+1 yılAşk sevgi mevki ve mekan tanımadığı gibi diplomada kişiliğin ve seviyenin ölcüsü değildir. Lakin netice ne olursa olsun öz olan kendisini başkalarından üstün gören bir sahsın reelde nekadar alçak vede yanlız olduğudur. Onun bu yanlızlığı fiziki veya duygusal bir yanlızlık olmayıp yaradılıştan gelen bir mahkümiyettir adeta. Bence her ne olursa olsun sevsede sevmesede yaptığı evlilik ve veya başkaları ile dahi olsa yapacağı bütün evlilikler o sahsa mutsuzluk verecektir. Bu zat her ne kadar dışardan mutlu gibi görünse görünmeğe çalışsa bile reelde bir iç mutsuzluğu var olacak ya hep kendisini eşinden üst görecek ve bunu dillendiremeyerek içi içini yiyicek ya da hep eşini kendisinden fazla bulup komplekxle kendisini yiyecek lakin yinede bunu dillendiremeyecektir. Öz olarak evlilik ve sevgi hayatların birleştirilmesinden mütevellit bir ortak yaşam olarak betimlense dahi gerçek olanı yüreklerin birleşmesi ve bütünün oluşması ile bir kusursuz bir uyumun ortaya çıkmasıdır. İşte bu ahvalde görülecek olan ve görülmesi salt olan da kişinin eşinin yönleri ile yücelmesi veya alçalması değil eşinin yokluğunda eksilmesi varlığında ise kendi etsiklerinin tamamlanması ile kendisinin yükselmesidir. Bunu bilmeyen bir varlık zaten varlıktan öte birşey olmayıp insan sıfatlarına da haiz olamamış demektir. Ha keza insan olmak bilmek okumak veya yaradılmış bir insan olmak değildir. İnsan olmak aklın vede vicdanın erdemi ile kendisinin ancak ve ancak başka temaların yansıması ile meydana gelin bir bir bütün olduğunu bilmek vede özümsemektir. Buu temalar toplum değer inanç gibi ögelerden oluşunrken en mühimi eş sıfatını kazanan kişidir. Ki eş sıfatı burada evlilikle değil reel gerçekcilikle kazanılmılacak bir erdem dir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
seni kendinden sağutmak istemiş belkide.bide çok çok rica ediyorum kızlardan her karşılaştığınız ya da yanlış tercih yaptığınız erkeği bütün erkekler böyledir diye genelleme yapmazsanız çok daha isabetli ve mantıklı bir şey yapmış olursunuz.Bu soruda bile aynı genelleme yapılmış yeter yahu yeter..
220 Yorumla
Soran+1 yılBeni sogutmustu zaten tavirlariyla.kendinden emin ben istersem cok guzel kariyerli hatunlarla cikarim mantigindaydi.buyuk konusmus...
- +1 yıl
seni beğenmemiş heralde ayak yapmış sana sağutmuş seni kendinden anladığım kadarıyla.bide genelimiz böyle değiliz sen zaten yanlış anlamışsın olayın iç yüzünü boş ver hayırlısı olmuş bence.bir kız akıllı başlı olsun kendi kendini yetiştirmiş olsun bakımlı temiz ahlaklı olsun yeter bir erkeğe isterse okuma yazmamsı olmasın okumuşun cahilide4 çok cehalet başka bişey okumakla da geçmez.önyargı ego anlayışsızlık tutarsız tavırlar empati yoksunluğu gibi şeyler içeriri cehalet
Soran+1 yılYoo cok begeniyordu.
Soran+1 yılAlmadi degil ben onu biraktim.o her dediginin yapılmasını istiyordu bende ole biri olmadim.cok begeniyordu beni ama arkadaslarim beni ona yakıştırmiyordu tip olarak
Soran+1 yılEvet guzelim kimse yakitiramadi zaten ona beni
Ama hep elestirirdi beni.herseyimi.bende sıkıldım biraktim.feci kiskanctu.bir ortama girdigimizde herkes bana bakardı kiyameti koparirdi. .- +1 yıl
e zor şeyler başkasının sana bakmasını görmek tahammül etmek bu aslında bir erkek için kabullenemez bişeyde olabiliyor.bende öyleyimdir.ama diğer tavırları seni aşşağılaması falan dediğim gibi seni istediği tarzda bir kız yapma çabasından belkide.sana göre değilmiş demekki sen ne tarz bir yaşantıya sahipsin bu arada özgür kız falan :)
Soran+1 yılYoo gayet mutevaziyim.herkes gibiyim.beni asagilayrak kendin olmayan ozguvenini Tatmin ediyordu iste..ne yapim bakiyolar insanların gozune bant cekemezsin ki.
- +1 yıl
evet cevabı sen biliyomuşsun zaten.ama bunu unutma bir erkeğin zoruna gider bu durum kırılabiliyor incine biliyo ne yapıp ne yapmayacağın sana kalmış.öle modernlik çağdaşlık falan :)) erkeğin baş etmeye çalıştığı doğasına sökmez yani.anlamışsındır zeki kızsın sen anladığım kadarıyla da.
Soran+1 yılIyidr allah vergisi.bakiyolar benim sucum mu.bakimsiz mi gezeyim.nine gibi mi giyineyim.
Soran+1 yılNe yapim carsafa mi gireyim.
Soran+1 yılAsagilayici degil herkese saygim var.ben kapanmam..
