Yalnızlığıma nasıl çözüm bulabilirim?

Gerçekten bir kızın beni gerçekten sevmesini istiyorum çok bunaldım bütün kızlar yalan sevgi besliyor bana karşı beni kullanmak istiyorlar. Hepsinde bir yalan bir düzmece var. Hoşuma giden bir sürü kızla diyaloğumuz oldu fakat hepsi maksimum ya 10dk sürüyor ya da 1 günde bütün ilgi heves bitiyor. Ben şunu anlamıyorum bu kızlar neden beni kıskandırtmak için kalp kırıyorlar çok ağır konuşuyorlar başka çocuklarla birlikte foto çekinip neden bana laf sokma peşindeler. Biraz hassas biriyim üzüldüğümü belli etmem ama insan bu üzüldüğü şeyide unutamıyor. Bana hep diyorlarki kendine kız bulursun çok basit tavlarsın diyorlar tip var boy pos her şey var üslup da var fakat kızla konuştuktan 3-4 dk sonra telefon ya da instagram istedigim an her kız kaçıyor benden ya laf atıyor rencide ediyor ya da ben hiçkimseye numaramı vermem diyor. Numarasını büyük bir hevesle veren olduğunda isede beni kendi oyununa dahil edip psikolojik olarak beni kölesi haline getirmeye çalışıyor. Bu durumdan yeteri kadar sıkıldım artık. Birşeyler yaşamadan ölmek istemiyorum artık. En azından el ele verip gezeceğim biri olsun istiyorum zor zamanlarımda yanıma koşan. Beni mutlu eden kızlara ihtiyacım var. Siz yalnızlığınıza nasıl bir çözüm buldunuz ya da bulabildiniz mi? Bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Yalnızlığıma nasıl çözüm bulabilirim?