Büyük ve gösterişli olsun isterdim 🎉🥳
Abartısız olsun ama göz de doyursun 🥂🍰
Küçük bir kutlama şeklinde olsun 🎊🍷
Düğün istemem ❌
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Açıkçası düğün istemezdim Ben hayatım boyunca düğünler kadar saçma bir ortam görmedim insanlar 5-6 saat oynayıp zıplamak için öyle eziyetlere giriyorlar ki yok kuaföre git yok saçını yaptır yok makyajını yaptır Yok efendim bilmem gelin alma parası kız alma parası kapı açılmıyor parası, saçma sapan kadın erkek karışık oynamalar şahsen ben düğün olayını çok saçma buluyorum sadece bir nikah yapacaksın altınını takını getirecek adam oraya getirecek zaten artık bu devirde orta gelirli insan kalmadığı için anca zenginler yapabilir öyle iyi bir düğün yapmak artık kolay değil zaten düğün olayını çok saçma oluyorum gereksiz ona harcayacağım parayı daha güzel şeyler yapılabilir.
Düğün istemiyorum hem boşa masraf hem de kendi halime göre değil ♿🤷♂️ benim gibi Düğün yapan insanlar var evet ama benim memeleket Karadeniz olduğu için ne yazık ki horon falan oynayamam benim aile horon hastası 🤷♂️
Düğün istemezdim düğün gereksiz masraf çünkü sırf eğlence için o kadar harcama yapılıyor önemli olan Sevgi dir sevdiğin kişiyle evlenmek zaten hayatın kalıcı en güzel mutluluğunu verir
Yorum düğün istememcilerle dolmuş ama eminim ki ekonomik durumları iyi olsa hepsi en ihtişamlı düğünü yapar. İhtişam satafat anlamına gelmiyor, güzel bir kır düğünü de ihtişamlı olabilir.
Bana gelecek olursak ben deniz manzaralı bir yerde kır düğünü isterdim.
Cevap
38Cevap
Düğünlerden nefret ettiğim ve sevmediğim için düğün yapmazdım.
düğün yemeği veririm. sade ama klas bir nikah olsun isterim. diğer avrupa vari eğlencelerden iğreniyorum. kimse gelip de benim eşimi öpemez elini tutamaz. yüzünü bile görmesinler bana kalırsa. dans edecek de değilim. ama usulü dairesinde olan meşru adetler varsa onlara da hayır demem. ortak karar alınır. dilersek yaparız dilersek onları da salarız.
Düğün istemem
sakın bir nikah töreni kafi
sonra yakın dostlarla bir sofra biraz eğlence..
Mevlüt, hayır yapmak istiyorum, tanımadığım görmediğim kişi düğünüme gelip göbek atsın diye ve yine hayatımızda tek seferlik diye 100 binlik borca giremem. Dediğim gibi mevlüt, hayır ardından Balayı Umre sonra da tahran yapmak isterim.
Düğün sevemiyorum, istemem. Maddi, manevi yıpratan bir durumdan başka bir şey değil.
Düğün istemem düğüne masraf etmek yerine güzel bir tatile çıkmak daha mantıklı geliyor bence okdr para verip düğün yapmak yerine yurtdışına balayina falan gidilir 🤣
Abartıya ne gerek var o para ile tatil yaparım hem insan akrabalar göbek atacak diye niye kredi çekip yıllarca borç öder.
Yani nikâh yeterli benim için ama illa olacaksa sadece sevdiğim insanlar ile at binmeli küçük bir kır düğünü olabilir 🤭
çöp akrabalarım için düğün yapmam o kadar eğlenicekler yiyecekler içecekler takı takmadan gidecekler asla yapmam
Kapalı alanda olmasa daha iyi olur. Özellikle yaz ayında ya da ilkbahar falan da olabilir ama sıcak havada 🫶🏽
Bizim kulturel dugunler gibi olmasın da geri kalan ne olursa olsun😂
Mevlidli, o güne kadar nasıl haramdan sakınılmışsa o gün de öyle olan bir tören en güzeli bence
Düğün sevmiyorum ve gereksiz bana göre. Sade nikah yeterli
Biraz farklı olacak diğer düğünlerden. Bir kaç düşüncem ama çok var o zamanlara
Benim ailem ve kız arkadaşımın ailesi olursa tanıdık kişileride çağırırsak yeter
Düğün istemezdim düğüne verilen parayı balayında harcansa bence güzel olur
Düğün istemiyorum ya. Çok çok yakınlar arasında yemekli müzikli bir eğlence yeterli
Abartısız küçük bi kutlama fazla masraf olmasın fazla insan da olmasın bu kadar
luks şık siyah tonlarinin hakim oldugu bir hotelde olabilir klasik muziklerin caldigi. tabii hayaller hayatlar ikizler dugun salonunda kolonlari ayna kapli sandalyeleri kiyafetli bir dugun yaparim muhtemelen (allah korusun)😸
Tüm konuklar bizi beklerken giyinme odasında seviştiğimiz bir düğün
Sahil kenarında düğünüm oldu ama boşandım 😆
Romantik müzikleri çalsın dans edelim akrabalar olmasın isterdim 😄
O kişi nasıl istiyorsa öyle olsun … onun için yapılıyor
Düğün denen şey hayatımda gördüğüm en saçma şey. Başkası eğlenecek diye gerilim dolu bir gece resmen. Hele sorumlu bir aile yoksa düğün işine hiç girmemek en mantıklısı.
Sade bir nikah yeterli
Nişan düğün çok gereksiz bence sade nikah ve isteyen olursa evinde kendi aralarında sade bir kına yapabilir ama çok masrafa gerek yok bence
Abartmanin manası yok benim için önemli olan eşim olacak kişinin kalbi bana benim kide ona zaten düğün yeri gibi olur du tabi öyle birini bulursam
Ne düğüne para vercen kardeşim gelsin kıysın nikahı benle çok seviyorsa beni 🙄😒
seviyorum gösterişi.. bizim ülkeye uygun
Sade bir nikah yeterli.
Düğün istemezdim
Sadece nikah..
Kır düğünü isterim 👰
Küçük, kendi aramızda ve abartısız.
Düğün istemedim istemem de gereksiz bir eğlence
Nikah olsun yeter
İşte normal güzel olsun
Düğün istemiyorum ama işte ailem ister
Düğün istemem. Sade nikah yeterli bence.
Düğün mü kaldı bu devirde
Abartısız aşırı sade ve yemekli
Farketmez abla
Düğün istemem
abartısız olsun ama güzel olsun isterdim
Düğün istemem
Küçük bir mekan yeterli
Düğün istemiyorum. Nikah-kokteyl yeter.
Evlenmek istemiyorumda düşünmüyorumda
Gerdek gecesi olan
Düğün olsa da olur, olmasa da olur.
Düğün istemiyorum
Ülke şartları belli ben zaten istemiyorum.
düğün istemem
A dedim
Düğün istemem
Düğün istemem boş
Kilise de nikah yapacam
Kır düğünü seviyorum
Bu konuyu tamamen kiz tarafına birakirim
Gösteriş ve görkemi seven bir insanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?