- +1 yıl
sseçim senin tabiki.kimse seni zorlayamaz ama insanlarında bir takım tercihleri var.aynı senin gibi.bak yanlış anlama ama aklıma şöyle bir senaryo geldi zekana hitap ederek şunu soriyim şimdi o erkeği dinlemedi ama yargıya varmaya çalışıyoruz şöyle bişey olabilirmi acab o erkek istesem mankenlerlede evlenirim dış görünüşü güzel olanları elde etmek mesele değil duygularıma ve hassasiyetlerime dikkat eden biri lazım bana gibi bir şey anlatmak isteyip seninde dış görünüşünü beğenmediğin o kişide aradığı şeyleri bulmuş olabilirmi.o lise mezunu ve hafif toplu dediğin kızda mutluluğu yakalamış olabilirmi?
Soran+1 yılYakalasin banane ya.bunlarin mantigi saf bir kiz bulayim evleneyim diğerleriylede rakilirim.bunlarin gorusu bu.kimseyi sevmez bu tipler.zevki icin her halti yerler.
Soran+1 yılBen o adami çözdüm. Butun erkekler icin konuşmuyorum. Bu tiptekiler icin konusuyorum.
- +1 yıl
bilemicem burdan belkide haklısındır adamı tanımadığımız için çok şey söyleyemiyorum açıkçası.münferit bir olay seninkisi belkide.erkeklerin kadınlar konu olunca tavırları çok değişiyor.bazı erkek arkadaşlarımı bazen tanımaz oluyorum.kimi körkütük aşık kimi çok taviz veriyo eziliyo kimi bilmem ne hale giriyor.
+1 yılneden küçümsüyorsun ki? lise mezunu olmak bir doktor ya da mühendis ya da ya da başka "okumuş bir adamla evlenemez" i mi gerektiriyor bu memlekette? belki her konu kendini çok iyi geliştirdi kız? belki çok mütevazi- sen de olamayan özellik bak o- ? belki belki...bir sürü belki olabilir. küçük ayrıntılar ve kibriniz küçük dağları ben yarattım gibi etrafta süzülüşünüz beş para etmiyor maalesef.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlenebilir.erkekler kendilerinden düşük tiplerle evlenir zaten genelde..o sahsiyetsiz adami kaybettiğim icin zerre yzulmem banane..kendisi kadinlari asagilayan bir tipti.burda dediklerini yazsam herkes sasirir neyse..
- +1 yıl
düşük demeyelim de hakimet kuramayacakları hatunları istemez pek çoğu.madem bahsettiğin gibi biri ( şahsı tanımıyorum kötü yorumda da bulunamam ) o zaman ağzına alıp burada konusunu bile etmeye değmez.fakat sen onun üzerinden seçtiği kızı aşağılaşmışsın.buna da hakkın yok.
Soran+1 yılKadinlara ikinci el diyen biri.gormene tanimana gerek yok.rezil bir tipti.
üniversite okumana ragmen cahil kalan sen olmussun tatlım zeka okumakla olmaz once ınsanları egıtımıne gore sınıflandırmamayı ogren.. ılkokul mezunu adam karısına bebek gıbı bakarken unıversıte bıtırmıs adam hergun karısını dovuyor. yanı bu işler egıtımle bıtmıyor. adam senın gıbı cirkefle ugrasmaktansa alcakgonullu bı kızı tercıh etmıs. bravo doktora tercıhı dogru yapmıs ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bole kandirin kendinizi zaten.universite okumus kadinlar dayak yiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılBak şöyle düşün Bizim gayseride bir laf varmış: Deve büyük ot yer, şahin küçük et yer. Demek ki sen et yiyenden değilsin.Bunun dışında ben de 5 üniversite bitircem kafama koydum köylü kızı ile evleneceğeim. Sen değilsin ki koca arayan ciddi söylüyorum bak şimdi ben köyüme gidim 18yaşını yeni bitirmiş bir sürü kızla evlenirim. Ha bu güzel mi? Tasvir etmiyorum. Ama senin zihnin başka o zihni değiştir evde kalırsın.Sen de sütun gibi bacaklar olabilir ama kafan fazla çalışmaya da bilir (hakaret değil) ben nice doktora okuyanlra var boyu 150 cm geçmiyor ve dahası yatakta yılan gibi kıvranıyor. Seninle kim uğraşacak ki? Ben uğraşmam yani? Mesela benim sevgilim 1.50 boyunda ama yılna gibi.Sen yapamassın onu aD? fizik mi? senden belki de kilolu ama tatlı ben seviyorum. Siz kilo düşünürken erkek de marifet düşünür erkek mantığında şu yoktur bunu unutma. yat kal (s.ik.bırak) daha farklı düşünür sizin düşünemediğiniz şeyleri düşünür. Hayat senin beni bağlamaz. Gel seninle yatım dahi desen ben istemem beni doyuran var. Kadınım var sana Tanrıdan bol şanslar.
23 Yorumla
Soran+1 yılBuda bir kadin bulmus havasini atti.yuru be koçum kim tutar seni.kayseriliymis ahaha
- +1 yıl
bir değil ayrıldıklarım da var ama işi ciddiye almasan erkek sen de kaybedersin o da. bir de herkes kendine yapar. ne yaprasa.
