Artık samimiyetine inanmadığım arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım. Dogru mu yaptım bilmiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?

Ben 28 yasındayım. Taa lisedeki arkadaslarımla 2019 a kadar iyi kötü gidiyordu, sevıyordum, deger verıyordum onlara. Ama her bulusmada benı bıraz arka plana attıklarını bilsem de gözardı edip amaan kuruntu yapıyorsun derdım ıcımden... Ama son 2 yılda bazı puzzle parçaları yerıne oturdu ve artık samımıyetlerıne inanmadığımı farkettim. Soguk davrandıgımda neden soguksun bısı mı yaptık filan dediler ama hıcbısı demedim. 3 aydır hıc konusmuyorum wp grubuna hıc yazmıyorum. Onlarda o yuzden ne aradı ne sordu ıslerıne gelmiş olacak ki... Yeni işlere ımza attım bır tebrık bile etmediler zamanında.. Bazı seyler zoruma gitti. Paylaşmak ıstedım sadece. Bende bittiler. Belki bı zaman sonra takıptende cıkarım zor olsa da... Arkadasım kalmadı hıc. Herkesi eleye eleye yalnız basıma kaldım.. Sorun bende mi merak ediyorum ama sanırım cok duygusal yaklasıyorum ve haklı olduğumu da dusunuyorum.
Artık samimiyetine inanmadığım arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım. Dogru mu yaptım bilmiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?