Geçen sen Mart ayında hayatıma eski bir tanıdığım bir arkadaşım ile öylesine bir kötü zamanımda sevgili olmuştuk, oda aşk acısı çekiyordu, bende boşanmıştım. Birbirimizi tanıdığımız için dürüst şekilde adımlar attık. Büyük bir çekim olduğu için aramızda cinsel yakınlaşma oldu hiç yapmayacağım bir şeye yeltendim. Ogünden sonra kopamadık ikimizde bağlandık itiraf edemesek de birbirimizi görmeden buluşmadan yapamaz olduk, hem iyi bir dost olduk hem de sevgili. Ben bağlandıkça sahiplendim oda öyle, dikkat ediyordum sadıktım, onun da bayan çevresi vardı yapamam böyle dedim, hayatından çıkıp gitmeme izin vermedi kopamam dedi, sildi kadın çevresini, sonra sözünü tutmadı terkettim. Sevmiştim,2 kez aynı şeyin benzerini gelgitli şekilde yaşadık. En son bu sefer söz sensiz yapamıyorum sağlıklı değilim dedi, ailesinin yükünü taşıyor dedim, son şansı verdim.1 buçuk ay önce 2 tane kadın ile sosyal medyadan takipleştiğini bu kadınların normal olmadığını gördüm, irili ufaklı yalanlarını yakaladım ve seviyemi bozmadan ayrıldım, bile isteye mi söyledi bilmiyorum ama kırıcı konuştu sonra özür diledi söyledikleri için yolu ayırdık. Numarasını silmiştim. Oda silmişti ama atamıyorum aklımdan kalbimden. oda üzgün biliyorum yüzü yok gelmeye ama kaybetmekten korkan insan dikkat ederdi diyorum kendime. Zamanımı kaybetmek de istemiyorum ama başkasını düşünemiyorum, ne yapmalıyım,13 Mart da doğum günü, tamamen yoluma mı bakmalıyım herşeyden silip, yoksa azıcık daha sabretmelimiyim. Pişman olduğuna eminim ama kısır döngüyü yaşamaktan korkuyorum ya gelirse korkusu var.
saglıksızlıgı ve toksikligi en çok sen anlarsın, çünkü boşanmayı yaşamışsın. bundan sonra seni yormayan, gercekten sağlıklı bir iliski yasamayı hak ediyorsun ve bence bu ilişki o değil. sen de söylemissin, duygusal boslugunuzda boyle bir sey yasanmıs ve su an belki bitince bosanmanın acısı ile tamamen yüzlesmekten de korkuyor olabilirsin, bekleme ve bitirememe sebebin bu olabilir. yeniden aynı seyleri yasamak isteyip istemediğine karar ver ve o sekilde hareket bence
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eski eşimden duygusal anlamda soğumuştum çünkü anlaşamıyorduk çok kavga vardı. Arkadaşım ile buluştuktan sonra 7 yıl sonra etkileşim olmuştu aslında anlık gelişti. Eskinin acısı ile olan bir yakınlaşma değildi. Lakin güzel giden ilişkide sık sık aynı verilen sözlerin tutulmayıp ilgi ve beğenilme isteği sosyal medyada kadın takipçilerin etrafında olmasının onun hoşuna gitmesi filan. Bunu kaldıramadım. Zaten hep gelip özür diyelen şans isteyen oydu. Zaten şu an geldiği yok, keskin bitti. Yüzü yok. Nasıl önüme bakıcam bilmiyorum aşık oldum
eski eşinden nasıl soguduysan aynen oyle olacak bu da. yapılabildigini ve bir baskasından etkilenmeyi, sevmeyi basarabildigini gördün ve biliyorsun. zaman gecince bu da gececek ve sen hislerini unutacaksın. umarım senin icin daha az sancısız gecer bu sürec
Yine aynısı yapar zaten denenmişi denemisin bir şans vermişsin bnce gerek yok hele ki bi kadın yüzünden sana böyle kırıcı konusduysa inan ki hayır gelmezz silmişin herseyi bırak öyle kalsın
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ortada bir kadın da yok,2 tane benim statümün yanndan geçmeyecek k.. 2 kadının eklemesini onaylamış normal bakamazdım zaten. Dediğin gibi en iyisi yoluma bakmak.
Benim aklım almıyor bunları hayatında biri varken 2 kadın eklemek nedir anlamıyorum yağ aklım almıyor nefret ediyorum bu erkeklerden bacım sende yoluna bak emminim karısna daha iyileri cıkar
Zaten yeni instagramına ayrılıktan daha 1 buçuk ay geçmiş iken dün gördüm yine birçok kadın eklemiş. Ben acımı yaşayıp unutmaya çalışırken başka erkeklere dahi bakamaz iken nefes almadan kadınları eklemiş. Yazık. Tamamen bitirdim kafamda. Gelmesin zaten gelirsede istemem
Sen müneccim b.. yemiş olabilirsin ama ben yemedim. Arkadaşımdı iyi biriydi, başlarken bilemiyorsun, zaten farkedince ayrıldım. insanlara şans verilir bunun hak etmekle ilgisi yok. Sen hayatında hata yapmadığını yanlış tercihler yapmadığını ispat edemezsin bana
Tutturmuyorum iyi misin, ben doğru olanı yapmak istediğim için soruyorum, zaten numarasını sildim, gelirse ne yapayım diye emin olmak istedim soru sordum. insanlar işin içinden çıkamadıkları şeyleri sorarlar.
Bu korku var zaten, bu sefer keskin bir ayrılık oldu. Diğerlerinde numara silmezdim, oda ayrı duramazdı bakardı paylaşımlarıma, numaramı da silde bari instagramdan sildiğin gibi, profilimi takip etmek zorunda kalma dedi. sonra özür diledi. Kestirip attım
Ben ondan başkası ile bile yapmazdım da tanıyorum eskiden hoşlanıyordum diye anlık gelişti sonra kopamadık, yoksa kesinlikle cinsel anlamda değildi düşüncem.