Sen Sivas'a bir gel hele. Geçen -30 u gördük. Biz burda yemekleri donmasın diye buzdolabı kullanıyoruz bozulmasın diye değil :) Ki bu ayazın uçuşan toz gibi burnumuzun içine kati halde dolduğu havada pek etrafa bakabileceğinizi de sanmıyorum. (Ha yinede giymiyorum darlandiğım için o ayrı ama. ) (Erzurum daha felaket oluyor biliyorum gençler siz enerji harcamadan buraya belirteyim de.)
Ayrıca ben buraya geldiğimde içlik giymediğim için arkadaşların dalga falan bile geçtiler yani :D Burada da içlik giymeyen toplumdan etkilenmeyen olabilir :) Bu durumda kendi kararımı almış oluyorum galiba 🤔
Yakalanırsa sağlam cezası var. Otobüs firmaları falan çoğu almıyor mesela. 2003 ten beri var galiba özel izinle falan çıkartılıyor. Zaten kangallar serbest olmalı onların yeri doğa :) Özellikle bağlanmamalı.
Yani bakıma bağlı da bahçeli de olsa sıkıntı. Zaten has bulmak zor ve yavrusu 2 3 binden aşağı bulunmaz 😂 Bu diğerleri ne benzemez bir de. Sana sıkıntı çıkarmaya çalışan birisi olursa ya da hayvan öyle algılarsa çok büyük sıkıntılar çıkarabilir. Pek sevmelik köpek değil bunlar koruma ya resmen. Ve çok iyi bir eğitim olmazsa zaptedebilmen çok zor. İnsanların çok fazla olduğu bölgelerde tehlikeli olabilir. Bir şekilde bakıcı olursan bir gün aklında bulunsun.
Su sogukta birak erkekleri kim olursa olsun iclik giymiyorsa akli basinda degil demektir bunun askla veya ideal sevgililikle alakasi olacagini dusunmem herseyden once saglik gelir bunun aksini dusunup itici bulunur veya sirf ask mesk icin sacma bulunuyorsa once bir psikologa gozukmelerinde bir fayda var😁
Valla ben kasım veya aralıkta üsüdüğüm gün içliğimi giyerim kimin ne düşündüğü zerre umrumda olmaz kimsenin düşüncesi de canımdan kıymetli değil sorunun cevabına gelecek olursak içlik giyen ideal giymeyen ideal değil diye bir ayrım yanlış olur bence babuşş tercih meselesi
Tabiki Cinsel açıdan yaklaşılıyor Arkadaşlar Şimdi Hiç bir erkek size film izlemeye İçlik ile gelmez İçlik giyen erkek de sevgilisi varsa başka birisine film izlemeye gitmez İçlik giymiyorsa Film izlemeyi sevme potansyali görüldüğünü düşünecerekten aldatabileceği ortaya konmuştur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
içlik giymem onun yerine altıma picama üstüme yarım kollu beyaz t-şört ya da uzun kollu beyaz üstlük giyerm.. daha modern.. bir keresinde işyerinde altımda picama var dedim kız bana altına picama niye giyiyon dedi bende bu soğukda ne giyiyim dedim içlik giy dedi bende içlik orama burama kaçıyo giyemem dedim güldü :D rahat olmam lazım içlik sıkar taşakkları :D
Abi bu ne saçmalık ya. Şaka gibi bu kızlar yemin ederim. İnsanın gündemini bozuyorsunuz ya. Allah sizin gibi insanları başlarından eksik etsin. Şu soruya bak çıldırmamak elde değil abi ya krndısbejebepw
Islık giymek suç değil bence bn giymem sevgilim gitsede bir şey demm çünkü o bir suç işlemeye girmiyor ona göre eğer onu seviyorsan zatn içlik piclik falan fark etmiyor aşk duvarı yıkıp geçebilir bunlar da daha kolay yani
İçlik giymek ile ideallik arasında bir bağ yoktur ki. Üşüyordur, sıcağı seviyordur yani çok sebebi olabilir. Eşim de içlik giyer. Nedenini sorunca da "ben sıcağı seviyorum, soğuğu hissettiğimde mutsuz oluyorum" diyor. Olabilir yani gayet normal.
Ben hem üstlü hem altlı giyiyorum içliği. Üşüyemiyorum gibi birşey 😂😂 tavsiye ederim. Hem banane içlik giyiyorum diye laf edecek kız zaten olmamıştır olmicaktır olamaz da.
Soğuk memleketlerde içlik giymeyen erkek zaten ölü erkek olduğundan ideal sevgili olamaz. Totonuz donmasin beyler üşüyorsanız içliğinizi giyin şekil peşinde koşmayın. Toto önemli 😂
Niye olmasın? İnsanı giyimiyle yargılamak ne kadar doğru ki bunu giymenin nesi yanlış? Dedelerimiz giyerdi, benim babamda giyiyor ki bu kötü bir şey değil.
İçlik giyen erkek içlik giyen erkektir. Her hareketi bir metafora dönüştürme çabası komiklik sınırını aştı. Bir erkeğin içlik giydiğini biliyorsan ya annesisindir ya da... Gerisini ne yapacaksın?
soruyu birde kilotlu çorap giyen erkekten olurmu diye sor bakalım... :D :D giyenler varmış diye okumuştum hatta burda... yok artık sanki kutup soğuğu varda içlik giyecek kadar.. :D
Bu kadar tespiti bir içlikten mi çıkardık :) demekki beyler neymiş; içlik önemli giyin ki, iyi bir adam olduğunuzu karakterinizden degil donunuzdan anlayalım 😂
İçlik giyen erkekler kaçak olarak sevişmek istediğinde kadınlar itici bulduğundan dolayı sevişme gerçekleşmiyor. Buda sizi aldatma olasılığını ciddi oranda düşürüyor. Yani içlik giyen erkek aldatamıyor 😂😂😂😂😉😉😉
Askerde _25 gorunce giydim Ukraniaya -10 ken gittim giymedim Soguk onemli sadece içlik giyen adamlar samimi adamlardır Renkli playboy metroseksueller gibi kıvırmaz rengi bellidir kızlar
En İyi Cevaplar