Aşk İlişkileri Sevgi karşılık beklemeden mi olmalı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Selamlarsevgi karşılık beklemeden mi olmalı? Fotoya bakın ne kadar sevgi göstermiş Bana ❤️😀 Sevgi karşılık beklemeden mi olmalı? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Karşılıksız sevgi olmaz 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evet karşılık beklemen, herhangi bir koşul olmadan sevgi olmalı. Diğer türlü zaman değişir, koşullar değişir, sevgi biter. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Karşılık beklemeye kalksak, ohoo...Bu tarz kuşlardan korkan ve dokunamayan bir benim herhalde. 🙄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Isırıyor zaten seni küçük ağzıyla ham yapar 😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sevgi karşılık beklemeden oluşabilir ama ilk etapta sadece.. Devamında karşılığı yoksa yürümüyor, ilerlemiyor, olmuyor.. 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl tatlı bişi o benimde vardı çok tatlı oluyorlar maşallah 🧿 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Popişine bak yerim onu 😀 Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Çok tatlı🐦 benim maviş kalp krizi geçirdi Yorumla Soran +1 yıl Yaaa üzücü alıştınmı bide çok kötü :( Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Evet sonra muhabbet kuşu aldım oda öldü sonra golden köpek o yaşıyor 3 yaşında çok sevimli Yorumla Soran +1 yıl Bi ara soru sorarken paylaşta görelim :)) golden cins köpekleri severim gülen köpekler :)) Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Tamam paylaşırım Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl oyy tatlış :) Sevgi ilk başta karşılığı olmadan başlar sonrasında karşılık ister ve karşılıklı devam eder 1 0 Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sacmalik, karsiliksiz olan hersey bir gun sogumaya mahkum kaliyor 1 0 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim Kivime benziyor camdan uçup gitmişti, çok özlüyorum onu😔 1 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnsanlar herşeyde karşılık beklediği gibi sevgide de karşılık beklerler. 1 0 Yorumla
Manyetik35 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı muhabbet kuşu kaç aylık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 1 yasında falan bana hediye geldi konuşuyor :)) Yorumla
Lleylla2 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sevginin karşılıklı olması en güzeli de bazen karşılık beklemeden olmalı bence 1 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Buna katılmıyorum. Aptallik olur o zman... 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Çook şeker kuşumu özledim🥹🥹 1 0 Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Karşılık bulamadığım insanı sevmem 1 0 Yorumla
minikbarbye Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karşılıksız sevgi olmaz
Evet karşılık beklemen, herhangi bir koşul olmadan sevgi olmalı. Diğer türlü zaman değişir, koşullar değişir, sevgi biter.
Karşılık beklemeye kalksak, ohoo...
Bu tarz kuşlardan korkan ve dokunamayan bir benim herhalde. 🙄
Isırıyor zaten seni küçük ağzıyla ham yapar 😂
Sevgi karşılık beklemeden oluşabilir ama ilk etapta sadece.. Devamında karşılığı yoksa yürümüyor, ilerlemiyor, olmuyor..
Nasıl tatlı bişi o benimde vardı çok tatlı oluyorlar maşallah 🧿
Popişine bak yerim onu 😀
Çok tatlı🐦 benim maviş kalp krizi geçirdi
Yaaa üzücü alıştınmı bide çok kötü :(
Evet sonra muhabbet kuşu aldım oda öldü sonra golden köpek o yaşıyor 3 yaşında çok sevimli
Bi ara soru sorarken paylaşta görelim :)) golden cins köpekleri severim gülen köpekler :))
Tamam paylaşırım
oyy tatlış :) Sevgi ilk başta karşılığı olmadan başlar sonrasında karşılık ister ve karşılıklı devam eder
Sacmalik, karsiliksiz olan hersey bir gun sogumaya mahkum kaliyor
Benim Kivime benziyor camdan uçup gitmişti, çok özlüyorum onu😔
İnsanlar herşeyde karşılık beklediği gibi sevgide de karşılık beklerler.
Çok tatlı muhabbet kuşu kaç aylık
1 yasında falan bana hediye geldi konuşuyor :))
Sevginin karşılıklı olması en güzeli de bazen karşılık beklemeden olmalı bence
Buna katılmıyorum. Aptallik olur o zman...
Çook şeker kuşumu özledim🥹🥹
Karşılık bulamadığım insanı sevmem
Ilk baslarda istemez
Evet