Ben aslında böyleydim eski ilişkimde, kızgınlığından, konuşmalarından ve laf sokmalarından, vucudunun şişliğinden ve libidosunun yükselmesinden anlayabiliyordum hastalanacağını. Ve ona göre bir kaç gün önceden ufak bir kutu içerisinde sevdiği aburcuburlar, ufak makyaj malzemeleri, kokulu gül yaprakları felan koyuyordum. Tabii öncesinde sevdiğmiz bir fast food'u yiyip sonrasında hediyesini veriyordum. Papatya çayları, ayağının altına sıcak su torbaları, sarılıp ilgilenmekten, baba abi gibi koruyup şevkat göstermekten bahsetmiyorum bile :)
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHesaplama derken çok ince bir hesapmış gibi düşünülüyor değil aslında kimi zaman standart ay başlarında olur mevsim değişikliğinde bazen ya erken olur ya geç olur ama sevdiğini bilen biri zaten anlıyor bu durumu ince ince hesap yapmaya gerek yok ayrıca regl döneminde kadınlar daha çekici oluyor sanki saldırgan bir aslanla oyun oynuyormuş gibi hissedersin daha çok şakalaşırsın bazen duygusal film sahneleri seyrettirip ağlatırsın bazen güldürürsün aslında kadınların regl dönemi seks dışında olduğubirazda eğlenceli geçiyor açıkçası
10 Yorumla
Mecbur ediyoruz, bir hafta öncesinden gereksiz laf çarpıtmalar başlıyor. Bir kaç gün öncesi alınganlık ve kapris zirveye ulaşıyor. Regl boyunca zaten burnundan kıl aldırmıyor. Eski haline gelmesi de 1 hafta sürüyor. Biri bu ırka söylesin, lem zaten ay 4 hafta... Tanrı yüce erkek ırkını korusun
13 Yorumla
+1 yılBence buna hiç gerek yok bu kadar ilgi ilgi alanım değil ben serin erkek severim zaten bir de şu var kendi menfaatlerini düşünerek takip etmediği ne malum cidden?
312 Yorumla- +1 yıl
Yengeç burcu erkeği tavrı bu tasavvuru bile cildimi atopik hissettirdi."Reglin yarın olabilir aşkısı" diye yanıma gelip beni avutuyormuş bir de Allah korusun 😅😅
- +1 yıl
Takip ederdim ben regl günlerinde fazla tartışmaya girmezdim gönlünü hoş tutardım o dönemlerde bayanlarda gergin duygusal karışık bir karakter çıkıyor meydana o yüzden takip ederdim her şey seks için takip edilmez arkadaşlar her konunun ucunu seks e bağlamak doğru değil heleki özel günler regl dönemine geldiyse eyvah eyvah
- +1 yıl
Bu yorumlardan bana ne çok pardon?
- +1 yıl
Şu yorumları alakasız yorumdan kaldırabilir miyiz?
- +1 yıl
@Edameda06 rica ediyorum şu iki gereksiz görüşleri kaldırabilir miyiz
- +1 yıl
Çok teşekkürler Eda evet ben kaldırmayı denedim doğru 😅😅❤️❤️
- +1 yıl
Ellerine sağlık çok teşekkürler 😍💜❤️💜😍😘
Kızlar Ne Diyor
+1 yılÇetelesini tutmasına gerek yok.. Sadece tavırlarımdan anlasın isterim.. Bir eski sevgilim geldi aklıma.. Regl olduğumu öğrenir öğrenmez bana sıcak bişeyler hazırlardı.. Ev işlerini bile o yapardı.. Şimdi bi özlem duymadım değil :(
22 Yorumla- +1 yıl
Sad :(
Bence bilmeli ve regli döneminde ona göre davranmalı çikolata sıcak su vs vs
44 Yorumlatabikii öyledir, o günlerde özel ilgi alakayı kim istemezz ki
31 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok bence ideal olmakla ya da olmamakla adet zamanını bilmesi yeterli kimisi var mesela günü gününe biliyor ilginç
11 Yorumla
u +1 yılTakip etmesine gerek yok. Zaten hemen anlar :D sinirli bir civcive dönüşüyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Görüş paylaşmaya gerek yok :D sen nasılsan öyleyim yazacağım bundan sonra hahaha
+1 yılTakip eden değilde tavırlardan anlayıp hissedip ona göre davranan idealdir.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
Bazılarının senden daha iyi bilmesi hatta 😂
31 Yorumla
+1 yılTakip etmesine gerek yok ben bile takip etmiyorum 😅değişen halimden bilmesi yeterli bir de herşeyin arasında benim regl günümü mü aklında tutsun😂
11 Yorumla
+1 yılŞimdi bizi düşündüğü için takip ediyorsa ayrı bide başka durumlar için takip edenler var onların ben taaaa
11 Yorumla
+1 yılSevgilimdi eşim oldu 😊 ideal bi durum mu emin değilim ben bu tarz durumlara çok önem vermiyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🤩 🙏🏻
+1 yıldeğildir. seks kovalıyordur. yani takip etmese de zaten anlaşılıyor öyle günlerde halimizden ne gerek var
00 Yorumla
+1 yılBence ideallik durumunu bu belirlemez. Ondan dolayı bilmesi ideal sevgili yapmıyor.