- +1 yıl
yoksa yoksa:D miden mi bulandı. Teyze sen doktora git valla seni tanımıyroum byyy başka bir kapıya ben valla seni tanımıyorum byyyy ltüfen yamazb ben seviyemi düşüremem. byy :D
Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Birincisi onun doktor olması, mesleki durum haricinde, ona herhangi bir üstünlük kazandırmaz.İkincisi, senin de üniversite mezunu olman, sana ayrıcalık kazandırmaz.Sonra gönül ilişkisi, tahsille asla ölçülemez.Hangi erkek, tanıştığı ve ilgi duyduğu kızdan, diploma istiyor? Var mı böyle bir şey.Bir başka gerçek se, onun lise mezunu olması, onun akılsız olduğu anlamına gelmez.Yoksa, üniversite mezunu ne cahiller, ne aptallar var.Üçüncüsü, aklı başında olan hiç bir erkek, aptal bir bayanla yaşamayı düşünmez, zeki bir bayanla hayatını birleştirmeyi düşünür.Dördüncüsü tahsil hiç bir şeyi ölçüsü olmadığına göre, daha fazla yoruma gerek yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla benim çevremdeki okumuş erkekler kendi ayarında bir kız istiyor ben başka bir dünyada yaşıyorum galiba..
+1 yılulan mal kızım.sen tirip bilmem ne atarsan böyle güzel bir nimeti kaçırırsın işte.demekki lise mezunu dediğin o alçak gördüğün kız senden daha iyi.anladın mı bunu şimdi.öyle erkekler akıllı kadın istemiyo diye de bir şey yok.bi kaç tane öküzün istediği oysa tüm erkeklere bunu kabulettiremezsin.sana acıdım şuan.amerikanya görmüş biri hemide doktor.güzelmişmiş.şu fotonu at özelden de bakalımgüzelmisin değil misin.ben burada çirkinim diye 1 ya da 2 kıza şahit oldum.herkes güzel zaten.ona bakarsan bende çok yakhuşukluyum.tipime bak. ıyyy
114 Yorumla
Soran+1 yılHadi lan.tabi güzelim tas gibiyim.senin gibiler bana ulasamaz.siz anca topaclara kalirsiniz.sen kimsin fotomu sana atayim hiyar
- +1 yıl
kendini beğenmiş ukala.sen doktoru mühendisi bırak kendine en safınından bir koca bile bulamazsın :)..taş gibiymiş :D hahah
Soran+1 yılBen buldum bulacagimi sen kendine bak.
- +1 yıl
Güzelmişşşşşşş, taş gibiymişşşş aptalın tekiisin güzellik neye yarar seni bırakarak doğrusunu yapmış.
Soran+1 yılahahaha o kızıda bırakmış bitmiş o iş soru kapandı hala yorum yapmayın
- +1 yıl
bakıyorumda ne çok seviniyorsun.başkalarının üzüntüleriyle mutlu olmak mı? Allah beterinden saklasın
- +1 yıl
kezban bu kiz yaaa
- +1 yıl
vay akraba nasılsın yaa :)
Soran+1 yılne sevincem banane ya zaten olmayacağı belliydi. sadece şaşırmıştım
- +1 yıl
tabiiii yaa..gülücük saçan benim.ayy ya da el alışkanlığı de mi :))
Soran+1 yılhehe
- +1 yıl
sen çocuuuaaa kancayı at yine.belki takılır :)..
Soran+1 yılbenim sevgilim var
- +1 yıl
la o zaman milletin sevgilisinden sana nee :D şuna bak hele yaaa..
+1 yıl10 numara bir tercih yapmış.
Helal olsun o kardeşimize.
Üniversite mezunu olman seni akıllı mı yapar?
Öbür kızcağızı lise mezunu diyerek ezmeye yeltenen, orta boylu bilmem ne diyerek fiziksel olarak ta ezmeye kalkan birini iyi mi bırakmış.
Kendini eğitmek bir diplomadan çok daha değerlidir.
Haberin olsun.22 Yorumla
Soran+1 yılIddiasiz bir tip iste.m
- +1 yıl
İyi Kİ bırakmış yazacaktım telefon seni korumuş
üniversiteli bir kızla evlenip en ufak birşeyde onun kapirisini çekmektense lise mezunu hanım hanımcık biriyle evlenmesi çok doğru adım olur. allah hiçbir erkeği kadının eline bakacak hale getirmesin.
erkek karısına niye paramı yiyorsun demez ama bir kadının parası erkeği yediği zaman vay geldi erkeğin haline..15 Yorumla
Soran+1 yılLise mezunu diye hanim mi oluyor. Bizim lisede kasarlik yapanlar okuyamadi da:)
Soran+1 yılBiz okuduk çalıştık. Emek verdik.lusede kasarlik yapmadik.ders calistik.ok mi.kaprisimiz olsun okadarcik.
Soran+1 yılO halinden memnun..
Aşklarda zıt kutupların birbirini çektiği araştırmalara göre doğru çıkmıştır. 2 Düşünsel iyi anlaşabilir, fakat ailede bir düşünsel bir duygusal varsa, çekim daha yüksek olacaktır.
Ayrıca, kendini yetiştirmiş bir insan olarak yüksek olan özgüveninizden dolayı karşınızdaki insan daha ataerkil, sözünü dinleyecek, lafından çıkmayacak, birisini de seçmiş olabilir.05 Yorumla
Soran+1 yılBence ikincisi.kendine es degil hizmetci istiyordu
- +1 yıl
Bu olaya böyle bakmanız sizin açınızdan da biraz yanlış. Bu kadar ön yargılı olmayın. Eğitim görmemiş biri dahi olsa, insan eğer kendi kendini iyi tanırsa, kişisel gelişim yolunda okula gitmeden de kendisini geliştirebilir.
