Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Düğünlerden ne kadar nefret etsem de kaçınılmaz gibi gözüküyor. "Bas nikahı yeter yiaaa" diyecek kadın potansiyeli az olduğundan karamsarım bu konuda. Ayrıca ne önemi var ki nasıl bir düğün olduğunun nihayetin de 1 dilim dandik pasta ve şekerli sudan ibaret bir o kadar dandik limonatalarımızı yudumluyup "evet" diyeceğiz. Ama işte kadın tarafı hep bir "dım tıs dım tıs". :D
03 Yorumla- +1 yıl
Hahhaha ama eğlenceli güzel olsa hoş olmazm sevdiklerinizle beraber bu özel günde mutluğunuz paylaşmak hem güzel anılar kalır geriye görüntüleri kayıt altına alırlar ilerde izlersiniz yani😄
- +1 yıl
Daha evlenecek kadın adayını bulamadık dur, şimdiden bizi kayıt altına aldın strese sokma insanı. Bunlar kaçınılmaz zaten ısıtılıp ısıtılıp izlenir bir de o görüntüler. Aaaa bu sizin tarafdan değilmiydi, cimri altın bile takmadı, Hııı sizinkilerde çok suratsızdı be diyalogları. :D
- +1 yıl
Gir biraz strese nolacak hiç sıkıntıya gelmiyorsun galiba😂 bence o taki işleri saçma ya takan sessizce takar anonsa gerek yok hem bazıların elinde olmuyo zar zor birşeyler biriktiriyorlar onuda düğünde gelip takıyorlar az takınca olmuyo bu seferde anonsa ediyorlar kendilerini mahçuü hissediyorlar bazılarıda sırf şov olsun gösteriş olsun diye çok takıyorlar benim düğünümde öyle birşey olamaz mesela kimin gönlünden ne kopuyorsa onu takar maddi durumuna göre isterse hiç birşey vermesinler mutluluğumu paylaşmaları yeterli🙂
En İyi Cevaplar
+1 yılSahilde olsun isterdim kır düğünü gibi hafif loş ışık az bir ses sakin güzel bir düğün isterdim :D
011 Yorumla- +1 yıl
Öylede güzel🙂 hayırlsı kankam
- +1 yıl
Kanka sen nasıl bir düğün istersin sende anlat biraz :D
- +1 yıl
Senin dediğin gibide güzel bence ama çalgılı çengili davullu zurnalı olsun isterim eğlenceli bir düğün olması gerek ama bazende diyorum ne uğraşacağım düğünle falan bir nikah yeter çünkü kendi düğününde yoruluyor insanlar görüyorum normal başkasının düğüne gitmek gübi değil fazla stres verir😂
- +1 yıl
Olsun işte sahilde kumsalda daha iyi olur çalgılı çengili :D Denize falan atarlar insanlar birbirini :D Ya yorgunluk tamam ama bir kere evleniyorsun bir kere yoruluyorsun yani bence yapılması lazım hem her kız ister bence illa düğünü :D
- +1 yıl
Tabiki isterim ama bazdn öyle diyorum işte kendi kendime hatıra olarak kalır düğüm olursa ilerde izeleyebilirsin videosunu
- +1 yıl
Ama
- +1 yıl
Aynen öyle ama sen yinede iste düğün olsun yani güzel hatıra 10 sene sonra aç otur izle mesela :D
- +1 yıl
Aynen hayırlısı daha çok var😂
- +1 yıl
Kısmet bu işler :D
- +1 yıl
Öyle🙂
- +1 yıl
Öyle tabi :)
+1 yılEğlenceli olsun isterdim insanlar düğünüme geliyorsa sıkılmamalı
01 Yorumla- +1 yıl
Aynrn bencede🙂
Kır düğünü olsun isterdim. Delirmek için güzel yer :D
22 Yorumla- +1 yıl
Delirecek yer arıyorsun hahahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılWampir konseptli heryerde dısı siyah içi kırmızo carsafla örtülü tabut sato olmalı balo salonu gibi olan yerde mumlar ve herkesin giyim wampir kıyafeti kont dracula nın kıyafeti wampirellanın kıyafeti gelin damata vlad tepeşin kazıkları pasta içine sıvı enjekte edilmiş konsantre vişne suyu ve duvardan akan kıpkırmızı kan renginde çürük kokulu çilek suları
00 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum daha dogru kişiyi bulmadım ve düşünmek için biraz erken. Evleneceğim kız ile bu konuyu konuşurum ama çok abartılı bir düğün istemem.
