Hayat boyu tek bir kişi tarafından bile sevilmemek nasıl bir histir sizce?

Evet size anlatayım, düşünün 20 yaşındasınız
Anneniz sizi hiç sevmemiş hiç güzel bir cümle kurmamis hep aşağılamis sizi belki su hayatta seven tek kişi olan babanız 12 Yaşında ölmüş, ilkokuldan başlayarak hep asagilanmissin hep dalga geçilen hor görülen çocuk olmuşsun, hiç arkadaşın olmamış tek bir kişi bile seninle arkadaş olmamış, hıçkıra doğumgununu kutlamamis 20 yıllık hayatında, ailen bile

Hoşlanan tek bir kız bile olmamış ve dışarıda sürekli sevilen , el ele tutuşan insanları görmüşsün hergun , artık bir kadının kadının sevebileceğin hayal etmeyi bile bırakmışsın , çünkü imkansız olduğunu biliyorsun.
Girdiğin her ortamda kimsenin ciddiye almadığı herkesin dalga geçtiği kişisin, ve insanlar buni yüzüne söylemekten çekinmiyor.
Doğduğun günden beri tek bir kişi bile seni bir yere çağırmamis seni davet etmemiş, son 3 yıldır seni kimse aramamis...

Evet işte hayatım bu, elimden geleni yaptım böyle olmaması için ancak olmypr, ne yaparsam yapayım.
Kurtulmak için dünya kadar etkinliğe katıldım, dershanelere kurslara yazıldım belki düzelir diye ancak olmadı...
Ben bu dünyaya uyum sağlayamiyorum, kaderim bu artık kabullendim ve ömrüm boyunca ds evden çıkmam iş dışında veya okul dışında, hayatı güzelce yaşayan dışarıda arkadaşlarıyla sevdikleriyle gezen insanları görmekten bıktım, bu benim kaderim.
Hayat boyu tek bir kişi tarafından bile sevilmemek nasıl bir histir sizce?