00 Yorumla
+1 yılBiliyor mudur acaba bizimki😄 geçen bir kere yakın falan demişti gerçi, ay şaşırdım biliyor mu 😄
00 Yorumla
+1 yılBence istekli sevgilidir
11 Yorumla
+1 yılEtmese de olur.
Eden de özel ilgili demektir,😊20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim gününü biliyor ezberledi
24 Yorumla- +1 yıl
Bitiş gününe yakın hazırlıkta yapıyor mu 😂
Cevap sahibi+1 yıl@NiYaZiCaNvErDi onun için ezberledi
- +1 yıl
Çıkar ilişkisi durumuna dönüşür gibi oluyor ama inşaallah güzel bir birlikteliğimiz olur ömür boyu Allah ağız tadinizi bozdurmasin
Aşk adamdır, evlenilir.
31 Yorumla- +1 yıl
Her takip eden aşk adamı olmaz iyi tartmak lazım bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakıntılidir, planlı programlıdir djjf
11 YorumlaBu kadar içimize mi alacağız bu erkek milletini?
Benim bildiğim takvimde sevişilen günler kalp altına alınır..00 Yorumla
+1 yılEvet bence ideal sevgilidir
10 YorumlaNe için takip ettiğine bağlı.
10 Yorumla
+1 yılöyle erkek kaldımı
28 Yorumla- +1 yıl
Etrafına bakar mısın biraz
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Eda uzun zamandır peşindeyim dönüp bakmıyorsun bile
- +1 yıl
Bakma aman
+1 yılYok * için takip diyor
12 YorumlaO reqli degil bashka sheyi takip ediyordur
11 Yorumla
+1 yılİdeal sevgili koşullarımıza bak
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIykk önüme oturup gelmesini beklesin bir de skskfkdkdk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöylelerinden hoşlanmıyorum ben
10 Yorumla
+1 yılAdamın dibidir
40 Yorumla
+1 yılOlmasada olur... Biraz fazla maydanoz olmuş sanki
00 YorumlaGerek yok saçma olur.
00 Yorumla- Daha fazla (5)
Erkekler Ne Diyor
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence de ideal sevgili ve düşüncelidir
11 Yorumla
+1 yılSevdiğim kızınkini takip ediyordum. Hayatımda kimseyle bir cinsel birlikteliğim olmadı zaten onun için de takip etmiyordum. Bunu erkeğin cinsel isteklerine bağlamaya gerek yok. Ha siz * biriyle sevgiliyseniz/seviyorsanız o başka.
11 YorumlaValla ben takip ederim her zaman önemli bir şey ona göre davranırsın ona göre isteğini yerine getirirsin ona göre bir şeyler alırsın yani takip etmek gerek kızı da anlamak gerek anlamasak kafamıza takmasak beni kafasına takmıyor beni anlamıyor diye düşünür kızlar ondan sonra soğur yani takip edilmesi ilgilenmek lazım :) :)
10 Yorumla
+1 yılTakip ederiz ki PMS günlerindeki alınganlığa, huysuzluğa, asabiyete hazır olalım, önlemimizi alalım. Bir de gebelik ihtimalini en aza indirelim diye, 11-21. günler arasında korunarak 😀
21 YorumlaTabiki de en ideali odur, en azından kıza nasıl davranacağını bilir ona göre isteklerini yerine getirir, sınava çalışan ile çalışmayan bir öğrenci aynı notu alır mı sizce?
