Ben bu ilişkide çok mu kötüyüm?

Uzak şehirlerde yaşıyoruz. ne zaman istese yanına gidebiliyorum 10 saatlik yol. o çalışmıyor ben çalışıyorum. ama genelde hep o meşgul oluyor. saatlerce yazmadığı oluyor. sıkmak bunaltmak istemiyorum ama benimde canım yanmaya başlıyor. akrabaları ile genel olarak yan yana duruyorlar ve hep iç içeler. haftanin 4 günü görüşüyorlar. bazen daha fazla. sorun şu ki onların yanında mesaj dahi atmıyor çok nadir. annesi babası biliyor bizi. mesela bugün akşam görüşücek yine akrabalarına gidicek. şimdi telefonda ben işten geliyordum dedi ki ders çalışıp teyzeme gecicem. dedim evini 5 dk lık mesafede derse daha çok var biraz konuşalım mı sonuçta bende işten geldim doğru düzgün konuşamıyoruz hafta içi. neden böyle yapıyorsun diyor hani baskı uygulamicakdin diyor. diyorum ki bunun neresi baskı sadece benim ilede biraz konuş istedim. çünkü saat 3 de oraya gitse yarına kadar konusamicaz çok nadir 1 2 mesaj sadece. cunku ordan dönüşte de başka teyzesi onlara yatılı kalmaya gelicek. ozamanda benim ile konusamicak pazar günü Allah bilir ne zaman gider teyzesi. onun için dedim en azından bugün biraz konuşalım bana baskı uyguluyorsun farkında mısın dedi. ben sevgiyi de sevmeyide haketmiyorum 😭😭😒😒
Ben bu ilişkide çok mu kötüyüm?