmiyorum haklısınız bende kendime ediyorum çünkü ben evliyim küçük yaşta evlendirildim zorla diyebiliriz ömrümde aşık olmadım 2 yıl önce komşuma aşık. oldum bekar o okadar çok sevdim ki kelimeler yetmiyor buluştuk 1 yıla kadar konuştuk resmen taptım ona sonra ben dedim ki bosanagim evlenelim olmuyor dedim abimin evine küs gittim eşime onu sevmedigimi söyledim ona mesaj attım gel beni al ve bana dedi ki evine dön seni göremiyorum burada olmuyor beynimden vuruldum ve bitirdim 2 yılı geçti konuşmuyorum diğer komsumla konustik abla kardeş gibi deyim bana mesaj attı bi gun onunla olanları biliyorum diye bende aradım anlattı olayı hepsini anlatmış çocuğa çünkü o bize girerken görmüş onu sormuş oda anlatmış dalga geçtim kullandım geçtim diye bu da beni tehdit etti yuzyuze konusaljm yoksa herkese derim dedi bnde buyur de dedim neyse buluştuk anlattı falan sonra beni öpmeye kalktı bende olmaz diyerek eve geldim bi konu üzerine ona yazmak zorunda kaldım bizle alakalı değil neyse yazdım konustik konu bitti bana dedi ki ben kimin ne olduğunu biliyorum dedi bende ne oluyo dedim büyük ihtimal ona dedi bizde buluştuk falan diye üstüne katarak anlatti ha umrumda dehil ÇÜnku yanlış. bosey yapmadim onunla bende dedim bende biliyorum kimin ne olduğunu insan sevdiğim dediği kadını başkasına anlatirmi falan dedim oda bnmi anlattim falan kavga ettik engelledim tekrar zamanı gelince söylerim dedi ne demek istedi sizce birilerine soylerlermi acaba bn pişman oldum 2 yılı geçti kimseyle konuşmadım t9be ettim evimde yuvamdayim başıma iş acarlarmi yoksa işi delip onları tehdit edeyim mi
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, senin bu durumda oldukça karmaşık duygular içinde olduğunu görüyorum ve bu hiç kolay bir durum değil. 🥺 Ana kural şu ki, tehdit etmek veya daha fazla karmaşa yaratmak durumu daha da kötüleştirebilir. Bence en sağlıklı adım, sakin kalmak ve eğer gerçekten böyle bir şey yaparlarsa, hukuki yollara başvurmak olabilir. Sen şu anda ailenle birlikte huzurlu bir hayat sürmek istiyorsun ve bu yaşananlar geçmişte kaldı. Pişmanlık duyman çok normal, ancak kendini suçlamaktan daha fazlasını yapma. Bu süreçte kendini koruman önemli, belki bir uzmandan destek almak da iyi olabilir. Unutma, zor zamanlarda bile kendini ve aileni korumak en önemlisi. 💪❤️
Çok çok pişmanım Şu an mutluyum yuvamda ne yapcam bilmiyorum