Son zamanlarda şu hayattaki tek dostuma bile analtamadığım rezillikler yaşıyorum sizce neden?

Arkadaşlar hayatım freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyo... Biliyorum asıl sebebi alkole olan zaafım, içmezsem içmiyorum bağımlı değilim ama pek çok şeyin sonunu (öfke, sıkılmışlık, mutluluk) alkole bağlıyorum ve artık eskisi gibi ağzımla da içemiyorum... Biri alkole davet edince hemen gidiyorum ki ailem bile artık alkol kullandığımı biliyo... Hiç bi sorunum olmazsa alkol kullanmıyorum, evden dışarı bile çıkmak istemiyorum... Ya da araba sürmezsem ki sürersem yine alkol almaya başlıyorum... Sonuç itibariyle son 2 ayda iki kez bi kadından bi adamdan dayak yedim ki bu ikisi de beni öldürecek potansiyelde insanlardı ölmediğime şükrediyorum ama ben ailemden bi fiske yemedim... Bi kez kaza yaptım doğum günümdü ölüyodum... İçince duygularımı yoğun yaşadığım için bu iki olay başıma geldi... Biri yanlış anlaşılma yüzünden kimsenin yuvası yıkılmasın diyeydi, diğeri de bi kadını korumaya çalıştığım içindi ama her ikisinin de gidiş yolu zaten b. k gibiydi yani sonuçlar başından belliydi alkolsüz olsam daha mantıklı davranabilirdim... Kaza yaptığım gece yine yanlışa yanlış dediğim ve yine duygumu zirvede yaşadığım için kaza yaptım... Alkolün laneti mi yoksa gerçekten başımda bi musibet mi dolaşıyo anlamadım... Eskidende içerdim hatta bundan daha fazlasını içerdim ama bu kadar sorun yaşamadım hiç... Üst üste 3 kez ölümün kıyısından döndüm...

Son zamanlarda şu hayattaki tek dostuma bile analtamadığım rezillikler yaşıyorum sizce neden?