Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce ortak arkadaşımız olan biriyle tanışmıştım bana 100 tl ver seni kendim gibi p*ç birine dönüştüruyum demişti. Bunu diyen adam da mağara adamı gibi tipiyle kızları götüren birisi. Bende eli yüzü düzgün halimle yalnızım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tamam onlarla takılmadan da serseri olamaz miyim peki bunun cevabını verin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Serseri olup, ne yapacaksın? Yaşıtın olan kızların dikkatini çekmek için başını belaya mı sokacaksın?
Hayır kavga etmem
Kızlar hoşlansın diye
Reis kızlar hoşlansın diye istiyorsun orasını anladım da, boşu boşuna başına iş açmana gerek yok. Sen belaya bulaşmasan bile, öyle tiplerle takıldığın sürece bela gelir, seni bulur. Olduğun gibi takıl, serserilere özenme. Özenilecek bir şeyleri yok çünkü.
tamam hadi diyelim ki onlarla takılmiyim. Deri mont giyip tesbih sallasam mizacım sert olsa kızlar bu serseriymis diyip etkilenmezler mı?
Muhtemelen kızların dikkatini çekmez öyle davranman. Kendin gibi bir kızla tanışırsın zamanı gelince, seni olduğun gibi sever, başka biri gibi davranmana gerek kalmaz. Bu işler biraz şansa bakıyor, seni seven biriyle ne zaman karşılaşacağın hiç belli olmaz.
Neyden osundur kendini değiştiremezsin. Karakterin tıpkı parmak izi gibidir. Sana hastır degistirilemez.
Bir kız için bu şekilde kendi karakterini bozman, efendi bir insan iken serseri insanlara özenmek ne kadar da saçma...
Herkes efendi insanları arar olmuşken...
"Herkes efendi insanları arar olmuşken"...
Çok komikti bu sözün
Neyi komik acaba...
Bir kız için efendilgini bozacak serseri insanlarla takılacak insan mı daha komik yoksa benim bu lafım mı...
Güldürmeyin yaa...
Kız köpeği olmuşsunuz...
Erkekler kız olmadan yaşayamaz. En karakterli adam bile yanında bir kız olsun ister
Gülersen gül acaba kendin ınandin mı efendi erkek aradıklarına kızların?
Karakter meselesi o...
Sen de senin gibi erkek meraklıları kızların isteğine göre hareket ettiğine göre
Ya bırak boş yapıyorsun kendini kandır
Senin gibi erkekler de yokluk abidesi gerçekten
Evet kabul ediyorum çünkü kızlar iyi adam sevmiyor bizde yokluktayiz
Para yok napiyim it puşt keko da değilim
Anladın dimi?
Kurtulabilsem ben kurtulurdum be abi
Sen kızsın kızların kötü olmasına gerek yok biz iyi kız seviyoruz
O kişilerle tanis arkads lik kur. Devamı gelir.
Peki
ulen düştüğümüz hallere bak yaa
Öyle valla yapacak bir şey yok
Kurtulursum ama o tip insanlardan uzak dur bence
Aynen o tiplerle takıl
İyi çocuk olmanın ortasını bulursan gerek kalmaz
Ortası yok ya iyi ya da kötusundur
Kime iyi olduğuna göre değişir