Kendi düğün adetlerinizi beğeniyor musunuz? Onlara mı uyarsınız yoksa aklınızda farklı bir konsept mi var?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Düğün yapmak istemiyorum şahsen oraya harcayacağım parayı güzel bir balayı ve evleneceğim kişiyle gezmek için ayırırdım veyaaa evimiz için harcayabilirdim
Düğüne giden kız hemen belli etti kendini
Cevap
22Cevap
Evlilik düşüneyim sonra gelir, yazarım. Hayal kuramam şimdi, kafamı yormaya değmez.
evlilik düşünmüyorum ama oldu da evlendim diyelim sadece bir nikah tercihim olurdu, düğün yapacağım para ile yurt dışını gezme fırsatım olur
Düğün istemem masrafsız olsun sade bir nikah yeterli sonrasında güzel bir balayı
Sade bir nikah düğün harcamalarını TR Gezisi için kullanmak
Masraflı olmasın. Para kolay kazanılmıyor, sade bir şey yeterli bence.
Böyleleri kaldı mı ya o duruma geldiğinde Genellikle her şey değişir istemeyeni bile isterler
@McLareN558 bana saçma geliyor. Düğüne gelenlerin çoğu gelin ve damadın dedikodusunu yapıyor zaten 😅 bir de onlara yemek verip borca mi giricez. Onun yerine o paranın üzerine para eklenir araba filan alınır. Haksız mıyım?🐣
Aradığım düşünce bravo size gerçekten de öyle değmez düğüne yemeğe şatafatlı olmasına ne kadar kusursuzca organize de etsen yinede küçük te olsa tatsızlık çıkıyor gelin damat tarafından hem o kadar da zahmete girecen ona verene kadar ya balayını uzatırım veya araba alırım o sadece o anlık 3-5 saatlik bir şey diğer türlü sürekli kullanacağın zevkini alacağın bir durum
Eğerki sadece onların adetlerine uyulacaksa düğün istemem açıkçası
Bu gidişle evlenemeyeceğiz galiba soruna gelelim deniz kenarında bir yalıda olsa güzel olurdu
Mümkün olduğunca adetlerden uzak sade bir şekilde hallederim
Önce bir 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali Yasemin Özilhan tadında garı bulalım da...
Gerisine sonra bakarız
Ben kendi düğünümde bazı şeyleri istemesem de spontane gelişen şeyler olmuştu. Bana çok saçma geliyor bir çok adet ve hareket
Bu konuya evleneceğim insan ile karar vermek isterim. O ne isterse o olurdu büyük ihtimal ile.
Düğün düşünmüyorum yapacak olanı bırakırım benim sokağa atacak param yok yani
5 tane burma bilezik takmazlarsa kimseye varmam
Düğün istemiyorum adamı alıp gidicemm
Tamam derse neden olmasın🤔
Sade şık bir otelde yemekli fazla kalabalık curcuna olmadan nezih yemekler nezih ortam
Foto çekimine onem veririm gerisi yalan
Çok sade bir nikah yeterli
Sade olmalı gösterişsiz
Sade bir nikah yeterli olur benim için
Modern düğün, sıradışı düğün
Nikah
Nikah yeter
Düğün istemiyorum , nikah ardından balayı yeterli
Nikahta giysin , nikah öncesi dış çekim yaparız zaten
İstemem.
Kır düğünü
Düğün istemem