10 Yorumla
+1 yılkır düğünü olsun isterdim gelen herkes doyasıya eğlenecek doğayla iç içe göl olacak dibinde fenerleri yakıp göle bırakacaz akşam olunca öyle bir düğün işte güzel olurdu
00 Yorumla
+1 yılvalla ben dugunun baslamasına 30 dakka kala felan asker sarkıları calınmasını ısterım sonrada gelsın konya oyun havaları :D
03 Yorumla- +1 yıl
Niye asker şarkıları😂
- +1 yıl
vatan aşkı :)
- +1 yıl
👍👍
+1 yılAslında bana kalsa düğün istemem
Ne o öyle ortada ayı gibi ben oynayacam millette beni seyredecek17 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka herkes oynuyor hahahah
- +1 yıl
Ben oynamicam benana asdf
- +1 yıl
Oynaaa ne güzel sevmezmisin
- +1 yıl
Pek sefmem
- +1 yıl
Anldm nikahmı istiyorsun sırf yoksa daha farklımı
- +1 yıl
Direk beni paketlesin falan asdf😂
- +1 yıl
Hahahah yok ya
+1 yılIstedigim ilahi grubunun oldugu sade guzel bir dugun
03 Yorumla- +1 yıl
Öylede çok sıkıcı oluyor öyle yapmak yerine sırf nikah daha iyi bence
- +1 yıl
Benim hosuma gidiyor oyle birde belki semazen gosterisi olur seviyorum boyle dugunleri
- +1 yıl
Anldm tabiki senin düğünün nasıl içine sinecekse öyle olsun
- Diğer konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılbizim sülalenin kalabalıgını kaldırabilecek bir bir salon var yakınımızda havuz başı bir mekan baya geniş bir pisti var orası ideal
00 Yorumla Diğer konusunda 553 cevap paylaştı. Bir rock grubu eşliğinde arkadaşlarımla içerek eğlendiğim bir düğün tabi aileyi aradan çıkardıktan sonra
00 YorumlaDüğün salonunda çok kalabalık olmayan Sakin bir düğün yeterli 😊
10 Yorumla
+1 yılBir ay süren ülkenin her yerinden insanlar gelsin. Kır düğünü her tel den çalsın. Gelin helikopter le semasa suzulsun. Ben beyaz atimla eşlik edeyim.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne güzelmiş
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ya ben aşiri abartili ve kalabalik duğun istemiyorum. böyle sade ve hizli biten bir duğun isterim. yani o yorgunluk olmasin
Ben daha çok balayi severim.😋😋00 Yorumla
+1 yılPrensesler gibi demek isterdim ama 😂😂 olmaz. Sadece evlensek de olur.
00 Yorumla
+1 yılDüğün istemiyorum.. naif bir davet benim için kafii..
