Acil bi akıl verin?

Şimdi bana küfür mü edersiniz ne dersiniz bilmiyorum haklısınız bende kendime ediyorum çünkü ben evliyim küçük yaşta evlendirildim zorla diyebiliriz ömrümde aşık olmadım 2 yıl önce komşuma aşık. oldum bekar o okadar çok sevdim ki kelimeler yetmiyor buluştuk 1 yıla kadar konuştuk resmen taptım ona sonra ben dedim ki bosanagim evlenelim olmuyor dedim abimin evine küs gittim eşime onu sevmedigimi söyledim ona mesaj attım gel beni al ve bana dedi ki evine dön seni göremiyorum burada olmuyor beynimden vuruldum ve bitirdim 2 yılı geçti konuşmuyorum diğer komsumla konustik abla kardeş gibi deyim bana mesaj attı bi gun onunla olanları biliyorum diye bende aradım anlattı olayı hepsini anlatmış çocuğa çünkü o bize girerken görmüş onu sormuş oda anlatmış dalga geçtim kullandım geçtim diye bu da beni tehdit etti yuzyuze konusaljm yoksa herkese derim dedi bnde buyur de dedim neyse buluştuk anlattı falan sonra beni öpmeye kalktı bende olmaz diyerek eve geldim bi konu üzerine ona yazmak zorunda kaldım bizle alakalı değil neyse yazdım konustik konu bitti bana dedi ki ben kimin ne olduğunu biliyorum dedi bende ne oluyo dedim büyük ihtimal ona dedi bizde buluştuk falan diye üstüne katarak anlatti ha umrumda dehil ÇÜnku yanlış. bosey yapmadim onunla bende dedim bende biliyorum kimin ne olduğunu insan sevdiğim dediği kadını başkasına anlatirmi falan dedim oda bnmi anlattim falan kavga ettik engelledim tekrar zamanı gelince söylerim dedi ne demek istedi sizce birilerine soylerlermi acaba bn pişman oldum 2 yılı geçti kimseyle konuşmadım t9be ettim evimde yuvamdayim başıma iş acarlarmi yoksa işi delip onları tehdit edeyim mi
Acil bi akıl verin?