Lütfen bana akıl verin acil?

benim 15 yaşından beri sevdiğim birisi var biz bununla 15 yaşında beraberdik sonra ayrıldık falan neyse bu ciddi ilişki yapmış 3,5 yıl sürmüş ilişkisi ama o ilişkinin içindeyken bile benim resimlerimi beğeniyordu bu kızdan ayrıldıktan 1 yıl sonra falan tekrar konuştuk ama kırgınlıkları vardı belli yani ilişkiye yaklaşamıyor sonra aradan 2 yıl geçti tekrar konuşmaya başladık bu sefer buluştuk ettik beni çok beğeniyor benden çok etkileniyor hoşlanıyor benimle gelecek planları kuruyor ama seni şu an kaybetmek istemiyorum diyip duruyor ve o ilişkisinden bahsetti 3,5 yıllık ilişkim oldu evlenecektim ben falan dedi sonra ben kız güzel miydi falan diye sordum hayır değildi dedi öylesine bir ilişkiydi falan bir şeyler geveledi her şeyi yaptık falan dedi onu sevmediğini söyledi ama bu söyledikleri beni çok şüpheye düşürdü açıkçası benimle çok evlenmek istediğini falan söyledi hatta gelecek planlarını da kurdu sonradan şu an hazır değilim 1 yıl sonra sana evleneceğim diye yazacağım dedi ama buluştuğumuzda aşırı samimi istekliydi acaba o kızı mı unutamadı yoksa eski ilişkisinde yaşadığı şeyleri mi unutamadı diye düşünüp duruyorum kafayı yemek üzereyim gerçekten erkekler yardımcı olabilir mi erkekler uzun ilişkisini unutamaz mı hiç

Lütfen bana akıl verin acil?