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSahilde dalga sesleriyle muzigin birbirine karistigi muazzam bir dugunum olsun isterdim 😊😊
022 Yorumla- +1 yıl
Vay vay ama önce sana bir gelin bulmamız lazım😂 ama önce 🥛 iç kuvvetlen ondan sonra tmm😄😄😄
- +1 yıl
Aşırı aşırisi kuvvetliyimde bana uygun es yok cunku ben essizim😂😂
- +1 yıl
Koskaca dünya vardır senin eşşsizliğine eş olacak biri zengin bir kız ama gönlü zengin dimi heryerde zengin zengin yazıyprsun gerçekten inanacağım 😂
- +1 yıl
Gönlü zengin olursa cok makbule gecer parayla saadet olmazsss 😂😂 🍓🍓 iftarda yersin 😂😂
- +1 yıl
Parayla saadet olmaz nasıldı o şarkı😂 sağol sende olmasan kimse bana çilek vermiyor😞
- +1 yıl
Ayyy kiyamm yaaa sende olmasan kimse bana süt vermiyorrr😂😂
- +1 yıl
Hahahahah
- +1 yıl
Bana kiz bul da isteyelim kaynanada sen ol agzin iyi laf yapiyor 😂😂😂
- +1 yıl
Kaynana olmak güzel tamam😂😂 sevdim bunu ama oğlum gelini sen bulmalısın
- +1 yıl
Hollandali istiyorum veya alman veya isvicreli bunlar oncelikli tercihim 😂😂
- +1 yıl
Peki neden türk olmasın
- +1 yıl
Turkiyede yasam kalitesi cok düşük avrupa standartlarinda bir hayat istiyorum 😀😀
- +1 yıl
Avrupa avrupa diye tutturdunuz ne büyüttünüz avrupayı gözünüzde be😂
- +1 yıl
Madem oyle dön turkiyeye de gör bakalim yaşam nasilmis 😂😂
- +1 yıl
Ben burda doğdum ama evet türkiyeye yerleşeceğim 😏
- +1 yıl
Bence yerlesme derim benide yanina alsana 😂😂😂
- +1 yıl
Hahahha yerinizi değişirelim istersen🤣
- +1 yıl
Yok yanina geleyim yer degistirmeyelim sana bu kotulugu yapamam 😂😂😂
- +1 yıl
Bana iylik yapmış olursun 😄
- +1 yıl
Peki gel gel hadi yer degistirmeyelim 😂😂 sende burda yaşa 😂😂
- +1 yıl
tamam hangi şehirde nerede yaşayacağım🤣
- +1 yıl
İstanbul 😍😍
+1 yılsade olsun, bol takili :D sevdiklerim yanimda olsun
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sadeligin ön planda olduğu 😃 o kendini biliyor onunla olan bir düğün güzel olurdu 😃
00 YorumlaSen biliyorsun nasil bir sey istersen yapmaya calisacagim senin için 😄
019 Yorumla- +1 yıl
Benim için😂 evlenecekmisin benimle hahahah
- +1 yıl
Hahahah niye😂
- +1 yıl
Neden😄
- +1 yıl
Hangi ayrıntı😂
- +1 yıl
Hahah senin özelinmiyim🤣 he he gelmem özele gel mem😄
- +1 yıl
Çok beklersin
- +1 yıl
Öyle bir ihtimal var mı sence😄
- +1 yıl
Niye olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKır düğün sevdiğim bütün insanlar ve hayatıma anlam katacak kişi
00 Yorumla
+1 yılDüğün sevmiyorum nikah yeter.
03 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin kız düğün isterse ne olacak
- +1 yıl
Onu ikna ederim sebeplerim var.
- +1 yıl
Güzel görüş
Kesinlikle kır düğünü
04 Yorumla- +1 yıl
Başka türlü olamaz yani😂
- +1 yıl
Hahah😂
+1 yıldüğün istemiyorum nikah olacak
03 Yorumla- +1 yıl
Nikah olur tmm😄 neden istemiyorsun düğün peki
- +1 yıl
göbek atmak oyun oynamak bana göre değil şatafattan hoşlanmam bir an önce olsun bitsin
- +1 yıl
Okey anlaşıldı🙂
+1 yılHavai fişekli düğün isterdim. 🎉
02 Yorumla- +1 yıl
Oda güzel🙂
- +1 yıl
Kesinlikle. 🎉❤
O denli bir kızı bulup evleneceğimi inanmıyorum
010 Yorumla- +1 yıl
Bulursun bulursun😄
- +1 yıl
Sende azda olsa yüzüne bakılacak insanlar var daha ama onlardan biriyle evlenirsin
- +1 yıl
Kendini yont ozmn biraz😂 törpüle biraz
