Lisede bir arkadaşım vardı amerikaya evlenip gitti nasıl başardı bunu?

Yani komik bi soru ama kız okulda başarılı değildi çok güzelde değildi ama ortam kizıydı tam sürekli sevgili yapar eğlenmeye gider makyaj yapar fotograf çekilir gezerdi hal hareketleri böyle tiki gibiydi zengin de değildi beraber aynı stamdartlarda bulunuyorduk neyse bende çok iyi değilim kızı gömüyorum ama shajsb ondan güzel başarılı efendi kızlar şu an işsiz boşanmış evde oturuyorlar , bu kız amerikada birisi ile nasıl tanıştı merak ediyorum evlendiği kişi amerikada yaşayan bir Türk , neden hep sınır tanımayan eğlenen efendi olmayan kızlar daha şanslı valla merak ediyorum kızın çocuģu bile oldu , amerikaya kendi emeklerimle dil öğrenip gitmeye gayret ederken ve bunu yapamazken kolay yoldan gidenlerin olması hem biraz kıskanıyorum hemde üzülüyorum gerçekten gitmeyi çok istiyordum amerikaya çalışmak için yaşamak için ağlıycam yaomak istediğim hiç bir şey olmuyor şikayet etmiyim diyorum ama gerçekten bıktım çabalayıp çabalayıp bir yere varamamaktan bıktım yeterr ölmek istiyorum Türkiyede aile evinden kurtulamadım gerçekten hergün ayrı eve çıkma ve yurt dışına gitme hayali kuruyorum o kadar bıktım aile evinden sürekli yaşanmıyor insanlar ülke değiştiriyor evleniyor çocuklarına bile abd vatandaşlığı hediye ediyorlar ben hiç bir şey başaramıyorum ,
Lisede bir arkadaşım vardı amerikaya evlenip gitti nasıl başardı bunu?