Sürekli sürekli beni izliyorlar?

Gençler benim bir senelik bir ilişkim vardı. Sürekli ayrılıp barışıyorduk falan. O kadar kötü şeyler yaşadık ki aileler birbirine girdi bizim birbirimize yapmadığımız kötülük kalmadı diyebilirim. O kadar şeyi silip tekrar beraber olduk. Fakat bana en son artık beni sevmediğini söyleyerek ayrıldı. İki hafta oldu. O ayrılığın üzerinden ben ona bir kere farklı bi sebepten dolayı yazdım. Artık her şeyin bittiğini söyleyip beni bütün sosyal medya hesaplarından çıkardı. Ki daha önce defalarca kez birbirimizi engellemişliğimiz var. Bu güne kadar yolda görünce bile birbirimize bakmazdık. Bugün aynı mekanda bulunduk. Mekan kalabalık herkesin herkesi tanıdığı samimî bir ortam. Beni gördüğü gibi bağırarak ben burada oturmam dıyerek çıktı. O sırada abisi de oradaydı. Bencede haklısın falan dedi. Ki ayrıldığımız günden beri abisi beni izliyor. Sürekli sürekli. Sonra abisi oturdu. Yanındakilere bişey dedi hepsi bana döndü. Sonra ortama o tekrar geldi ve oturdu. Sürekli beni izledi. Hatta bir ara bağırarak bu akşam sekiz buçukta kızlarlayım dedi. Ki kızlarla falan değil. Ben çıkarken hepsi bir anda dönüp bana baktı. Sürekli bana bakılmasını anlayabilmiş değilim. Yani o kadar insan ki çoğunu tanımıyorum sebebi ne olabilir?
Sürekli sürekli beni izliyorlar?