- +1 yıl
Yaaa neden kendini kandırasın ki karşındaki kişi üzülmemesi için biraz ödün verbilirsin
- +1 yıl
Ama hepsi değil
- +1 yıl
Çoğunlukla diyorum hepsi degil ama çoğunlukla açıkçası
Çoğunlukla ise normali nadir bulunan kızdır
100 taşdan 4..5 normal taş çıkar
Günümüz deki kızların çoğunlukla evlilik sistemi yürütecek pek o kapasiteyi görmüyorum
Zaten geçmişlerini sorsak ucurum cıkar geçmiş de kişinin sicilidir
Sade olmasını isterdim sadece nikah
045 Yorumla- +1 yıl
Peki seninki nasıl olsun istiyor
- +1 yıl
Hahaha daha güzel düğün dediğin çalgılı çengili davullu zurnalı olur😂
- +1 yıl
Olsun yorul özel birgün hatıra olarak kalacak 🙂
- +1 yıl
Hahaha belkide gelin çok oynamal ister hahahah
- +1 yıl
Anldm hahha hayırlısı olsun nediyim
- +1 yıl
Belkide o gün yerinde duramazsın hahahah
- +1 yıl
Ben orda olsaydıö zorla seni çekerdim piste oynattırırdım hahah
- +1 yıl
Oynayacaksın ama😄
- +1 yıl
Hahah ben yorulmama😄
- +1 yıl
Sen öyle san 😂 laflara bak oynamayan adam beni halaya kaldırıdı😂
- +1 yıl
Ve ben değil o yoruldu yok ya😄
- +1 yıl
Hahahah senin kaldırmana gerek yok ben kalkarım ztn😄
- +1 yıl
Ama ben seni kaldırırım çekiştire çekiştire ya kalkacaksın ya kalkacaksın başka bir seçenek yok😂 gelinede derim beraberce hallederiz bu işi onu kıramazsın😄
- +1 yıl
Var oynamak🤣
- +1 yıl
Evet 😄
- +1 yıl
Su iç geçer geçmezse süt iç uyu malum yarın önemli birgün heycandan sesin dahada kısılabilir çıkmaz sonra derdini anlatamazsın😂
- +1 yıl
Hahhaha anlamadım banane😂
- +1 yıl
Hahahha anlatma ama herkes öyle der ozmn😂
- +1 yıl
Hı öyle😒 sensin o😂
- +1 yıl
Yooo😂
- +1 yıl
Aldımmı🙄😅
- +1 yıl
Hahahah
+1 yılDüğün geçti benden amaan bir nikah kıyar giderim
06 Yorumla- +1 yıl
Niye geçmil olsun ki
- +1 yıl
Yaşa bak yaşa
- +1 yıl
Ne varmış yaşında bu yaşta evlenen erkeklerde var yani sen nasıl istiyorsan nasıl mutlu olacaksan öyle bir düğün yapmalısın kim ne derse desin düşünme herzaman konuşur insanşar herkesi mutlu edemezsin
- +1 yıl
Oyyy kuzumm
- +1 yıl
Güzelll
- +1 yıl
Doğru değilmi ama kuzum😄
Eşimin istediği arzu hayal ettiği gibi
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düsünüyozda düğün istemem ben beya 😃
00 Yorumlanormal olsun ama bol bahşiş olsun :D : D:D:D
013 Yorumla- +1 yıl
Amaan boşver bahşişi ben sana nasıl bir düğünün olsun diyorum para diyorsun hahhaha ciddi cvp ver😂
- +1 yıl
Onlar ztn olur hahhaha erkekler hep kırdüğünü dedi😂
- +1 yıl
Karadeniz erkekleri hepmi öyle bir düğün yapar🤣
- +1 yıl
Sen niye çoğunluğa uyuyorsun seninkide farklı olsun😂
- +1 yıl
sence böyle güzel bir yerde kır düğünü yapmayacaksın da ne yapacaksın :))
https://i.hizliresim.com/0EooEV.png - +1 yıl
Gözükmüyor yeniden yolla😄
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/0EooEV.png nasıl gözükmüyor
- +1 yıl
Açılmıyor ki sorun var galiba
- +1 yıl
Bilmemki geçende böyle oldu
Sade bir nikah yeterli düğüne gerek yok.
04 Yorumla- +1 yıl
Peki neden düğün istemiyorsun
- +1 yıl
Ne yaparsan yap ne olursa olsun herzaman heryerde olur bunlar mutzus olanlar hep vardır ama mutlu olanlarda ama düğün yapmak kolay değil stres verici
- +1 yıl
Süper görüş
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGelin istediğim gibi olsun düğün umrumda değildir.
