İnsanlar çok garip ya bi bakıyorsun başka bi daha bakıyorsun bambaşka...
Ben artık insanları tanıyamıyorum..
İnsanlar çok garip ya bi bakıyorsun başka bi daha bakıyorsun bambaşka...
Ben artık insanları tanıyamıyorum..
İnsanları tanımak, karmaşık bir süreçtir ve zaman alabilir. İnsanlar genellikle çok yönlü ve değişken olduğundan, bir kişiyi tam anlamıyla anlamak ve tanımak için sürekli bir çaba sarf etmek gerekir. İnsanlar zaman içinde değişebilir, farklı durumlarda farklı davranışlar sergileyebilirler ve duygusal durumları da sürekli olarak değişebilir.
İnsanı en iyi tanımadığı ve işi olmadığı insanları muhattaba alma şekli ile tanırsın. Tanımadığına bile sevgi ve samimiyetle yaklaşıyor ve iyi bir üslupla ile konuşup karşısındaki gülümsetmeye çabalıyorsa, tamamdır ondan olur, neden mi çünkü insanı insan olduğu için sever ve sayar. Bu karaktere sahip birey insanın ne olduğunu bilir ve muhattabını üzücek veya sömürecek eylemlerden kaçınır. Bundan dolayı tenha yerlerde görüşeceğinize duruma göre başkalarıyla iletişim halinde olacağınız mekanları tercih edin, tenha yerler bir yere kaçmaz (:
Cevap
15Cevap
ben zamana bırakırım bunu belirli bir süre yok çünkü
Kalp kırılınca gönül alınır bilirim etrafımdaki insanları tanırım onlarda beni tanır varsa bir hatam bir şekilde gönül alırım. Bundan asla gücenmem küçülmem daha çok mutlu olurum
Bir insanı tanımak için şu kadar zaman lazım demek çok doğru olmaz ancak bir süre verecek olursak 1-3 ay arası idealdir. Birini gerçekten tanımak için sözlerine değil eylemlerine bakın. Size değil başka insanlara davranışına bakın. Zaten yeni tanıştığınız biri size iyi davranacaktır.
Bazen yıllarca tanıyorum dediğin insanı, yanlış tanımış oluyoruz
Bazen bir ayda bazen bir yılda durumlar ve olaylar tanımamızı etkiliyor aslında
Bir insanı tanımak tecrübe gerektiren bir şeydir kolay kolay taniyamazsin bana kalırsa 1 haftada tanırım ve bütün zaaflarını öğrenirim
Eskiler 'bir çuval tuzu beraber yemeden taniyamazsin' der :)
Ben ilk yarim saate
Ve genelde dediğim olur
İnsanına bağlı değişir
Konuşma devam ettiği takdirinde max 3 gün
Uzun süre lazım herkes oyuncu olmuş
Pardon?
Sen üzerine alınma hatunum 💕
Ne kadar cok tartisirsan o kadar cok tanirsin
Borç alıp vererek tanırsınız
En az bir sene onun disinda arkadasliksa sinirsiz
Banane başka insandan mk
Ne küfrediyorsun insan gibi soru sorduk