Düşüncelerinize ihtiyacım var lütfen?

Eşimle severek evlendik altı ay gibi bir flört döneminin ardından nişanlanıp 9 ay sonunda evlendik ve bir kızımız var 10 aylık, eşimi seviyorum ama arkadaşım dostum olmadığı için ve farklı bir şehirde tayininden dolayı yaşamaya geldiğimz için çok zorlandım, bekarken de aile ilişkilerim orta denliydi baskıcı bir ailem vardı, herşeyden uzaktım eşimle bir sorunum yoktu ailesi hep ufak tefek şeyleri büyüterek sorun yoksa bile sorun yaratarak boşanmamızı istediler ve bekliyorlar, eşim çok arada kaldı hep çözüm yolu aradı konuştu olmadı yaptı olmadı beni görmezden geliyorlardı hayatlarında yokmuşum gibi eşim elinden gelenin fazlasını yaptı eksiği olmadı, ama onlar yüzünden zamanla eşimle ben kötü olduk hep, sorunlar büyüdü ve içinden çıkılmaz hal haline geldi istedikleri olur hale geldi artık, sinirli ve takıntılı bir yapıya sahip oldum sayelerinde eşimde hep onları benim için oldukları gibi kabullen suylarından git falan dedi ne kadar yapmaya çalışsamda kendime haksızlık eder gibi hissettim kırıldım üzüldüm yediremedim karakterime ters geliyordu ama yuvamı ayakta tutmak içinde bu gerekiyordu onu fark ettim, eşim ailesiyle iyi olunca çok mutlu oluyordu istediği hep mutlu bir yuvaydı çünkü, ailenin tek erkeği iki ablası var en küçüğü eşim, kısacası ne onlar hareketlerinden ve isteklerinden vagzeçtiler nede ben. Beni anlatmadıkları kötü kılmadıkları arkamdan konuşmadıkları insan kalmadı, iyi olan zamanla benden kaçtı tanımayan yaklaşmadı, anne oğulun, abla kardeşin arasını bozan sinsi gelin ilan ettiler beni, eşimde zamanla bıktı hem benden hem onlardan ne kadar haklı da olsam haksız da olsam soğur hale geldi, bebeğimiz var 9 aylık çok zor süreçler geçirdim onların yüzünden onlar yokken mutluydum varken her günümüz huzursuz, ne kadar kötüde olsalar eşim zmnla onları da kaybetmek istemedi benide ama onlardan soğuduğu kadr benden dha çok soğdu, bebeğim bizi zorladı tecrübe olmadığndn hiç bişey tat alamadığmz zmnlrmz oldu, kendme bakm yapmyrm öncdn de hmlileğm skntılı oldğndn ypmyrdum, ne ypym?
Düşüncelerinize ihtiyacım var lütfen?