00 Yorumla Nefes alan bir bayanla
02 Yorumla- +1 yıl
😂 elbette ben onumu sordum hahaha
İki rakılar şaraplar gelsin gitsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılKır düğünü yapacağım kısmet olursa 😊😊
00 Yorumla
+1 yılOyun havası çalmayan düğün olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne çalsın
+1 yıl40 gün 40 gece benimde
02 Yorumla- +1 yıl
İyi hahah ama yorucu olmazmı
- +1 yıl
Ben yorulmam merak etme aylin ;)
+1 yılKalbimdeki kadınla sevdiğimle olması yeterli...
02 Yorumla- +1 yıl
Kalbinde biri var mı peki😂
- +1 yıl
Galp mi 😂😂 o ne 😁 maalesef yok
+1 yılgösterişli ve eğlenceli olacak..
00 Yorumla- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı alanda olmasında.
06 Yorumla- +1 yıl
Neden😄
- +1 yıl
Daral geliyor, mutsuz sinirli falan oluyorum.
- +1 yıl
Anldm
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Komik değildi aslında:)
- +1 yıl
Sorry🙂
- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bı düğün tabi kiza bağlı 😊
02 Yorumla- +1 yıl
İkiniz ortak bir karar alırsınız işte🙂
- +1 yıl
Yani bakalım gelin ne dicek 😀
+1 yılSade bir nikah yeterli
00 YorumlaKır düğünü iyidir deniz kenarı :D
00 YorumlaDiğer konusunda 718 cevap paylaştı. Sade çiçekler içinde kır düğünü
10 Yorumla
+1 yılOlmaması olabilir
116 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Düğün yapmak zannımca güzel birsey değil. Bu nedenle düğünsüz bir evlilik bana daha doğru geliyir o samimiyetsiz gece yerine köy okuluna lastik ayakkabı ile giden çocuklara ayakkabı temin edilebilir, darüşşafaka ya bağış yapılabilir. Evsiz insanlara giyim kuşam gibi insani ihtiyaçları giderilebilir afrika ülkelerine su ve saglik icin yardim edikebilir tema vakfı aracılıyla ülkeye ağaç dikilebilir hatta nikah davet mi bike fidan üzerine asılmış bir bot ile yapmayı düşünüyorum.
- +1 yıl
Dünyada ve en yakınımızda bunca şeyler olurken tek bir gece samimiyetsiz yuzlerin içinde kendi benliğimi kaybetmek samimiyetsiz pozlar vermek bana gire değil eğer evlenirsem inşallah eşimde de bu hassasiyet vardır gelinlik gitme gibi bir hayal yaşayan bir genç kız egosu besleyecek insan da değilim. Evlilik dinimizin emri elbette yapacağım ama gösteriş yapmayı reddetmenin doğru olduğunu düşünüyorum inanıyorum ki nasipse gelecekteki eşim de benimle aynı fikirde olacaktır. Açıkçası böyle umut ediyorum. Bu nedenle olmaması olabilir.