:) Önyargı da gerçekten önemli bir sorun. Psikoloji ve sosyolojinin birleştiği socionics'e göre, bazı kişilik tiplerinin birbiriyle etkileşiminde özellikle kararları bir tarafın alması her iki tarafında iyiliği için en mantıklı karardır.
Eğer duygusal bir insansanız ve eşinizde düşünsel bir insansa kuvvetle muhtemel onun alacağı kararlar sizin alacaklarınızdan daha verimli sonuçlar verecektir.
Soran+1 yılBende duygusal bir insanim.duygusalligin egitimle ne ilgisi var
Soran+1 yılBu kiz mi duygusal birak ya.doktor koca buldum kapaklayayim mantigi..
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yıladam evleniyor boşver sende ister topaç olsun ister manken onun gözünde göremezsin sende bulamadığı birşeyi bulmuştur muhakkak o kişide...
özgüvenin fazlasıyla var ehr insanın kendine karşı özgüveni olması lazım ancak aşırısı bencilliğe girer ve bence hiç bir erkek aptal kadınla evlenmek istemez erkeği erkek yapan kadınıdır bunu unutma kısmet olmamış seninle olmamış bakın önünüze...07 Yorumla
Soran+1 yılBen baktim zaten sevgilim var..
- +1 yıl
oda evleniyor işte sevgilinle mutlu ol eski defterleri açmanın ne sana nede karşındakine bir faydası olacak...
Soran+1 yılBenim şimdiki sevgilimda doktor. Ama ne bileyim sasirdim.onume bakıyorum zaten.seviyorum seviliyorum..
- +1 yıl
yanlış anlamada mesleği çokmu önemli üstüne basa basa doktor diyorsun?
önüne baktığını söylüyorsun ama yanılıyorsun sn önüne değil arkana bakıyorsun önüne baksan umursamazsıno bayan hakkında konuşmazsın yok topaç falan bilmem ne seviyorsan ve sviliyorsan ne güzel düşünme bunları allah herkesin çarşısına göre pazar versin...
Soran+1 yılMeslegi onemli bence.bende okudum çünkü. .
- +1 yıl
sana senin hakkındaki düşüncelerimi söyleyebilirmiim belki kızacaksın belki laf sokacaksın ancak bende bıraktığın izlenim şu bencil ve saplantılısın herşein fazlası zarar güzel insan okumak önemlidir ancak meslek bir insanı insan yapmaz karakter sahibi yapmaz bunlar ayrı şeyler seviyorum seviliyorum diyorsun ya seviliyor olabilirsin ona bir diyeceğim yok ancak sevmiyorsun sevdiğini zannediyorsun hala aklın geçmişinde yaşadıklarında çünkü karşındki kişiye haksızlık ediyorsun
+1 yılseni aşağılayıcı konuşurdu sende ona gerekti gibi tepki verirdin doğrumu anlamışım? sonra seni elde edemeyince başka kızlara dikmiş gözünü sen kurtarmışsın kendini aslında seni aşağılayıcı şekilde konuşucak sende tepki vermiceksin üniversite mezunu güzel bir kızım demişsin de sende burada biraz egonu tatmin etmek istemişsin adam dengesizmiş bence ne yaptını bilmiyen cinsten.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvt ezmeye calisti.karsiligini verdim.ama icimden üzüldüm acaba eksik miyim diye dusundum.bana dikime gitme diyordu.tersime gidiyorsun vs.sonra bitti.bole bir kizla oluncs sasirdim.
- +1 yıl
o kızın yaşı daha 18 çünkü liseyi daha yeni bitirmiş kızda evlenirse hayatının aptallını yapıcak çünkü adam istedi gibi eve kapatıcak onu hapsedicek dışarı çıkartmıcak ters bir adam çünkü.18 yaşında kız cahil olur benim fikrim hayatı daha yeni öğrenmeye başlar.
Soran+1 yılSalakcim kiz benden bir yas büyük. Yeni bitirmedi tabiki.
- +1 yıl
o zaman kız hayat konusunda tecrübelenmiştir akıllıdır yani sen egonu tatmin etmek için soru açmışsın bence kız senden bir yaş büyük adamın senle olan ilişkisinin bitmesi sana verdi tepkide sen geri durmuyosundur diyedir.ayriyetten salakcım filende size yakışan kelimeler değil güzel bir bayana heleki kibar olmayı denemelisin güzellikle olmaz herşey.
Soran+1 yılBen seni asagidakiyle karistirdim ondan salakcim dedim ya kusura bakma
- +1 yıl
önmli değil.
çogu üniversite mezunu boş yani okudugu bölüm beş para etmez üniversite mezunuyum der :) bende tıp ögrencisiyim kendi dengim olursa iyi olur mesela bir tıpçı ne biliyim hukuk okuyan felan.. onun harici dokumacılık okuyanda üni mezunu lise mezunundan farkı yok. saygılar.
19 Yorumla
Soran+1 yılBen hukukçuyum ama üniversite okuyan herkes bence kendini gelustirirse iyidir..
Soran+1 yılNe alaka ya.lise mezunu üniversite gormemis o seviyeye erisememis bir kadin bu adami zaten anlayamaz.kendisine köle aliyor iste.eglence mekani nedir sacmalamissin.bole doktor egosu oluyor sizde sonra bu tiplere kaliyorsunuz iste.
