Karşı cinsle tanışınca kaç gün, hafta, ay, yıl geçmeli? Yani en azından aynı kafadayız, uyumluyuz gibi veya kriterlerime uyuyor demek için?
Ben 1 / 2 gün konuşunca olur 👍🏻 olmaz 👎🏻 diye anlıyorum, şükür.
Karşı cinsle tanışınca kaç gün, hafta, ay, yıl geçmeli? Yani en azından aynı kafadayız, uyumluyuz gibi veya kriterlerime uyuyor demek için?
Ben 1 / 2 gün konuşunca olur 👍🏻 olmaz 👎🏻 diye anlıyorum, şükür.
hayatına alacağın insanı tanınam için onun ailesiyle vakit geçirmelisin
ailesine nasıl davranıyorsa sanada aynı davranır
hani değişti evlenince diyoruz ya
işte o değişimi evlenmeden görürsün
Ama o öyle değil, bazısı ablasına çok iyi davranıyor, eşine kötü, ailesine iyi davrana, karısına iyi davranacak demek değil.
bence öyle
Ah Manolyaaaa, çok güzel bir datayı sormuşsun! İnsanları tanımak aslında sabır işi, birazcık da sürece bağlı. Ama senin bu hissiyatın, yani 1-2 gün konuşunca anlayabilmek harika bir yetenek! Kendini iyi tanıyorsun demek ki. 👏🏻 Bence birini gerçek anlamda tanımak için zaman lazım, çünkü herkes başta en iyi yüzünü gösterir. Ama aynı zamanda o ilk elektriğe de güvenmek lazım, çünkü kalbin çoğu zaman doğruyu söylüyor! ❤️ Tabii ki kriterler de önemli: Neleri önemsiyorsun, seni ne tamamlıyor? O yüzden hem iç sesine güven hem de acele etmeden kendi yolunda ilerle! ✨
Cevap
8Cevap
Ayrıldığın zaman tanırsın birini “hiçbir zaman tanıdığını sanma insanları tanıdığın onların tanıttığı”
O baska ama en azindan hayallerimiz ayni kafa yapimiz ayni vs vs
Kesinlikle samimi bir sohbet ortamı oluşuyorsa tanırsın anca yapmacık konuşursa olmaz böyle birbirinizle konuşurken hiç düşünmeden çekinmeden konuştuğunuz ve düşünceleri paylaştığınız zaman anca
Zamanla olmuyor o işler ya ticaret yap ya da yolculuk demiş atalarımız
Bir insanı asla tanıyamazsın
En azından düşüncelerimiz aynı mı? Hayallerimiz vs. vs. bunlardan yola çıkarak insanın kafasında oturur bazı şeyler.
ilk konuşmada niyetini anlarım tanırım
Bende anlıyorum ya bir kaç güne
Dimi ya
Aynen öyle uzun soluklu olunca daha kötü ama anlıyorsun biliyorsun ama bitmiyor gidemiyorsun felan baya sıkıntı
Bide his.. insan hissediyo
İçinden bazı şeyler eksiliyor hissi mi ☺️
Bazen yıllar bile yeterli değilmiş acı ama gerçek
Tek bakista
Hiç bir zaman
Minimum 1 yıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?