İnternet & Teknoloji Birileri sürekli beni izliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Instagramda birileri beni izliyor bunun kim olduğunu nasıl öğrenebilirim Birileri sürekli beni izliyor? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl En başta 2 tanesi sallamaAma sonralaeini bilememBenim sıfır takipçili hesabimda da vardiBakan kişiyi bulamazsınYüksek ihtimalle fake bir Instagram kullanıyordur 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu tür uygulamalara kanan insanlar her şeye kanarlar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazılarını sallıyor bu arada benim 0 takipçili kimsenin bakmayacağı hesaba da böyle gösteriyordu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya inşallah öyledir kimse baksın istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hepsi aynı kişi bide Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bu program sallamasyon olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gösteriyor işte saati felan Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Böyle bir şey yapamazlar ki Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Saçma sapan programlar bunlar boşuna kullanma 0 0 Yorumla
değişik111 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Hangi uygulama bu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Lili postegro Yorumla Soran +1 yıl Lili postegro Sadece Google'da var play storede yok Yorumla değişik111 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu hangi uygulama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lili postegro Yorumla Soran +1 yıl Sadece Google'da var play storede yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En başta 2 tanesi sallama
Ama sonralaeini bilemem
Benim sıfır takipçili hesabimda da vardi
Bakan kişiyi bulamazsın
Yüksek ihtimalle fake bir Instagram kullanıyordur
Bu tür uygulamalara kanan insanlar her şeye kanarlar.
Bazılarını sallıyor bu arada benim 0 takipçili kimsenin bakmayacağı hesaba da böyle gösteriyordu
Ya inşallah öyledir kimse baksın istemiyorum
Hepsi aynı kişi bide
Bu program sallamasyon olmasın
Gösteriyor işte saati felan
Böyle bir şey yapamazlar ki
Saçma sapan programlar bunlar boşuna kullanma
Tuzak bu. Para yatırman için ilgini çekiyor
Bu nasıl bi uygulama
Hangi uygulama bu
Lili postegro
Lili postegro Sadece Google'da var play storede yok
Teşekkürler