Bazı erkekler bu dönemlerde eşlerine ya da sevgililerine çok daha hassas ve anlayışlı davranıyor. Bazıları ise hiç anlayışlı olmuyor. Sıcak su torbası, bitki çayı hazırlayıp ilgilenen bir sevgili ideal birisi mi sence?

Bazı erkekler bu dönemlerde eşlerine ya da sevgililerine çok daha hassas ve anlayışlı davranıyor. Bazıları ise hiç anlayışlı olmuyor. Sıcak su torbası, bitki çayı hazırlayıp ilgilenen bir sevgili ideal birisi mi sence?

Birine kıymet vermenin zamanı olduğunu düşünmüyorum. Sadece adet döneminde değer veren onun dışındaki günler kaba davranan ilgisiz biri samimiyetsizdir
tabi ben sadece bir dönem için demedim bu dönemde de anlayışlı olması gibi
Bence seven belli eder. Üstüne titrer, detaycı olur, biraz kaybetme korkusu olur. Karşısındakinin insan olduğunu farkeder empati kurar. Mükemmel insan yoktur ama bence ilişki içindeki birinin böyle olması gerekir.
Tabii bu tek taraflı olursa da anlamı kalmıyor. Allah insanlara sabır versin, cidden bütün bunları harmanlayabilen kişiler sağlıklı insan oluyor ve o kadar az ki sayıları, sağlıklı kişiler de kabuğuna çekiliyor ne yazık ki. Çünkü anlayacak insan çok çok nadir çıkıyor.
Bizim sınıfta samimi olduğumuz bir kız vardı. Regl olduğu dönemlerde derste değilken ona kantinden sıcak çikolata alırdım ve karnına masaj yapardım. O da başlıktaki şeyleri söylüyordu. Şimdi ne yapıyordur bilemem, esenlikler olsun ona.
Kadınlar her iyiliği cezalandırır her kötülüğü ödüllendirir. Bir kadına değer verip ona iyi davranan her erkek ya boynuzlanır ya da terk edilir. Kadın budur.
Ne diyeyim Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
Evet. Gelip karnıma masaj yapmalı shsjjsj
masaj yapmasa bile hassaslığı anlayıp özen göstermesi hoş olurdu
Kesinlikle evet 💕
Kaldı mı öyle erkekler ahahah
belki birbirlerinden görüp özenirler
Öyle erkek yoktur.
varsa da çok az bence
Evet ideal sevgilidir
Sence ideal erkek değilmidir?
Sadece sevgililerinedir evlenince biter o
Evet kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?