- +1 yıl
üniversite görünce noluyo? bulundugum yerlerde cafeler final haftası tüm dolu, derslerine bakıyorum liseden farksız çogu üni okuyorum diye ortalıkta geziniyo. çoguna sorsan iki üni bitirdim der bölüm ne deyince iktisat maliye adalet felan. ben hem tıp okuyorum hemde adalet okuyacam bu sene benimki kaç üni yapıyo? ben ister lise mezunu biriyle evlenirim ister üniversite mezunuyla farketmez ama senin için çok şey fark eder be güzelim.
Soran+1 yılValla bencede üniversite mezunuyla eblenmeyin sizin neyinize ya.bi * git.okumus kiz senin neyine.egonu bole tatmin edersin ezik tiplerle.o begenmefigin bölümleri bile okuyamamis lise mezuni bulursun umarim..
Soran+1 yılSen benim gibi kadini nah ezersin.senin ezebilecegin kitle belli.liseyi bitirip felli fellikk zengin koca arayan koca gotlu kezban.
Soran+1 yılbenim çok işime yaradı. sende bu kafanla sağlık ocağında çalışırsın anca kazma.
+1 yılÜniversite mezunu derken, lise mezunundan farkı olmayan üniversite mezunları çok piyasada, bunu kriter alarak olaya yaklaşma, ne malum kızın AÖF okumadığını o da üniversite. İkincisi seni aşan görüşmek istemediğin adamın liseli kızla evlenme derdi seni neden gerdi bunu anlamadım. Çok donanımlı biri isen zaten sana daha ne doktorlar gelir biraz bekle.
02 Yorumla
Soran+1 yılGeldi zaten onda sikinti yok da.aof yi üniversite saymıyorum ben..
- +1 yıl
ne güzel
lise menuzunymuş ne var ki evlenir niye aşağılıyosun ki sen ünversite okumuşsn ama bak burada saçma saçma konuşuyosun. iyi olmuş senle evlenmediği.
515 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmesim zaten ben istedigim gibi birini buldum.onda sıkıntı yok.alsin o cahili otursun demek ki onu hak ediyor..
Soran+1 yılAhaha buda okumamus kezban.kiz belki sende kaparsin bir gun doktor belli mi olur..
Soran+1 yılAhaha tabi tabi.hangi hukuk fakültesi soyle bakayim adini.sizofren seni
Soran+1 yılEzik sensin boktan bir okul bitiriceksin.bende hukukcuyum kizim hadi nas
- +1 yıl
En.çok.tercih.edilmeyen.kadınlar.sınıfı.avukat.kadınlar.kendılerını.çok.şey.sanıyorlar.böylede.havlarını.alıyorlar:))) evde.kalanlar.guruhu.bunlardan.cıkıo.hep
Soran+1 yılEzik burayada damlamis.ev hanimi hadi isine kek borek yap kocan dovmesim aksam
- +1 yıl
adama.hak.verdim.ya.senı.alıp.senın.egonlamı.uğrassın:))))
Soran+1 yılKendi egosunu tatmin etmek isteyen bir zalli.
Soran+1 yılHe guzwlim he.
Soran+1 yılhadi lennn... sen bir bok değilsin hadi git ver mahkemeye
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılLise mezunu olması kadının akıllı olmadığı anlamına gelmez. Aksine kadın akıllıymış ki öyle birisini yola getirmiş.
40 Yorumla lise mezunu kızlar zeki olmuyor diye bir kaide yok :) benim okuduğum bölümün bölüm birincisi kızdı şu an işsiz. mesela kitaplara boğulup bir şeyler başarmak değil. kafanın çalışması. demekki o liseli kızın kafası çalışıyor.
10 Yorumla
+1 yılHER İNSAN BİR DEĞİLDİR BENDE TERK EDİLDİĞİM GÜNDEN BERİ KIZLARI HEP AYNI GÖRÜYODUM AMA YANILMIŞIM HER İNSAN BİR DEĞİLDİR AMA BANA NE YAZIKKİ HEP AYNILARI DENK GELİYOR BENDE SOĞUDUM BANA NEDEN EVLENMİYOSUN DEYİP DURUYOLAR BENDE SEVDİĞİM YOK DİYORUM BUL DİYORLAR ŞİMDİDE ARIYORUM AMA İÇİMDE HALADA TER EDİLME KORKUSU VAR BAKIYORUM ÇEVREME EVLENENLERE 2 VEYA 3 AY SONRA BOŞANIYOLAR BÖYLE OLACAĞINA HİÇ OLMASIN DİYORUM AMA YANLIZDA OLMUYOR YANINA BİR EŞ GEREKLİ BİR İNSANIN
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 üniversite mezunu bir mühendisim. Eşim ilk okul mezunu valla hiiiç bir şikayetim yok. Bana gözü gibi bakar sever sayar çok da zeki bir kadındır. şu sözü hatırlatırım okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır.
114 Yorumla
Soran+1 yılKendim gibi birinle basa cikamam demiyorda neyse..
Cevap sahibi+1 yılhiç alakası yok sen ne kadar ukalasın öyle bu bile yeter bir erkeğin seni seçmemesi için. Diploma var herşey tamam sanıyorsun galiba. İşte tamda bu yüzden seçilmiyorsun galiba
Soran+1 yılBenim sevgilim var.ukalayim evet cunku hak ediyorum..
Cevap sahibi+1 yılaay ay sevsinler hadi bakalım :)
- +1 yıl
okumuş.eşşek.çok.Bu.hanımkızımızda.okudum.dıye.kendını.nırvana.zannedıyor.Almış.havasını
Cevap sahibi+1 yılhayır derste almamış olanlardan ısrar ediyor.
