Ailemle nişanlım arasında kaldım? 😔?

Lütfen yardım edin çok zor durumdayım.4 senedir nişanlıyım bu yaz düğünümüz olacaktı ama ailem son dakika istemediklerini söylediler. Nişanlım geçenlerde bize geldi ve yüzüne karşı biz seni istemiyoruz sen varsan biz yokuz biz varsak sen yoksun dediler seçim Yapacak dediler. o da sinirlenip gitti ondan sonra nişanlım babamla hep konuşmak istedi babama mesaj attı baba seninle yüz yüze konuşmak istiyorum diye babam hiç dönmedi mesajlarına. Nişanlımda artık kaçmamı istiyor elimden gelen herşeyi yaptım olmuyor kaçmaktan başka çaremiz kalmadı diyor napıcam bilmiyorum omu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum 5 senedir birlikteyiz ve her gün beraber vakit geçiriyorduk ailemi de kaybetmek istemiyorum çıkmaz sokaktayım resmen her şey güzel olsun istiyorum ama olmuyor babam inat resmen kabul etmiyor hiç bir şekilde benim gibi durum yaşayan var mı lütfen yardım edin neden istemiyor derseniz mezhep farkı var diye hem de nişanlımın babası hep alkol içiyor diye istemiyor nişanlımı çok seviyorum onun da beni sevdiğine inanıyorum herşeyde yanımda oluyor hep destek oldu ama tek çocuğum ailemin de boynunu bükmek istemiyorum nolur yardım edin
Ailemle nişanlım arasında kaldım? 😔?