3 aydır bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum, 3 aydır hayatımda çok mutlu hissediyorum amaaa bir sorun var. Ben genelde yalnız takılan biriydim ve hep müze, tiyatro falan gezerdim. Dışarıda gezdiğim yerlerde oturup kahve içerken kitap okurdum falan.
Bu 3 aydır hiçbirni yapmamışım 😅 sevgilimin evi okuluma çok yakın, Okuldan çıkınca o işte değilse yanına evine gidiyorum, anca öpüşüp koklaşıyoruz😅 ya da ben onun çalıştığı cafeye gidip saatlerce orada oturup hem ders çalışıyorum hem de onun molalarına ortaklık ediyorum. Ben bu ilişkide biraz fedakarlık mı yapmışım ne ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rutınımı bozan seylerı sevmem bırbırınızın hayatına dahıl olabılmenız gerekır bırınızın kendınden odun verıp sıfırlanması degıl. Beraber ortak noktalarınızı falan kesfedın bu sekılde ılıskıler kısa surer
Burada ödün veren kişi ben oldum galiba 🥲
birbirinizin hayatında birer kimlik kazanmışsınız sadece. dönemsel sevgiler bunlar, ilgi alaka sevgisi.
azalarak biter yakında
Yorumu alkisladim
ahahah çok incesin teşekkürler
Bitmesi yerine belki birlikte bişeler yapmayı öğrenebiliriz
insanların rutinleri ve bu rutinlere dahil olma çabamız, aramızdaki uyumun belirleyici etkenlerindendir. ilişki biraz uyum sağlamayı, biraz da uyum sağlanmasını beklemeyi gerektirir. fakat bunun tek taraflı yapıldığı barizse veya karşınızdaki kişi bunu bir değer çabası olarak görmüyorsa/sıradanlaştırıyorsa, o halde kendinizden bu kadar taviz vermenize de gerek yoktur
Ya evet aslında o çalışıyor ve çalışmadığı zamanlarda da genelde evde oturmak ya da oyun oynamak istiyor. Ben okuyorum ve kültürlenmek istiyorum, oturmaktan falan nefret ederim ama şu son 3 ayda nolduysa sadece okul ve onun yanına gitmek olmuş hayatım. O kendi rutinlerine devam ediyor ama benimkiler yok olmuş gibi. Sanırım benim de rutinlerime geri dönmem ve ilişkimizi böyle devam ettirmeyiz lazım. Yani böyle devam ederse tabi
Bu durumu ona izah et ve sonrasında durumu çözmek adına bir çaba gösteriyor mu bunu gözlemle. eğer ki değişim olmaz ve senin rutinine dahil olmak adına bir çaba göstermezse , seni geri planda tutar veya sadece sen tetikledikçe mücadele veriyorsa ,
O zaman daha radikal kararlar alabilirsin
Yani o müze gezmek istemez, kitap da okumaz😅 ya ben bu adam beni kendine aşık etti, tüm arkadaşlarım olmaz dedi, sana uygun biri değil dedi ben de kızdım onlara ama galiba demek istedikleri şeyi şu an anlıyorum. Onu cidden çok seviyorum, ama yani bu hayat da bana göre değil. Bu benim için "ot" gibi yaşamak. Hayatımda ilk defa onun için halısahaya gittim, çok da eğlendim, onun yanındayken çok eğleniyorum ama uzun vadade bir şey yok. Sadece anı yaşıyoruz. Bişler yolunda değil ama bilemedim, ayrılmak da istemiyorum. Zamana bırakmak en iyisi galiba
Biriyle sevgili olmak için aynı zamanda iyi bir arkadaş da olmalısın ama iyi bir arkadaş olmak iyi bir sevgili olacağı anlamı taşımaz. Bence bu sorunun cevabı üzerine biraz düşünürsen sana yardımcı olacaktır 🤷🏼♂️
Soru isareti varsa evet.. belli ki var
Belki yeni olduğumuz için böyleyizidr. Çünkü ben kültürlenmezsem olmaz da yani, bilemiyorum, birlikte bişeler yapmayı öğrenmemiz lazım sanırım
Zaman vermek lazim evet
zamanı neye verecek?
onla vakit geçirmeye ikna olması için mi yoksa vakit geçirmesi gereken kişinin o olup olmadığına karar vermesi için mi?
@blackswan92_ ikisi icin de
ikna olmasını bekleyecekse veya umuyorsa; o halde ikna olacağı zamana kadar geçireceği vaktin samimiyetini sorgulaması mantıklı olacak mıdır? bu belki de 2. seçeceğin cevabını önceden görmesi için de şans olabilir. belki de bunları düşünüyor olması da bir cevaptır.
🙂
@blackswan92_ saat 1 i gectikten sonra benim noronlar istifa ediyor😀 o yuzden bu kadar kapsamli ve mantiki dusunme yetim devredisi ama ne dersen katiliyor ve onayliyorum
Ahahahahha masum cevap teşekkürler 😄
Tuhaf