Soran+1 yılSen okuyamadin ya eziklik ordan.lisede kasarlik yapan tipler..
Cevap sahibi+1 yılablam bana dediysen ben 23 sene okudum :)+4 ettimi sana 27 yüksek ihtimalle senin yaşın yoktur o kadar
Soran+1 yılHadi kocum ilkokul mezunu karinla oyna.burda milletle ne dalasiyorsun.
Cevap sahibi+1 yılkurban ol sen benim karıma yelloz :D
Soran+1 yılCahillerle muhattab olmam.
Cevap sahibi+1 yılhahayt sevsinler :) sen zaten cehaletin timsalisin. Ne yüksek egon var öyle. dışarı çıkarken paraşüt almayı unutma çok yükseklerdesin düşersen ölürsün maazallah.
Soran+1 yılHadi okuma yazma ogret evdekine.
Cevap sahibi+1 yılaman aman senin gibi olacaksa cahil kalsın. :)
o duydugun lıse mezununu senden daha yuksek bı ıq sunun olmadıgını nerden bılıosun veya nekadar ınsan olup olmadıgını canm? kendının ayna karsısındakı durusundan kıyaslıosun kı kendını senın ovmen deıl erkeklerın ovmesı gerekıo ayrıca ask bu sa na ne adam ozgur kımı ısterse onu alır.bulent ersoyla evlense napabılırsın oyle duyup yersın kendını :d optummm
10 Yorumla
+1 yılAdam.senı.istememiş.lise.mezunu.istememiş.değil.Belliki.insanları.sınıflandırmak.gıbı.bir.kenini.bilmezliğini.sezmiş.Sen.derdine.yan.her.ünüversite.mezunuda.kültürlü.değildir.İnsan.önce.kdnını.bilecek.
03 Yorumla
Soran+1 yılValla sekerim onu birakan bendim bencilliginden dolayi bu bir ikincisi ondan daha yakışıklı ve daha kariyerli birini buldum buda iki.o ise liselilerle takıliyor zavallı.
- +1 yıl
liselıyle.takılıyorda.senın.aklındada.takılmış.kalmış.başkasıyla.olsan.ne
Soran+1 yılBen bana cektirdiklerine kiziyorum.beni asagilardi doktor degilim diye.doktor olmayanl r aptaldir hukuk nedir derdi.ben bunlari cektim.bir kilo alsam asagilardi. Bir ortama girsek insanlar benle ilgiliensin kiyameti koparirdi.
+1 yılinsanlar hep yorum yaparlar benım evlenıcegım kısı soyle olmalı boyle olmalı dıye. karsına bırı çıkar saydıgın krıterlerın zerresı yoktur ama etkıler senı asık olursun ve evlenırsın. aşkta mantık aranmaz.
00 Yorumla
+1 yılDoğru soru: Beni niye almadı da onu aldı? Şimdi onu kiskanmam normal di mi? Çünkü egoma söz geciremiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılhehe aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılmey biter saki kalır.. her renk solar haki kalır.. diploma insanın cehlini alsada hamurunda varsa eşeklik baki kalır!.. cinimmmmm..
11 Yorumla
Soran+1 yılHehe
Baktı okumuş, iyi yetişmiş, bakımlı birini elinde çeviremeyecek. Her istediğini yaptıracak, istediğinde eve hapsedecek, aşağılayıcı sözlerine tahammül edecek birini bulmuştur. Muhtemelen de akçıdır.:)
13 Yorumla
Soran+1 yılEvt akci aynen katiliyorum.bide ask falan demisler.adam aska inanmayan bir tip.kesk okadar masum olsa.
+1 yılManken gibi okumuş kızı evlenmek için istemiyomuş demek ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki
+1 yılDoktor ile ilişkiye başlarken en az 2 kere düşüneceksin, egoları oldukça şişkin olur...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk falan değil ne aşkı gözünü seviyim lise mezunu toplu bir kızın neyine aşık olacak doktor? o kız aşktan öte şeyler vermiş ve kendine bağlamış diyim sen anla :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYa yok ezik oldugu icindir.
Cevap sahibi+1 yılezik olduğu için mi onu kendine fazla gördün? kız onu başka şekilde mutlu ediyor işte niye kabullenemiyosun.
Soran+1 yılKiz ezik adamda ezik seviyor.onu o sekilde mutlu eden coktur eminim.
Cevap sahibi+1 yılErkekleri gozunde bu kadar buyutme kimsenin bir bok verdigi yok ki kendi seviyesinin cok altinda biriyle evleniyor. Birak doktormus falan geciceksin bunlari onune bakcaksin. Daha iyisini bulmaya calis ama karakter olarak, para ve konum olarak degil
Aşk işte :)
Kiminle evleneceğin kaderde belliymiş.
İnsan ileriye dönük hayaller kurarken kader gülermiş. :)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBence sen onun karşısında ezilmemek için fazla havalı olmaya çalışmışsın o da sana bir ders vermiş seni beğenmediğini belli ederek.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni cok begenir kiskanirdi kudururdu kiskancligindan
+1 yılKardeş Hayırdır? Seni'de onu'da ALLAH yarattı herkes eşittir isterse ilkokul mezunu olsun farkedermi.Üniversite mezunu olup'da adam olamayan var ilkokul mezunu olup adam olan ve 10 üniversite mezunu olana eşit ;)
00 YorumlaBuyuk lokma ye buyuk laf konusma :) yaa iyi olmus o bir omur boyu konusur konusur seni kanser ederdi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni ezerdi hep ezmeye calisirdi.kiskanc bir tipti.yaratik iyiki defetmisim zamaninda.