- +1 yıl
Hadi düğün yapmazsınız anlarımda gelinlik giymek istemesi bence egolu olduğunu göstermez sonuçta sadece evlenirken giyiliyor öyle evinden çıkmak ister
- +1 yıl
Açıkçası onu sırf gelinlik giymek için evlenen genc kızlar için söyledim orada bir yergi var sanırım açıklık getirmeden devam etmişim o konuya.. anlaşılamamak rahatsızlık veriyor.. elbette i ki gelinlik giymek istetebilir ve elbetteki ben bu isteği saygıyla karşılamalı ve yerine getirmeliyim ama gördüklerim yukarı etmiş olduğum yergiyi eleştiriyi destekler nitelikte eminim ki sizin de gördükleriniz öyledir çünkü az denilemeyecek kadar çokça var bu durum
- +1 yıl
Dedikletin çok doğru ama herkesin imtihanı farklı yani sevdiğin kişiyle evlendiğin gün özeldir nasıl isteniyprsa öyle olsun hatıra olarak kalacak yani demek istediğini çok iyi anlıyorum ama işte😄
- +1 yıl
Hatıra olacak olan sadece evlenecek olan kişilerin birbirinecsevginile bakıp bakmaması olacak hatıra olacak olan hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde birbirlerinin eşi olduklarını anımsamalari olacak gelinlik giyip her düğün günün yıl dönümünde tnt olarak paylaşmayacak bu o ilişki de kocaman bir eksikliği ifade eder bunu girmek çok zor olmamalı.. Hatıra nedir ki iki fotoğraf iki çekiyorum poz ver denildiğinde kameraya bakmak mi o fotoğraflara iyi bakıp sadece dudaklar gülümser yani mutluluk duyduğu için değil mutlu görünmek istendiği için gülerler bir insan için hatıra mutlu olduğu anı temsil eder mutlu ilen dudakların gülümse bunun yani sira göz kenarlarında ki çizgiler oluşur oluşmuyorsa gerçekten gulmuyordur gülmüyorsa mutluluk yoktur hatıra da olamaz. Açıkçası anlıyor olmanızdan çok bana bir arkadasimi hatirlatiyorsunuz neyse sonuc olarak düğün hakkında çokça yergi var hepsini söylemek daha doğrusu yazmak yoruyor ve yoruldum da...
- +1 yıl
Kimi hatırlattım😂 benim söylemel istediğim resim değil videoya çekiliyor ya öylede olması güzel şeylerin anısı hafızanda kalıyor onu demek istedim
- +1 yıl
Bu son sözünle resmen o oldun 😃 neyse kendisi evlilik arifesinde bir arkadşım allah mutlu etsin ama zor insalah olur...
Biraz özel olacak ama özür dileyerek merak ediyorum evliliğe hazır hissediyor musun kendini - +1 yıl
Evlilik öyle kolay birşey değil konuşuyoruz herşeyi söylüyoruz çok kolay ama bilmem hazırmıyım zamanla olur bunlar önce seveceksin aşık olacaksın sonra söz nişan ozmn herhalde hazır olurum😂
- +1 yıl
Anladım. Pekala. Allah iyi insana kalbini ısındırsın o vakit 🙂
- +1 yıl
Amin hahah seninde evlenen kız eski sevgilinmi
- +1 yıl
Amin inşallah. Hayır liseden arkadaşım kadim bir dost. Neden bunu merak ettin anlamadım
- +1 yıl
Öyle deyince merak ettim işte😂
- +1 yıl
Garip... 🙂 kendilerine hediye bile gönderdim Sevgili Doğan Cüceloglu nun Evlenmeden Once kitabını hediye paketi yapıp gönderdim evlenmiş olmak için evlenmesinler diye evliliklerinde farkındalık sağlamak için.. eski sevgilim veya duygusal birşey hissetmiş olsa idim yapmam böyle birşey
- +1 yıl
Neresi garip öyle diyince merak ettim işte anldım iyi yapmışın 👍
Çalgılı çengili
10 YorumlaDiğer konusunda 5,7b cevap paylaştı. sade olsun dugunleriniz
00 Yorumlahiç düşünmedim daha erken zaten
00 Yorumla
+1 yılSakin huzurlu bir dugun tabi ki
00 YorumlaSade abarrtiya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılUzayda olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Çalgılı çengili
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle olmalı😂
Olmasın düğün müğün
07 Yorumla- +1 yıl
Neden ama niye olmasınmış😂
- +1 yıl
Neden ama😂 niye istemiyorsun
- +1 yıl
tamam sen bilirsim🙂
- +1 yıl
Hahahha
+1 yılDüğün istemem
12 Yorumla- +1 yıl
Neden neden ya ama😂
- +1 yıl
Gerek yok 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmiceğim için sorun yok. 😄
00 Yorumla- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmek istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılDüğün istemiyorum.
00 Yorumlanormal siradan sadee
00 YorumlaOlmasın 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece nikah töreni
110 Yorumla- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yılDüğün gereksiz buluyorum.
En basit yer bile çok para istiyor. aileler senin tanımadığın veya tanisanda sevmediğin insanları senin mutlu gününe çağırıyorlar. ben niye bu insanları dugunumde yanımda iştiyeyim?
