• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Kimse tarafından sevilmemek seni çok üzer mi?

MadagaskarAslanı
MadagaskarAslanı Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
81
Yapay Zekaya Sor
Ailen, arkadaşların çevren kimse tarafından sevilmediğini görmek seni ne hale getirir?
Sevgi Soruları Getir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Kimi üzmez ki, kimi yaralamaz ki? Elbette ki üzülürüm, bazı kişiler tarafından sevilmemek umrumda olmaz, çünkü ben de onları sevmiyorum ve sevmediğim kişilere karşı bir beklentim yok, sevmediğim kişilerle aynı ortamda olsa ortamı terkederim, bazı kişiler tarafından sevilmemek çok da güzel bir şey yani ☺ Lakin en sevdiklerim beni sevsinler isterim, düşünürüm acaba ben ne yapıyorum, neyi yanlış yapıyorum diye, çünkü kimse tarafından sevilmemek ciddi bir şey, kimse beni sevmiyorsa ben de rahatsızlık verici birçok şey var demektir, bunları bulmaya çalışırım, bunun üzerine kafa yorarım, bir dedektif gibi kendimi gözlemlerim. Birileri beni sevsin diye değil ama eğer herkes tarafından sevilmiyorsam ben de bir problem vardır ve ben kendimi iyileştirmek, dönüştürmek için o problemin kaynağını bulmaya çalışırım, herkes tarafından sevilmek gibi bir gayretim zaten yok lakin herkes sevmiyorsa beni işte orada ciddi bir sorun vardır, herkes beni sevmiyorsa bende kendimi sevmiyorum demektir ve ben sevmeyi kendimi severek öğrenmeye çalışırım, terapi alırım, terapi veren hocaların, yaşam koçlarının içeriklerini okurum, youtube'da dinlerim, kendimi bulmaya çalışırım. Kendini sevmeyen kişi mutlu olamaz ki, kimse beni sevmiyorsa bende kendimi sevmiyorumdur ve kendimle mutlu değilimdir, ben mutlu olmak istediğim için kendime güzellikler katmak isterim, niye kimse beni sevmiyor, sevilmeyen hangi özelliklerim var, bu özelliklerimle insanları rahatsız ediyor muyum diye sorarım kendime, cevabı bulmaya çalışırım.
    Ayrıca herkes tarafından sevilen bir kişi olmak da kötü, bence sorun. Peygamberimizi bile herkes sevmemiş, o güzide insanı bile sevmeyenler olmuş, herkes tarafından sevilen kişilerin son derece tehlikeli olduklarını düşünürüm, çünkü hiç kimse Peygamberimiz gibi ahlaklı, sevilesi bir insan değildir, onu bile sevmeyenler varken (ki o sevmeyenler kendi çıkarı yüzünden, hasedi yüzünden sevmedi) bir kişi nasıl herkes tarafından sevilir, herkesin sevdiği bir kişi de kesin bir b*kluk vardır, ona ayrı laf taşıyordur, diğerine ayrı, herkese haklısın diyordur, maşadır, yalakadır, güçlünün köpekliğini yapıyordur (köpeğe hakaret oldu, köpek sadakatlidir çünkü)
    Sinsidir, gerçek niyetini saklamayı bilir , dili ve kalbi aynı değildir, herkesle herkesin ayrı ayrı dedikodusunu yapar, herkes tarafından sevilen bir kişi kesin böyledir ve asıl tehlikeli olan odur. Çünkü kendini belli etmez. Herkes tarafından sevilen bir kişi olsam da düşünürdüm bunu, Peygamberi bile sevmeyen insanlar olmuş, beni niye herkes seviyor diye düşünürdüm lakin herkes tarafından sevilen kişi sinsi ve fesat olduğu için bu husus hakkında düşünür mü bilemem

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sevinc1112
    Sevinc1112 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sevilmemek çok kötü bir duygu ben de yaşadım arkadaşlar arkamca iş çeviren kuyu kazan biri oldu sevgide hep duygularımla oynanıldı. Ama buna rağmen güçlü duruyorum. Nedenmi? Çünkü Allah bizi sevdiğinden dolayı kötü insanları bizim hayatımızdan çıkarıyo bizlere zararı deye bilir böyle insanların. Sadece seni Allah ve ailen sever. Ailen belki sıkıntı durumları vardır ya da geçmişte birtakım olaylar yaşamışlar ya da onlar da sevilmemişler o yüzden böyle yansıtıyorlar. Bence ailen seni sevmiyor düşünüyorsan yanılırsın. Belki de psikolojik problemleri vardır psikoloğa gitseler daha iyi olur. O yüzden kendini sev kendine değer ver kendini geliştir hiç kimseyi umursama. Kendine hobiler edin. İş kur. Kendi paranı kazan. Paranı toplayıb daha iyi bir biznes aça bilirsin. Araba ala bilirsin. Sen bunlara odaklan. Bunu bilki kimse seni sevmiyor olsa bile öyle düşünme Allah seni seviyor. Bence namaz kılsan eminim ki kendini yalnız hiss etmeyeceksin. Allaha derdini anlatınca onunla herşeyi paylaşınca yüreğin huzur bulacak. Çünkü bu hayatta Allahdan başka kimseye güven yok kardeşim. Kendine iyi bak. Umarim ki anlattıklarımdan ders çıkarırsın. Hoşçakal.

0
    1 Yorumla
    • Tomjerry31
      Tomjerry31
      +1 yıl

Ben seni severim 🥲

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hiç yaşamadım aşko bilemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.

Zaten kimse tarafından sevilmedim yani beni seven hiç bir kız olmadı. bakıldığı zaman benden küçüklerin bile bir çok kez sevgilisi olmuş ama benim olmadığı için bu biraz koyuyor tabi ki. ama artık umursamıyorum yani üzülsem de umurumda değil. çünkü üzülmek de benim elimde değil zaten

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

52

Cevap

13

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.

Sevilmeme duygusundan bazen hiç kurtulamıyor insan. Bazen de yalnızca bir kişi tarafından sevilmiyorsun ama seni seven herkesi de onun için unutuyorsun. Gözün sadece onu görüyor çünkü. Bence hiç sevilmeyen kimse yok. Herkesi muhakkak biri seviyordur

1
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Evlatlarım kardeşlerim annem babam beni sevmezsen üzülürüm. Onun dışında beni sevmeyeni bende sevmem olur biter.

0
    0 Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Yoo üzmez kimsenin sevgisine ihtiyacım yok kendimi seviyorum bu yeter...

1
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.

Yoo üzmez. Kimsenin bi haltına ihtiyacım yok şükür

0
    0 Yorumla
  • Aso6533
    Aso6533 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Valla hiç yalan olmasın kahr olurum sevdiğim, değer verdiğim insanların beni görmezden gelmesi çok kalp kırıcı çok üzülüyorum öyle şeylere...

Insanız sonuçta bazen her istediğimiz olmaz bunun farkındayım ama çok istediğim bir şey varsa çok sevip önemseyip karşılık alamıyorsam kendimi yer bitiririm o kadar üzülürüm ki hasta bilem olurum düşün bide bu ailem arkadaşlarım sevdiklerim valla üzüntüden ölürüm.🥺 Benim kendime olan sevgim bana yetiyor diyorlar ya valla yetmiyor insan sevdikleri tarafından sevilmek ister.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çocukken kimse beni sevmiyor diye ağlardım. Sonrasında kimsenin beni sevmediğini düşündüğüm ağır ve melankolik bir ergenlik geçirdim. Depresyonlara da girip çıktım dolayısıyla. Sevgisizlik insanı öldürür. Hem de her gün yeniden! Ruhsal acıdan kıvrandığımı bilirim. Ama büyüyünce geçiyor sanırım. Daha objektif bakabiliyorum en azından. Ailemin tavır ve davranışlarının (yanlış da olsa) nedenlerini görebiliyorum. Eskisi gibi bir damla sevgi için dilenmiyorum. Artık seviyor ve seviliyorum. Daha da önemlisi sevgiyi çok yanlış yerlerde ve kişilerde aradığımı anladım. En önemlisi Allah sevgisi diye düşünüyor ve buna inanıyorum. O'nun sevgisini kazanabildikten sonra gerisi geliyor zaten. 😁

1
    0 Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Üzülmem, çünkü farkındayım. Sevgi başkasına gösterilip değerlenen bir şey değildir. İnsanın kendi çabasına bağlıdır. Bir insan sevgiyi bilmiyorsa buna ben neden üzüleyim ki?

0
    0 Yorumla
  • Yaban00
    Yaban00 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Dış dünyaya kapatırım. Sadece kendimle mutlu olmaya çalışırım. Sonuçta beni seven tek kişi benim. Ama bazen sahte gülücükler de atmıyor değilim. Bazen bunu yapmak gerekiyor. Mutlu olduğunu düşünmek için. Yoksa seni sevmeyenler bundan beslenip beni sahada yaralamaya çalışacaklardır.

0
    0 Yorumla
  • cyclamenn
    cyclamenn Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer kimse tarafından sevilmiyor olsaydım kendimi sorgulardım. Neden sevilmiyorum? Ne yapıyorum da insanları uzaklaştırıyorum? İtici bir insan mıyım? Karakterimde mi sorun var? Ya da sevildiğimi neden anlayamıyorum?

İnsan evvela kendine bakmalı. İnsanları yargılamadan önce kendini oturtmalı sanık sandalyesine. Çeki düzen vermeli hareketlerine.

0
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 42
    +1 yıl

zaman zaman üzüyor aslında insan oğlu bir şekilde sevilmek istiyor kendini ne kadar sevsen de bu böyle

0
    0 Yorumla
  • kahvelikalp
    kahvelikalp Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Elbette ki üzer. Hatta sorgularım kendimi, ben sevilmeyecek bir insan mıyım acaba diye. Ama kimseye de kendimi zorla sevdiremem tabii. Sevdiğim kimse beni sevmiyor olsaydı da buna bir müdahalem olmazdı. Daha çok kendimle alakadar olurdum.

0
    0 Yorumla
  • Sultan344
    Sultan344 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler genelde karakterimi begeniyor vs. ama engeller oluyor onlar ya cesaret edemiyor ya da benim sevdiğim başka alemlerde olup beni sevmiyor , ama genelde kızlar tarafından çok seviliyorum

1
    0 Yorumla
  • MiyavMelek
    MiyavMelek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Üzülmem, zaten ailem ve çevremdeki herkes benden nefret ediyor, hiç takmam.

Sevgilimden başka kimsenin benimle ilgili ne düşündüğü önemli değil.

0
    0 Yorumla
  • cnrche
    cnrche Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

Yok be :D Ben kendisini seven biriyim, illa birilerinin sevgisine ihtiyaç duymam.. Dönem dönem kendimi çevreye kapatıyorum zaten. Üzüleceğim bir durum değil.

0
    0 Yorumla
  • iyikadınkaraborsa
    iyikadınkaraborsa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 88%
    +1 yıl

Üzer tabiki 🧐 bu olaya felsefik açıdan bakacak olursak. Bütün Dünya sana karşı olsa bile sen kendine sahipsin. her şey önce kendini sevmekle başlar gerisi boş

0
    0 Yorumla
  • çakırınkurşunu
    çakırınkurşunu Takip Et
    Guru Yaş: 25
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Kendini sevmeyen insanların yaşadığı bir durum bu, en çok kendini sevmeye başladığın zaman etrafındaki insanları da mutlu edersin ve sevilirsin. Bu arada üzülmem, bu bir seçim gibi geliyor bana.

1
    0 Yorumla
  • _bunaldumyaa
    _bunaldumyaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Arkadaşlarımı ve çevremi ben seçiyorum, sevilmeme ihtimalim yok. Aile sevmese de olur para versinler yeter ahsjdndn

0
    0 Yorumla
  • Gardenyas
    Gardenyas Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde değil bu sebepten üzülmem yani ben kendimi seviyorum bu bana yeter

0
    0 Yorumla
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Annem ve ailem beni sevdikten sonra başkalarına sevip sevmediğini çok da önemli olmuyor ama muhakkak beni seven insanlar da olur

0
    0 Yorumla
  • KaneGalba
    KaneGalba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı.

O şerefsiz kendini beğenmiş yaratıklar beni sevmese ne olacak?

Kendilerini de sevmiyorlar zaten.

Çoğu insan ikiyüzlüdür.

0
    0 Yorumla
  • Canımbennnremmnurr
    Canımbennnremmnurr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Evet uzerdi biraz. Ben böylesine sevilmemeyi uzulmeyecek kafaya takmayacak hiç kimseyi görmüyorum yani herkes ama herkes üzülür.

0
    1 Yorumla
    • Canımbennnremmnurr
      Canımbennnremmnurr
      +1 yıl

Üzmez diyen takmıyorum diyen dupeduz yalan söylüyordur bu arada.

Yorumla
  • Quafly
    Quafly Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı.

Bende çok etki eder mi bilemiyorum ama öfkelenebilecekmişim gibi bir his var icimde 😅

0
    0 Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Ee yani evet ister istemez üzülürüm. Kimse tarafından sevilmemek en duygusuz, kalpsiz görünen kişileri bile üzer

0
    0 Yorumla
  • endîşnâk
    endîşnâk Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

insan doğası gereği sevilmek ister, hem kendince hem de sevdikleri tarafından sevgi görmek ister yoksa hayat çekilmez olur

0
    0 Yorumla
  • sudesiyahseven
    sudesiyahseven Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Evet çok üzer. Herkesin sevmesine gerek yok ama hayatımda çok değer verdiğim birkaç kişi var ve onlar sevmezse bu beni çok üzerdi.

0
    0 Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Kimsenin sevmesine ihtiyacım yok insan kendini sevsin yeterli

1
    0 Yorumla
  • hayat_q1
    hayat_q1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Sevilmemek insanı intihar'a bile sürükler sen ne diyorsun

0
    0 Yorumla
  • smyykc
    smyykc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 44%
    +1 yıl

Ailem tarafından sevilmeme ihtimalini düşünmek bile üzdü şu an

0
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Evet çünkü çevremde sevilmek, sayılmak en değer verdiğim şeylerden biri.

0
    0 Yorumla
  • Veraecmel
    Veraecmel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bu hale getirir buraya ondan geldim kafa dağıtmak için

0
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Üzülmem.
    Kendimi biliyorum.
    Ben kendimi seviyorum bu kâfi.

0
    0 Yorumla
  • Olympe
    Olympe Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

En azından gerçeği bilirim, ya seviyormuş gibi yapsalardı?

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.

En azından ailem sevsin ya tamamen sevilmemek kalbimi biraz kırar

0
    0 Yorumla
  • Nisan54
    Nisan54 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı.

Sevdiklerimin sevmemesi üzer diğerlerini pek umursamam

1
    0 Yorumla
  • Kanchenjunga
    Kanchenjunga Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 93%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı.

Yoo. ben kendimle mutluyum. Zaten gereksiz insanlar mümkünse sevmesin.

0
    0 Yorumla
  • Erens19
    Erens19 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Birileri tarafından sevilmiyorsan doğru yoldasın

0
    0 Yorumla
  • Yase33
    Yase33 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Hiç üzmez. Kimse sevmese bile ben kendimi severim. Ayrıca sevgi karşılıklıdır beni sevmiyor dediğim bir kişiyi muhtemelen ben zaten sevmiyorumdur.

0
    0 Yorumla
  • Ölümünebekar
    Ölümünebekar Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Üzer elbette yalnızlık Allah'a mahsus

0
    0 Yorumla
  • Nesliççe
    Nesliççe Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Hoş bir durum değil

0
    0 Yorumla
  • Pesimisttit
    Pesimisttit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Evet kötü hissederim sevgisiz yaşanmaz bence

0
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Ailem sevsin yeter ya

0
    0 Yorumla
  • Aykırı_Çiçek_
    Aykırı_Çiçek_ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kendimi sevdiğim için çokta sorun etmem.

0
    0 Yorumla
  • laylaylomgalibaa
    laylaylomgalibaa Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Üzülürüm ister istemez

0
    0 Yorumla
  • _Milagros_
    _Milagros_ Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 95%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.

Yoo üzmez sevdiğim tarafından üzülmemek üzer beni

0
    0 Yorumla
  • apoletimebiryıldız
    apoletimebiryıldız Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kişinin bile sevgisine ihtiyacım yok

0
    0 Yorumla
  • FloraBacchus
    FloraBacchus Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Üzülürüm sevilmeye ihtiyaç duyan bir insanım.

0
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

en azından ortada netlik vardır.

0
    0 Yorumla
  • İstanbull_hanım
    İstanbull_hanım Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

İhtiyacım yok, üzmez

0
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 28 , eic 81%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.

Benim sevgim kendime ve herkese yeter

0
    0 Yorumla
  • doublemann
    doublemann Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Umrumda bile olmazdı.

0
    0 Yorumla
  • Prenses3421
    Prenses3421 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Ailem sevsin yeter

0
    0 Yorumla
  • meftunbirşahıs
    meftunbirşahıs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgisizlik ruhu hırçınlaştırır

0
    0 Yorumla
  • CptSimonRiley
    CptSimonRiley Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Üzerdi öyle olsaydı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Üzer evet. intihar bile edebilirim bu yüzden.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zaten ailem yok arkadaşlarım da yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sanıyorum kimse tarafından sevilmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Nes2mvarhayatt4
    Nes2mvarhayatt4 Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 95%
    +1 yıl

Uzmez

0
    0 Yorumla
  • nutellalıpasta95
    nutellalıpasta95 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Üzerrr

0
    0 Yorumla
  • BeyazımsıÇikolata
    BeyazımsıÇikolata Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Düşünürüm ben de mi bir sorun var diye

0
    0 Yorumla
  • gale8
    gale8 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Hayır.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kimse tarafından sevilmemek seni çok üzer mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hiç kimse tarafından sevilmemek sizi üzer mi? 17 cevap verildi
Sevilmemek sizi de çok üzüyor mu? 30 cevap verildi
Sevdiğiniz biri tarafından sevilmemek sizi üzer mi? 23 cevap verildi
Hiç sevilmemek sizi üzüyor mu? 14 cevap verildi
Sizin de hayatınızda sanki kimse sizi sevmeyecekmiş gibi hissettiğiniz oluyor mu ? 17 cevap verildi
Kimse tarafından sevilmediğini hissetmek? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siyah giyinmenin cazibesi var mı?
  • Erkekte prenses tavırları ne kadar normal sizce, böyle birine erkek denir mi?
  • Boş ver her şeyi, gel seninle burada dertleşelim ne dersin?
  • Hayatınıza giren insanlar size neyi öğretti?
  • Kolay manipüle olur musunuz?
  • Hangi burçsun size hangi yaz çiçeği çıktı?
  • Yorgunluğu kahve ile mi atarsınız, size iyi gelen ne oluyor?
  • Tartışırken kendini frenleyebiliyor musun yoksa patlar mısın?
  • Güncel flörtünüz var mı?
  • Tenhaları sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