Soran+1 yılYa o adam deli cidden.neden bole bilmiyorum neler derdi kadinlar icin asagilardi.asagilik.
+1 yılErkekler evlenirken ayrı, sevgiliyken ayrı iki farklı insan gibidir.
Anlamak zor.00 Yorumlakafa yapıları uyuşuyor demek ki. lise mezunu olup bilgili insan çok.
03 Yorumla
Soran+1 yılSanmam.o adamin seviyesini yakalayabilecegini..
Soran+1 yılAynen cunku ole gosterdi kendini bana.ne kızlar koştu pesimden diyordu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük lokma ye büyük söz söyleme ;) demiş atalar zamanında ama yanılmışlar sevmiştir. asık olmuştur. blki bir sevimli tarafını keşfetmiştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki.cok atip tutuyordu.
Bana bak sen bu kafayla manita yapamazsın benden söylemesi helal olsun o kıza manitanın alasın yapmış çatlada patla
020 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim var..
Soran+1 yılBuda doktor saka gibi.aklim onda değil o kim ya
Soran+1 yılBegenirim ama hakliyim begenmekte..
Soran+1 yılGuzelim ne yapayim allah vergisi..
Soran+1 yılHayir piskiyatrist degil..
Soran+1 yılEvt sanane.jinekolog olmasi mi kötü. Ayrıca biz hastanedw tanismadik.
Soran+1 yılValla bebegim ben hem cok taş hemde okumus kültürlu biriyim.mankenbgibi fiziği m var.mutluyum kendimle.benim ofkembbu adamin beni ezmeye calismasiydi.ben onu oo kimbilir kimler bununnpesinde diye dusunurken alt yapisi bizuk dombilikle görünce o dönem onun karşısında ezildigim icin kizdim.
Soran+1 yılNe bariscam kus degilim ki.bem bana yapilana kiziyorum.beni ezdikten sonra bole yapmasına. Demek bana kendini ulasilmaz gosterdi.demek bir bok degildi bos yere beni uzdu.
Soran+1 yılEvli degilim sevgilim var mutluyum mutlu ediyor tabi.benn yaptigim aptalliga yaniyorum.adami hi bok sanmistim.
Soran+1 yılBen insanlarin egolarini benim ustumden tatmin etmeye calismasina kiziyorum.sevgiliki koluma takip onuda sevgilisiyle gormek isterdim bu ona yeterdi.
Lise menzunu diye akıllı olmuyor mu? senin aklın yok bence insanları alçak görmek nedir ya ünv menzunusun diye bir bok mu oluyor. çok insan var lise menzunu olupta meslek sahibi olan illene ünv menzunu olması gerekmiyor.
11 YorumlaCanım aşık olmuşsa o istekler bir an kayboluyo kapılıyo insan
01 Yorumla
Soran+1 yılayrılmışlar
gönül bu otoda konar bokada dıye bosa dememısler kanks ayrıca lıse mezunu olmus unı mezunu olmus ne fark eder
10 YorumlaegoSu yüksek demedin mi? BEnde olsam ezmek için lise son birini alırdım
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen iste bende bunu demek istedim.aslinda kimse anlamadi.o kizin lise mezunu olmasi sorun degil.oyle birinle olmasi sorun.o kiza neler xektirebilecegini tahmin edebiliyorum..
Soran+1 yılYa tabiki suanki sevgilimle mutluyum ama beni cok uzmustu zaten hayat intikamimi aldi.
ömrünüzü yiyosunuz şu öbür kızlara bakarak salla gitsin şu egoist daktırı
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya.bulmus ezicek bir böcek
+1 yılsen biraz kıskanmışın dicemde birazıda geçmiş :D sanane bundan kimle evlnirse evlenir veren razı alan razı sana ne oluo :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Belkide bakire kız istiyodu bakire de bir öylesi kalmıştır? ne olduğu belirsiz kızlarla evlenecek kadar kadar midesiz değildir belkide.
09 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmadigimi nerden biliyorsun. Ayrica bakire olup her halti yiyenler var.
Soran+1 yılKendini kandirmaca işte. Bakire ama deneyimli.
Soran+1 yılKadinlaribbir zar parcasiyla degerlendiren zihniyet. .
Soran+1 yılSenin bakire dedigin kızın gercekten ellenmemis oldugunu bilemezsin.belkide bakire diye aldigin kiz lisenin orospusuydu..
Soran+1 yılo* tercihinde saygilar kardes..
+1 yılAllahın sopası yok:)
senin ahını almış:)
gönül bu orayada konar burayada konar:)04 Yorumla
Soran+1 yılAynen..bide salliyordu..
- +1 yıl
şimdi o düşünsün:))) düğüne mutlaka git ve oyna:) hata bende gelmek isterim
Soran+1 yılNe gidicem ya banane
- +1 yıl
:))))
+1 yılilahi adalet, dalga geçtiği şey başına gelmadan kimse ölmez
00 Yorumlasen kendini ne sanıyorsun demekki insanlığı senden iyi kızın hem ben sana üniversite bitiremezssin demdim insan olmazssın dedim
20 Yorumlademek ki kral olmakla, üniversite okumakla adam olunmuyormuş. çok canın sıkkın sanırım. kızlar böyledir kolay kolay silemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokumuşsun ama insan olamamışsın ki insanları eğitimine göre değerlendiriyosun...