Sonra calacagin müzikler, dansın vs her şey gözetim altında. babam ve yasiiti büyükler varken orda rahatça hareket edemem. dugun aslında başkaları için yapılıyor gibi niye buna bir sürü para harcayalim?
O parayla tatil yaparım- +1 yıl
Ama sen hep negatif yönlerine bakıyorsun o şekilde düşünüyorsun düğüne sevdiklerinde gelecek onlarla güzel vakit geçireceksin sevdiğin yanında olacak özel birgün hatıra olarak kalcak ilerde izlersin ne güzel öyle kötü niyetli insanşar açıkçası benim umrumda bile olmaz
Cevap sahibi+1 yılBen duygusal biriyim sadece en çok değer verdiklerimi orda görmek isterim gerisi takmam evet ama o günümde orda bulunmalarını da istemem.
Ben dicem 20 kişi ama o düğün salonuna diğerlerinin parasını odicem niye odiyim?
Hatıra düğün ile sınırlı değil benim için
Cevap sahibi+1 yılTabi farklı bakıyoruz durumları normaldir... Birde kına gecesi var ben kına sevmem anlican önünde istemiyorum
- +1 yıl
Ozmn kendi aranız bir düğün olabilir sevdiğin insanları çağırırsınoz sonuçta düğün sizin nasıl isterseniz öyle olur bende çok duygusal bir insanımdır bundan emin olbilirisin
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmaz işte aileler devreye girince filana ayip olur deyip çağırırlar yoksa akraba krizi bile çıkabilir
- +1 yıl
Tabi ailelerde anlayışlı olması gerekiyor damatta ağırlığını koyabilmeli
Cevap sahibi+1 yılBizim aile yapimiza o uygun değil aileler kimseyi kırmak istemez bu sebeple nikahla daha mutlu olurum
- +1 yıl
Anldm
+1 yılSade olsun isterdim
10 Yorumla
+1 yılpek istemiyorum...
013 Yorumla- +1 yıl
Nedenki
- +1 yıl
direkt olarak evlilikle ilgili problemim var sanırım... böyle olmasını istemezdim...
- +1 yıl
Biraz bahsedermisin yani istersen tabi
- +1 yıl
ne hakkında bahsetmemi istersin?
- +1 yıl
Düğüm hakkında problemim var dedin ya neden yani nasıl bir problem
- +1 yıl
genel olarak feodal bir adet olarak görüyorum... dayatma gibi işte... o kadar işin sonunda gelenler tarafından eleştirilmekte işin cabası... insanın evleniyor die strese girmesine gerek yok bence o süreç içerisinde... düğün iyi güzel birşeydir belki ama kim neden yapsın ki diye düşünürüm bazen...
- +1 yıl
Ozmn nikah yeterli senin için yani ya da hiçmi evlenmemeyimi düşünüyorsun
- +1 yıl
sanırım benim ki biraz mesleki deformasyon o yüzden kadınlarla ilgili düşüncem evlenme konusunda negatif... en son ayrıldığım kız arkadaşım evlenmenebileceğim tek insanmış ama onu da yeni anladım iş işten geçti tabi... tekrar yine öyle birini bul hiç inanasım gelmiyor, pek mümkünde gelmiyor zirvede bırakmışım haberim yok...
- +1 yıl
Peki geri dönüşü yok mu bu işin barışsanız😂
- +1 yıl
o konu kapandı maalesef... karşı tarafın suçu yok tüm olay benle alakalı olduğundan zaten yüzüm yok doğal olarak... o kız da kendi hayatına bakacak tabi kafasını karıştırmak olmaz...
- +1 yıl
Hatanı anlamışın ama
- +1 yıl
af sınırını aşmışım o yüzden müebbet oldu bizimki... ömür boyu görüşmeme... halbu ki babasının iş yerine gidiyorum benzin almak için kardeşlerini de görüyorum ama ne ben onu sorarım ne de o bana herhangi bir mesaj iletir... yani çoktan dibe vurmuşuz duygularımızı gömmüşüz... hissizleşmişiz işte...
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ozm
- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler