Bir konuda düşüncelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

2 aydır hayatımda birisi var astsubaylık eğitiminde ona hep destek oldum yanında oldum yeri geldi çoğu lafına sustum oranın şartları zor üstüne gitmeyeyim dedim hep içime attım onun dediği her şeyi yaptım instgram muhabbeti vardı dedim fazla kız var rahatsız oluyorum yeni hesap açarsın dedim şu an burada müsait olamıyorum izne geldiğimde halledeceğim daha fazla kız ekleme dedim ama eklemeye devam etti konuyu açtığımda önceden attıklarım dedi 2 ay böyle birilerini eklemeye devam etti buraya geldi gözümün içine bakarak söz akşam kapatacağım dedi akşam oldu arka arkaya hikaye attı sözünü unutma dedim ben düşündüm hesabımı iznin bitmesine yakın kapatacam dedi benimde o kadar zoruma gitti ki 2 aydır gelince dedi şimdi gidince diyor sen aylardır beni oyalıyorsun kapatmayacağım desen anlayışla karşılardım dedim o kadar zoruma gitti ki o an hayatında mutluluklar dedim sen benden ayrılıyorsun pişman olup geri gelmezsin umarım ben geri dönersem itim dedi ben ilişkiyi bittirmiyorum yaptığın zoruma gitti sen farkında mısın yaptığının dedim hayır değilim olamam da defol uğraştırma dedi geri dönüşü yok dedi bugün bunu diyen yarın neler demez dedi 2 3 gün öyle bana görüldü attı eğitim yerindeyken ben hep ona destek oldum yanında oldum yaptığı çok zoruma gitti haftaya izni bitecek gidecek ve benimle vedalaşmayacak bile oysa hep onun iyiliğini istedim sizce böyle biri dönermi
Bir konuda düşüncelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?