114 Yorumla
Soran+1 yılEgitim cok cok onemli bence
Cevap sahibi+1 yılinsan olmak ve insanları tipine parasına ve eğitimine göre yargılamamak gerekir... demekki o kişi doğru kişiymiş... sende bence insanları eğitim görmedi diye senden aşağıda görmeyi onlara yukardan bakmayı brak.. bir insan bazen isteyipte okuyamaz bunuda hesaba kat... neyse ben yorum yapmıcam daha fazla
Soran+1 yılIyide denk olmali bence neyse ya banane
Cevap sahibi+1 yılkusura bakmada ne adamlar var ilkokul mezunu profesörden daha zeki... eğitimle ölçülmez denklik bunu anlamalısın.
Soran+1 yılBence önemlidir. Üniversite okumak.herkesin kendi gorusu..
Cevap sahibi+1 yılama işte bak sen okumuşsun ama öğrenemediğin şey var okumak diploma sahibi olmak herşey değildir... diploman sadece sana güzel maaşlı bir iş bulur... vede öğreteceği az buz şeyler... ama emin ol eğitiminle sen bazı insanlardan üstünüm diye böbürleniyosan sen boşa okumuşsun...
Soran+1 yılIyiki okudum.cok şükür
Cevap sahibi+1 yıldemekki okumana rağmen o kız senden üstünmüş ;)
Soran+1 yılO adam onla evlendi diye ustun mu oluyor.neye gore kime gore.bem herseyimle o kizdan bin kat ustunum.gorseniz hak verirsiniz..
Cevap sahibi+1 yılbak hala üstünlüğü neye göre belirliyosun ya... allah verdiğini alır dikkat et.. üstün görme kendini... insna ol bence azcık...
Soran+1 yılSen dedin o kiz ustun senden onu tercih etmis diye.
Cevap sahibi+1 yıltamam demekki öyle üstün senden..
Soran+1 yılNe alaka bu adam otorite mi bunun aldigi üstün oluyor asagilik iste kendi gibi kizda.
Cevap sahibi+1 yılaynen devam et sen...
LA Onun İçinn Üni Mezunları Hep İlk Orta Lise Mezunlarının Yanında ÇAlışıyo :D
00 Yorumla
+1 yılönemli olan tahsil değil çok saçma işleyen bir düşünce sisteminiz var adam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkla eğitimin ne alakası var isterse oxford mezunu olsun böyle bir kıyaslama asla yapılamaz yapılırsada böyle bir kıyaslama yapan cahildir açık ve net görüşmeyi kes.
00 Yorumla
+1 yılBir çok Lise mezunu Üniversite mezunundan daha akıllı, sen şimdi kendini o kızdan üstün olarak görüyorsan zaten seninle konuşmaya degmez.
00 Yorumla
+1 yılsenden daha zeki bin tane lise mezunu gösterebilirim.edit:tıp okuyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılBende senden daha zeki bir suru tipci gosteririm senin gibiler numunelik iste..
- +1 yıl
ben zekiyim demedim.numunelik olan sensin.okuduğu okula göre değerlendireceksen bill gates lise mezunu.
- +1 yıl
ne kadar özgüvensiz bir varlıksın sen böyle.anca hakaret edersin cahil.
- +1 yıl
hahaha.belki seni tipinden dolayı begenmedi? tipsiz çirkin oldugun için?
Soran+1 yılTas gibiyim boylu poslu havali arkadaşlarim iykk bu ne senin yaninda derdi.o kiz ise kisa ve tombul.
aşık olmustur guzeldır seksı dır senden evlenmıstır
06 Yorumla
Soran+1 yılO toparlak mi benden seksi ahaha
Soran+1 yılDemek ki
Soran+1 yılIstemez o kim ya
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılbelki mezuniyeti lise, IQ su master seviyesindedir
45 Yorumla
Soran+1 yılEminim oledir zaten.cahillerin zugurt tesellisi..
- +1 yıl
teselliyi kimin nerede aradığı sorunda çok net gözüküyor, süper insan
Soran+1 yılAhaha cahillet saldiriya gecti..
- +1 yıl
yok yok seninkini saldırı olarak değil çırpınma olarak görüyorum.o yüzden yorumunu cahiliyet çırpınıyor diye düzeltsen daha hoş olur
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşşeğe altın semer vursan...
okumak cehaleti alır...
aşk bir sudur iç iç kudur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence şu an senin egon çok yüksek.
Bir anda aşık olmuş olabilir aşk bu her şekilde çarpar :)10 Yorumla
+1 yılyüzü güzeldir senden aşık olmştr olamaz mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy ne güzel mübarek tas tad.
Bence tek nedeni var Büyük konuşmuş
10 Yorumlaokumuş cahillerden değildir belki o kız..
20 YorumlaAşık olmuş, sevmiştir..
21 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki
+1 yılAlın yazısı gülüm yapıcak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük konusmus demekki.
00 Yorumlagayet doğal bişey sevmiş evlenmiş yani
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmedi henuz o yolda
Soran+1 yılPuff sevgiler yalan
Soran+1 yılbenimde sevgilim var. sevgi sırf yetmez bir ilişki için. paralel hayat görüşleri ve yetiştirilen çevrede çok önemlidir.
- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat