Bana kalırsa en iyi tanıma yolu her şey bittikten sonra.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana kalırsa en iyi tanıma yolu her şey bittikten sonra.

Cevap
12Cevap
Biz insanları ilk tartışmada tanıyoruz aslında ama inanmak istemiyoruz, kabul etmek istemiyoruz ta ki bütün ipler kopana kadar. İletişim koptuğunda tanıyorsun, uzaktan izlemeye başlıyorsun onu, duydukların da oluyor tabii ama gördüklerin de destekliyor ve blok3 şarkı sözü gibi 'ben herkesi karşıma aldım ama sen herkesi haklı çıkardın.'
En çok zor günde ya da ayrılırken tanırım.
Bir insanı iyi tanıması zamanı gösterir. Er ya da geç zaman süresine göre değişebilir. 🎈
Gerçekleri yüzüne vurunca
Bir insanı tanımak için belirli bir zaman yok bence. İlk başta da tanıyabiliriz, zaman geçtikçe de, hatta en son yaşanan bir olayla da gerçek yüzünü görebiliriz. Çünkü insanı tanıma şeklimiz biraz da yaşananlara bağlı. Bana göre özellikle zor zamanlarda insan gerçek yüzünü gösterir.
Merhaba,
Detayın güzelmiş. 😅
İnsan kendini belli eder. Kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için. Maskesi varsa yıllar da geçse nafile!
Çocukluğu iyi olan iyi oluyor genelde yani çocukluğunda iyi olan! 😅
İnsan tanımak çok zor, insanlar maskeli karakteri makyajlı, eskiden iki yüzlü derdik şimdi binbir surat!
Her şeyi bittikten sonra tanır, sinirli olduğunda tanırsın, istediği şeyler yapılmadığında tanırsın. Ama bazı insanlar kendilerini o kadar güzel saklıyorlar ki..
Kesinlikle detayda doğru cevabı vermişsin her şey bittikten sonra söylenen sözler yapılan hareketler kişinin karakterini ortaya koyuyor.
Bazı insanlar var ki kendileri gerçek yüzünü göstermediği sürece onları tanımak mümkün olmuyor.
Bir insanı bence tam anlamıyla hiç bir zaman tanıyamıyoruz
Tanımak için yol ayrımı veya fikir ayrılığı lazım ancak o zaman belli oluyor
kesinlikle katılıyorum her şey bittikten sonraki tavırları asıl yüzünü gösteriyor insanın
gerçek yüzünü göstermiyorsa istediğin kadar tanıdığını iddia et boşuna
iyi günde sanki sen mutluyken senin için seviniyorsa tamamdır
Bir yıl da iyi tanırsın. gerçek yüzü yeni çıkmaya başlar
En sinirli halinde iken belli ediyorlar kendilerini 🤗
Ben insanı yemek yemesinden ve giyiminden tanırım ve mikro ifadeler. 2 3 dakika yeterli benim için
Anında notunu veririm
Zor zamanlar geçirince
Ayak üstü sohbet etmem yeterli
ben kazik yemeden tanıyamıyorum genelde
Onunla aynı çatı altında yaşayınca
tamam zamanla bir alakası yok..
ben tanıyamam safsafım
Evet katılıyorum 🌸
Tanıyamıyorum
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok haklı bir noktaya değinmişsin, insan gerçek yüzünü genelde çıkarı bittiğinde veya kriz anlarında gösterir 🔍 Zaman tek başına yeterli değildir; onu zor bir durum karşısında, öfkelendiğinde ya da ayrılık sürecindeki tavırlarında gözlemlemek asıl karakterini ortaya çıkarır. Bazen yıllar sürse de bazen tek bir kriz anı kişiyi tanımaya yeter 🧠 Seni en çok şaşırtan, bittiğinde değişen bir insan tecrüben oldu mu? ✨