11 Yorumla
+1 yılSevgilisinin olmazsa da insanın eşinin hayz günlerini takip etmesi gerekiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Çünkü bir erkekle dinen de öğrenmesi gerekir.
+1 yılTakip eden değil de o durumu hemen anlayan ve ona göre davranan ideal birisidir bence.
11 YorumlaOlabilir de olmayabilir de🙂 ilişki regl takvimi üzerinden ilermiyordur sanırım🙂
12 Yorumla
+1 yılTakip etmeye gerek var mı zaten o zamanlarda belli eder kendini 😂
12 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılİdeallik açısından sorgulamamak gerek, ilgisi vardır, takip eder ve bunu hemen kötüvari çıkarvariye yorma da yanlış bence. Evliler ve birlikteliği olan sevgililer zaten ezberliyordur.
00 Yorumla
+1 yılDeğildir.
Erkeğin kadının regl günüyle ne ilgisi var. Mümkünse takip edip özelleştirmesin bu günleri. Anlayışla karşılayıp sıradanlaştırması taraftarıyım.00 Yorumla
+1 yılKesinlikle özel hediye kutusu yaptırıp ped almışlığım vardır. Ama bir koku vardı itiyordu beni oda çekiyordu ben itiyordum o çekiyordu tulumba gibi bişeydik işte.
00 Yorumla
+1 yıltepki ve reaksiyonlarından son derece anlaşılıyor, bu gibi hassas dönemlerde, ilgi, şevkat anlayışli davranmak ve çikolatalı şeyleri eksik etmemek gerekir 😊
00 Yorumla
+1 yılBelli olmaz, takip etme amacı cine.. k yaşamak için
11 YorumlaBen kesinlikle takip ederim. Hediye, sürpriz, daha da özel ilgi, yardım iyi gelir bence o durumda
14 Yorumla
+1 yılKunduz sevgilidir 🦫 çakalın önde gideni de denebilir 😎 Regl takip ediyorsa bitişine de güzel planlar yapmıştır kunduz 🤭
00 YorumlaBen doğum günümü bile unutuyorum yapmayın böyle şeyler ya. Biz erkekler düz varlıklarız bu kadar ayrıntı bize fazla.
00 YorumlaYok daha neler var mi öyle erkek ya da kendine erkek diyen:)
02 Yorumla
+1 yılOkadarda degil ya hani anlayis gosterir saygi duyar lakin takip etmek ne
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtmiyom kimsenin regl gününü, qüstüm işte, Çukolata da almıyom :(
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlgi de göstermiyom ışte
Hayır muhtemelen ona cinsellik çağrıştırıyor olmalıdır
00 Yorumla
+1 yılİdeal bir sevgili portresi çiziyor. Yalnız başka bir şey içinde takip ediyor olabilir
00 Yorumla
+1 yıl-1 günüyle takip ederim
11 Yorumla
+1 yılBen maaş günümü unutuyorum onu mu takıp edecem 😂
11 YorumlaAlakası yok onu da biz takip etmeyelim artık :D
11 Yorumla
+1 yılİşimiz gücümüz yok bir de onu mu takip edeceğiz
12 Yorumla- +1 yıl
Biz takip ederiz ama takip edilmeye değer kız yok 😂
+1 yılSizin yerinizede regl olsun bence
11 Yorumla
+1 yılBen ederim çünkü sevgilimi hergun rahat bırakmam
12 Yorumla- +1 yıl
Istediği surece arkadaşım
+1 yılBaşka bir amaç var gibi ama neyse
14 Yorumla- +1 yıl
Yani çok masum bir düşünce taşımaz ama aşıksa civcivim falan der Korur kollar işte😉
- +1 yıl
Hahaa bi civciv gördüm sanki 😊
ondan olsa olsa doğum kontrol uzmanı olur..
14 Yorumla- Daha fazla (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne