Erkeğin romantiği=kadının kölesi doğru mudur?
Sonuçta sürekli talep eden taraf belli, isteklerini yerine getirmeye çalışan belli,
işin gerçeği malum yani :D ne diyim.
Sonuçta sürekli talep eden taraf belli, isteklerini yerine getirmeye çalışan belli,
işin gerçeği malum yani :D ne diyim.
Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
romantik erkek ile meriç erkek arasında dev bir fark var.
romantik erkek dediğin erkek ne zaman romantik olunacağını bilir. çok ince düşünceli olurlar ve her zaman öyle kadına yaranmaya çalışmazlar. kişilikleri büyük ölçüde rafinedir.
meriç erkek dediğin tam ezik erkek tipidir. ilişki dinamiklerinden çok uzak, tam g. t yalayan tiplerdir. kızlara yaranacağım diye paspas olurlar
"romantik erkek dediğin erkek ne zaman romantik olunacağını bilir. çok ince düşünceli olurlar ve her zaman öyle kadına yaranmaya çalışmazlar. kişilikleri büyük ölçüde rafinedir." şunu dedin ikna oldum valla ne diyim :D
ama şunu diyeyim çoğu kadın, romantik istemiyor, sürekli romantizim yani meriçlik istiyorlar.
tabi bu geneli için böyle, istisnalarda olabilir.
şahsen ben öyle düşünmüyorum. kadınlar öyle erkekleri çekici bulmuyor.
meriçlik dediğin şey maskülinitesinden büyük ölçüde feragat etmiş erkek demektir, bu da nispeten o kişileri feminenliğe yaklaştırır. feminen bir tip anca kızlarla kanka ayağına geçinir. ne kadar maskülen özellik taşırsan aslında o kadar çekici oluyorsun, tabii toksik masküliniteden bahsetmiyor. doğru dengeden bahsediyorum
meriç erkek kime denir diye arattığımda "Meriçler, her koşulda ve şartta kadının yanında gözüküp onlara yaranmaya çalışan, şirin gözükme çabalarına giren ve gizli bir şekilde onları tavlamaya çalışan betalardır. Bu tarz kişilere halk arasında “A*mguard” denir." yazıyordu.
ve bu yazıdaki özellikler, erkeklerin genelinde olan özellikler.
ve bu toplumun genelindeki erkekler kendilerine saygısı olmayan erkekler, kız yanımda olsun benim olsunda, ben onun isteklerini yerine getirsemde olur, ne olursa olsun, güzel kız olsun kafasındalar.
ondan dedim bende.
erkeklerin genelinde olan özellikle çünkü şu an toplumda beta erkekler çoğunlukta. erkekler poligamik olduğu için zaten en temel stratejisi en çok kadınla birlikte olabilmektir.
alfa ve beta erkeği ayıran en temel özelliklerden birisi alfa erkeğin sadece bir dölden daha fazlası olması. rafine inşa edilmiş kişilikleri sayesinde toplumun cinsiyet temel taşında erkek-kadın uyumundaki en önemli nokta olan feminen ve maskülen karakterleri çok iyi dengelerler.
her erkek beta doğar ama alfa olmak bir inşa sürecidir. o yüzden hiçbir erkek alfa doğmaz fakat kendisini alfa olacak şekilde inşa eder. uzun ve zorlu bir süreçtir, ama çok iyi geri dönüşü olur.
bu yazıda beta yazmışlarda, ne bileyim alfa beta diye ayırmak bana saçma geliyor,
kurtmuyuz biz :D
kadın tavlamak ne, özellikle etkilemek için bir şey yaparsan yine meriç olmuyormusun sonuçta, olmadığın biri gibi gözükmek falan.
insanlar sanıyorki bu zihniyet mükemmel, süper falanda :D
rezillik bence,
bir taraf köle köpek oluyor, öteki taraf cansız eşya, nesne obje oluyor.
bunu iki taraf içinde söylüyorum, iki tarafında kendilerine saygıları yok, zihniyeti bozuk alayının.