Özel Günler & Hijyen konusunda 350 cevap paylaştı.
Ya şimdi regl döneminde kendime göre konuşayım, böyle bir bok olmuyor ne agresif oluyorsun ne başka bir şey, tek sorun çok kolay tahrik oluyorsun ve çoğu zaman saçmalıyorsun. Çoğu kız bunu komiklik olsun diye mi yoksa başka bir şeyden dolayı mı bilemem ama isteyerek yapıyor, ha belki bazılarının elinde değildir inanırım ama o sevgili bu saçma sapan tavırları çekmek zorunda değil, ideal falan da değildir.
Bazı gereksiz dokuların vajinal yolla vücuttan atılması ve bu durumun kadınlarda görülmesi ve erkekler tarafından anlamlandırlımya çalışılması, seramoniye çevirilmesi ilginç. Kutsal bir olay olan doğurğanlığın kadınlara verilmesi harika. Ne mutlu ki her ay bu olgu vücudunuz tarafından size hatırlatılıyor. Ama her ay dokuz doğurmanızada gerek yok. Erkeğinize her ay regl demeyin seni seviyorum deyin bence.
Kızlar genel olarak zaten öyleler. Bu farkı yabancı ve Türk kızlarını kıyaslarsanız anlarsınız ancak. Yabancı kızlar da kısa sürüyor, bizimkiler de 1 ay sürüyo. Sonra yeniden başlıyor. Yani hep reglliler :D Çünki bizim kızlar kendilerini nimetten sayıyolar :D Ben çok Rus kızı tanıdım, hiçbirinde böyle saçmalıklar görmedim.
O günlerde kadınların kendini ne kadar berbat hissettiğini anlayamassınız. Sadece o zamanlar yaptığımız tuhaf şeyleri yargılamayın yeter (bir seferde 10 çikolata yemek gibi😄)
Adamda yalandan yere senin için yapabileceğim bişe var mı demesin sanki yapacak Bence kız haklı yalanla bir insan mutlu edilemez O erkek taktik bulmasına gerek yok içinden geldigi gibi dogruları yazsın gerçekten o kızı düşünse o kız zaten kızmaz bence erkek suçlu
Bizim kadınlar bu regl olayını çok abartıyorlar kendinden emin olmayan kadınlar bu olayı abartıyorlar erkek arkadaşına patlıyor sonra bisey olmamış gibi sen bana neden böyle davranıyorsun diye trip atıyorlar erkek gidince de beni bıraktı ben ne yaptım ona demeye başlıyorlar
değil o dönem de kızdan uzak dururum çünkü çok asabi sert oluyorlar sert konuşur ben daha sert konuşur yerin dibine sokacak sözler söylerim olmaz onun için regl dönemin de kadınlardan uzak durun içlerinden canavar çıkıyo korkuyom başıma geldi neye uğradığımı şaşırdım
Özel Günler & Hijyen konusunda 822 cevap paylaştı.
Şu lafı söyleyip sonra kizdigimizda ama ben reglyim ben ne dersem diyeyim iyi davranman lazim bahanesini ureten kişide gerizekalidir, bu tribi yiyip tamam sevgilim diyende gerizekalidir.
En İyi Cevaplar