ESKİ SEVGİLİMİ BEKLEMEKTEN VAZMI GEÇMELİYİM?

Geçen sen Mart ayında hayatıma eski bir tanıdığım bir arkadaşım ile öylesine bir kötü zamanımda sevgili olmuştuk, oda aşk acısı çekiyordu, bende boşanmıştım. Birbirimizi tanıdığımız için dürüst şekilde adımlar attık. Büyük bir çekim olduğu için aramızda cinsel yakınlaşma oldu hiç yapmayacağım bir şeye yeltendim. Ogünden sonra kopamadık ikimizde bağlandık itiraf edemesek de birbirimizi görmeden buluşmadan yapamaz olduk, hem iyi bir dost olduk hem de sevgili. Ben bağlandıkça sahiplendim oda öyle, dikkat ediyordum sadıktım, onun da bayan çevresi vardı yapamam böyle dedim, hayatından çıkıp gitmeme izin vermedi kopamam dedi, sildi kadın çevresini, sonra sözünü tutmadı terkettim. Sevmiştim,2 kez aynı şeyin benzerini gelgitli şekilde yaşadık. En son bu sefer söz sensiz yapamıyorum sağlıklı değilim dedi, ailesinin yükünü taşıyor dedim, son şansı verdim.1 buçuk ay önce 2 tane kadın ile sosyal medyadan takipleştiğini bu kadınların normal olmadığını gördüm, irili ufaklı yalanlarını yakaladım ve seviyemi bozmadan ayrıldım, bile isteye mi söyledi bilmiyorum ama kırıcı konuştu sonra özür diledi söyledikleri için yolu ayırdık. Numarasını silmiştim. Oda silmişti ama atamıyorum aklımdan kalbimden. oda üzgün biliyorum yüzü yok gelmeye ama kaybetmekten korkan insan dikkat ederdi diyorum kendime. Zamanımı kaybetmek de istemiyorum ama başkasını düşünemiyorum, ne yapmalıyım,13 Mart da doğum günü, tamamen yoluma mı bakmalıyım herşeyden silip, yoksa azıcık daha sabretmelimiyim. Pişman olduğuna eminim ama kısır döngüyü yaşamaktan korkuyorum ya gelirse korkusu var.